26

ДиванЛостов

преди 5 години

Да се мародерства по запустели села и паланки, да се насилват и малтретират беззащитни старци, да паразитираш на гърба на обществото и да се точат социални фондове, да носиш и използваш хладно оръжие, като оставаш незасегнат от правораздавателната система са културни и етнически особености, на които ние като напредничава и развита демокрация нямаме право да посягаме! Искате да се върнем обратно към ония тъмни и мракобесни времена от преди 30 години, това ли искате ?

25

Анонимен

преди 5 години

"Искрено се надявам българите да разберат че без 6-9 месеца военно обучение за момчетата са обречени"Опълченците с какво точно обучение попиляха редовната турска армия? Всичко е до семката.

24

Анонимен

преди 5 години

Е щом се работи интензитетно в екипно работата е в кърпа вързана. Пък и само един бил употребил, а другите сигурно са биле тръгнали към библиотеката. Чиста работа. Всички са честни и почтени и деца гледат и на мравката път сторват *** е го на по случайна случайност е възникнал битов инцидент. Напрегнато напрежение няма. Ние сме връхтъ и върим напред и сме стабилитетни и у назе е спокойно.

23

До 23 край

преди 5 години

Прокурор Камелия Стефанова със сигурност има повече смелост от колкото ти топки. За твое свдение не й е за първи път да води дела срещу ромски кланове. Преди години сама се справи с девет извършители на убийство. Все от същите и успя да вкара всички в затвора.

22

АНТИ

преди 5 години

Тук ще стане както в Израел, но българите, ще са на мястото на палестинците - нежелани, на собствената си земя !

21

А бе

преди 5 години

К'во стана-българина убит,убиецът-швед избягал,харчим народни пари да лекуваме виновните....Хубаво я наредихме,няма що!

20

Край

преди 5 години

Битов инцидент е когато двама роми и трима българи се сбият с трима роми и двама българи. Като се сбият българи с роми - политиците и властта може да го нарекат и нещастен случай но пак си остава етническа война.

19

Анонимен

преди 5 години

Дръжте се с ромите като хора за да не се отнасят те към вас като с животни.

18

баш етнически е

преди 5 години

Шорош така е омотал властите в зависимости, че говорят само глупости, за да му угодят.

17

Анонимен

преди 5 години

По повод гласуването се оплаквате, че ония са електората, а от нас българите колко е избирателната активност? Щото половината и повече тука дето коментират съм сигурен, че ги мързи да си закарат гъзовете да гласуват...

16

Край

преди 5 години

Искрено се надявам българите да разберат че без 6-9 месеца военно обучение за момчетата са обречени. Кой щял да ни напада?!? До 30 г. ще сме малцинство в страна с диво и варварско мнозинство. То не просто сме нападнати ми сме превзети.И самолетите на Цветонов и Плевнелиев за нищо няма да ни послужат.

15

До кики

преди 5 години

Не се мъчи бе пич , нищо не ти се разбира...

14

Край

преди 5 години

Прокурор Маргарита Стефанова. Държава в която прокуратурата е тотално феминизирана - няма шанс да я бъде дълго време. Прокурора трябва да е с топки като за ръгби.

13

Хм

преди 5 години

Продължавайте да гласувате за ГЕРБ,докато не остане бял човек в БГ!

12

Кико

преди 5 години

Защо всички са против всички когато има престъпление има власт и да вземат мерки и всеки да получи заслуженото си неделите да поставите всички пот един знаменат когато някои от българската етнос убива или нарушава закона всички сте виновни а ами не съдете мъдри и неделите омраза оставете властите да си вършат работата

11

Анонимен

преди 5 години

Няма проблеми, убит българин, но НЕ Е ИМАЛО ЕТНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ!?!?!?!?! Все едно слушам милиционерите от преди 30 години! Ами като се замисля, то те са същите, е и техните деца и внуци.

10

Анонимен

преди 5 години

На Боце гласовете са му по важни от българите. Най ме е яд, че съм длъжен да ги хрантутя с мойте данъци.

9

я гледай...

преди 5 години

Еее,щом се работи в екип , всички ще бъдат осъдени.

8

Анонимен

преди 5 години

Няма междуетническо напрежение защото загиналия не е от напрегнатия етнос. Бог да прости!

7

Въпрос

преди 5 години

Ще излязат ли на протест вчерашните които излязоха на шествие пред централите на БХК и другги НПО ? Ако не излязат значи не мога да ги определя за патриоти а за обикновенни фашисти. Убит е Българин от роми, държавата е абдикирала, ГЕРБ е ясно че нямат позиция по този въпрос ромите са техни гласоподаватели. Остава ние да се справим, и затова ако сте патриоти както се предсавихте всички пред централата на БХК и други НПО.