29

До :D

преди 5 години

А ти с такива коментари си един стожер на интелекта и културата... На това ли те научиха мама и тате? Да избиваш комплекса си за малоценност, обиждайки другите. Пример за велик гражданин, цоцащ ракията от село.

28

Анонимен

преди 5 години

Щеше да е супер да има и световно известни марки, които да се продават на 'търговската улица' вместо някакви абсурдни магазини от рода на Люсил ?! Калъфче.бг? Аутлет 55? Какво по дяволите. Обиколила съм доста столици, по-скучна главна пешеходна зона от нашата няма. Един умрял магазин Фурла, в който нещата са двойно по-скъпи по всяко време на годината, що така

27

Анонимен

преди 5 години

Изливат се едни мръсни мутренски пари в "луксозни имоти", а останалите кутийки от гипсокартон се купуват от новограждани с 30-годишни кредити.

26

Анонимен

преди 5 години

Бул. Витоша (Витошка го наричат селяните) е емблематичен булевард за София, но откакто го направиха пешеходна зона съвсем го развалиха. Това е моят квартал, в който съм се родил и живял и знам какво беше бул. Витоша и в какво го превърнаха поредица от некадърни и най-вече корумпирани кметове.

25

:D

преди 5 години

До Мишу 26Ако за теб стилът е сдрусан зaдник над дебелички крачета (конструирани за кОпане на нивата), пласт фон дьо тен, прическа вафли и мьекане, прав си - софиянките са лишени от такъв стил.

24

Анонимен

преди 5 години

Пълно е със селяни там, мйечи се от всякъде, а хората са облечени като в албанска провинция-отвратително!

23

Анонимен

преди 5 години

чакам си и днешната статия, в която да ми обясните, че няма балон при цените на жилищата и се очаква умерен ръст от 3-4 процента. Или горната го замества. Пускайте си статии, че няма балон, че някои все оше не са твърдо убедени, може да не можем да си позволим нищо на тези цени, може да сме сринати демографски и икономически, но да знаете, че балон няма. И Гоше от Витошка по Денкоглу към Белчев като тръгнеш, вдясно кооперацията, мога да ти намеря жилише за 500 лв наем, празно е в момента.

22

Мене

преди 5 години

По-жалка "новина" скоро не бях чел. Особено имайки в предвид, че съм за кратко извън България...

21

Скъпа Витошка

преди 5 години

Много общински пари се вложиха за подобряването на Витошка, така че всички собственици на имоти около нея трябва да благодарят на кмета и на правителството. Цялата държава събира пари, за да може после Софийска община да подобри още повече района около Витошка, защото собствениците и наемателите на заведенията, повечето от които са милионери, трябва да купуват други неща с парите си.Ако някой се чуди защо пътищата по селата са разбити, еми защото не стигат пари за всичко, Витошка е приоритет.

20

до 22

преди 5 години

Прав си, много надойдохте с ориенталски манталитет.

19

Анонимен

преди 5 години

"София не я знам колко е развита, приятна за живеене и чиста, ама скоро определено ще стане най-скъпата с цени по 10 бона за квадрат."Ами да стане. София е баровски град. Много често ще видиш S-класи, поршета и ламборгинита.

18

Анонимен

преди 5 години

ХА-ХА! ВДИГАЙТЕ СИ САМОЧУВСТВИЕТО! НЯМА ЛОШО!

17

Анонимен

преди 5 години

София не я знам колко е развита, приятна за живеене и чиста, ама скоро определено ще стане най-скъпата с цени по 10 бона за квадрат.

16

Анонимен

преди 5 години

Мамалигарите когато имаха метро ти се возеше на трамвай 22 от миналия век !

15

сф

преди 5 години

От край време в столицата пешеходецът е низвергнат. Дори емблематичния пешеходен булевард е в незадоволително състояние. За останалата част на града въобще да не говорим. По критерий тротоари София е на дъното. Мелник е повече град от София.

14

До 12

преди 5 години

То и Враца е като Ню Йорк.

13

Анонимен

преди 5 години

Софийското метро е по-модерно от лондонското. Возил съм се и в лондонското и мога да направя сравнение. Мuзepия, мирише на пuкoч. Софийското е чисто, влаковете са през няколко минути. А в Mамaлигapия имат ли метро, в Белград май и там нямат? Софийското метро е едно от най-добрите в света.

12

Анонимен

преди 5 години

Нормално е да се изкачва. София скоро ще е най-развития град на Балканите. София сравнена с Белград е като Ню Йорк. Румънската "mamaliga victo" нещо си също ни диша прахта.

11

Анонимен

преди 5 години

По Витошка вдигнете си главите малко за да видите тези лъскави бутици под какви руини са !

10

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Ние от Кривунделово всеки ден...ходим на Витошшка.Даже и баба Гицка(на 102),тези дни я заведох,защото ми се...примоли.Пуснах я от единия край,да се оправя сама и след 2 часа я чаках да я...прибера,беше точна,с две торби пълни с...бутикови стоки.Дала цялата си пенсийка,ама това е то...шопски шопинг,не е като в Кривунделово.