31

123

преди 5 години

Спрете им помощите и толкоз. Какви глупости говорите.

30

Анонимен

преди 5 години

Как двете крила на БКП -герб и БСП си трайкат по въпроса вече 30 г. А и сега мълчат. Ха гласувайте пак за тях.Абе булгур, демокрацията е измислена много преди ти да се родил. Не ни учи, за кого да гласуваме и кой какъв е!

29

Българина

преди 5 години

Електората на герб и козяк! дебългаризация на 110 процента както се казва по хамерикански. Тези са бъдещите владетели на тази територия по заповед на лангли и юдеите

28

До 62

преди 5 години

Факт. Но е факт, че единствено той, от цялата пасмина, си позволява открито да говори против ....

27

Гледна точка

преди 5 години

И аз съм против методиката н на Каракачанов. Единствено и правилното решение е да се образоват и когато се разрушават незаконни постройки, да ги разселват на различни места, по немският пример.

26

Шогун

преди 5 години

Вместо "Ромската концепция" прочетох "Ромската контрацепция", и си викам - най-после стъпка в правиланата посока ...

25

Забелязвате ли

преди 5 години

Как двете крила на БКП -герб и БСП си трайкат по въпроса вече 30 г. А и сега мълчат. Ха гласувайте пак за тях.

24

Стоян

преди 5 години

Някой да е виждал ром в Белград, или да е чувал за проблем с ромите в Сърбия? А знаете ли защо е така? Е е заради подкрепата на ЕС, точно наобратното е.

23

Анонимен

преди 5 години

Ромската концепция на Каракачанов много прилича на системата бонус - малус!По какво ли? И за бонус - малус сума ти и време се спореше по медиите и по форумите изговориха се куп празни приказки - добра ли била, лоша ли била, правиха се цели предавания за нея, каниха се експерти и пр...А накрая системата бонус - малус отече в канала, изчезна от общественото пространство, и вече никой не се сеща за нея...Точно това ще стане и с поредните ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ на Шкембе Войвода

22

Анонимен

преди 5 години

Леле, умреха от страх шведите, че ще им спрат помощите, ще ги накарат да работят и да спазват закона. И да треперите и да не треперите - няма друг изход. Концепцията е факт, престоят законови промени във връзка с прилагането й и да му мислите от тук нататък. Свикнахте да си правите каквото искате, да живеете на гърба на обществото - иде време за плащане на сметките. А който не му харесва - Индия отдавна обяви, че приема всеки етнически ****, който поиска да се премести там.

21

Анонимен

преди 5 години

На България и трябва ром президент.

20

Анонимен

преди 5 години

Ромската концепция на Каракачанов - поредните му ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, каквито искат да чуят избирателите му, и нищо от които няма да се реализира на практика!

19

Анонимен

преди 5 години

Разлаяха кучетата,а реално работа няма да свършат от патреотете,ама нали избори идват.А иначе тоя етнос ни превзе без война.

18

Пурко

преди 5 години

Каква интеграция бе хора....Елате във Кипър,по точно във Паралимни....интеграция при тези хора няма....Преди години дойдоха във нови блокчета сега пред тези блокчета е кошмар.....всички жени са самотни майки по документи хората и работа и добри заплати им дават но рома не може и не иска да се интегрира за музика и скандали няма смисъл да се говори.....но поне си плащат тока,водата и наема....и малко или много имат респект от тамошната полиция....поне за сега

17

aa

преди 5 години

лелее колко са много - цели 52-53 човека на които им са дали по 20 лв

16

Анонимен

преди 5 години

Кой им е написал и напечатал тези листове?

15

Анонимен

преди 5 години

До Бойко АГЕНТ Буда.Тази сутрин не видях човек от ГЕРБ да ги защитава? Бат Сали от коя партия бе депутат? Евророма на коя партия бе коалиционен партньор? Кой бе първия кмет бутнал гето? Бойко! Кмета на Стара Загора от коя партия е? Той бутна ли цяло гето?

14

Анонимен

преди 5 години

Истината боли, за това врещят.

13

dmx

преди 5 години

Изобщо, всички протести с написани от друг лозунги са фалшиви, да започнем от там.

12

Анонимен

преди 5 години

И ТУМБАКА КАТО НИНОВА С КОНЦЕПЦИИ, СТРАТЕГИИ, РАБОТА=0!