89

Анонимен

преди 5 години

Баси новината ;д Толкова е важна ! Толкова ме вълнува!И колко съжалявам хората, които верно ги вълнува!

88

Анонимен до Зозо

преди 5 години

Зозо целувките на Банкянския с Ердоган, Юнкер и Доган май повече ни харесват.

87

Анонимен

преди 5 години

Хубаво,че имаше камери,иначе можеше и шамар да отнесе нашата заради такива целувки!

86

Анонимен

преди 5 години

Смешна и жалка работа!

85

До Зозичката

преди 5 години

Зозуля, ще ти се импиичмънт! Ама там има Пич, който не става за импийчване! Народът го обича, а ти не си от народа!Кърлеж си, следя те отдавна, само гадости бълваш, а това е вредно за цялата общност. Ще намерим начин да запушим вонящите дупки, бълващи смрад. Когато хората работят,ти дрищиш!Пък Бойко не е научил протокола - той го създава! Мляска се бетер Брежнев и Хонекер с когото докопа. Само Путин му приложи мека хватка и го отклони от задушевната целувка.Е, и Медведев го държа на разстояние

84

Анонимен

преди 5 години

Ами ако наистина са баба и внуче?! Гербери, я разработете тази опорна точка, това с целувката е глупаво. Или пък друг вариант - може да го е намазала с Новичок! Цветанов, блееш!

83

Анонимен

преди 5 години

А бе не е приятно някоя си да ти целува мъжа,после с ръчичка фамилиарно да му трие червилото,уж да не види жена му,че не е хубаво! И то пред камерите!

82

Анонимен

преди 5 години

Ами гледала жената по телевизията,че се целуват наляво и надясно,ама не забелязала, че си допират само бузите! Голяма работа! А за червилото някой и е направил номер,че не и е казал,че има и такива,където не цапат!

81

Анонимен

преди 5 години

Протокол, стандарти, рамки, условия, ограничения.....пълен шит!!! Целия свят е подчинен на някакви условности, които формират еднакви действия с еднакви резултати. И на фона на тия сиви правила се случи нещо цветно. Случката е забавна и беше мило това което направи г-жа Радева. А и президента на Словения е също човек!

80

Анонимен

преди 5 години

Да, ужас, ужас! От този срам и шок може да ни спаси само репортаж за вчерашният гол на Баце с екипа на Бистишките тигри - ненадминат, виртуозен, в работно време! Ура и да живее!А иначе, реакциите на словенците под публикацията на видеото са, че това е много мил и приятелски жест, но това нашите слугински медии няма да ви го кажат.

79

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Госпожа Радева си е о...кей.Все пак не...целува Боко,а един нормален словенски политик.За това се е и...изкушила.

78

Анонимен

преди 5 години

Е откъде да знае жената, работила е в консервна фабрика,работничка,не буржоа! Сбъркала, ще се научи!

77

Зозо

преди 5 години

Поредният резил. Импийчмънт сега!!! В скоро време ще го канят само във Виетнам и Бангладеш :)))))))))))))))))))))))))))))) Деса само дето една минюга не му е извъртяла :))))))))))))))))))))))

76

123

преди 5 години

Всичко цъфнало и вързало в България, вие два дни ни занимавате с едно червило. То не бяха експерти, не бяха "протокол"-ки. Стига вече този кризисен ПР.

75

Анонимен

преди 5 години

Жестът е човешки.Юнкер като ходи пиян като талпа какво?Ами Ердоган който им се кара ако вратовръзките им са накриво? Тая поне е проявила някакъв човешки жест в свят на кукли на конци,ходещи калкулатори и ***.

74

Анонимен

преди 5 години

Добре поне, че не се е метнала да кара някой Мерцедес от кортежа на словенския президент.

73

Деса-гургулица

преди 5 години

На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...

72

Ива

преди 5 години

много злобно

71

Bluesky1

преди 5 години

Голям гаф, няма що! Много добре си се справи президеншата, беше мило и човешко! Що не коментирате Баце как раздруса като вагабонтин Медведев, беше много тъпо изпълнение!

70

men

преди 5 години

пича беше готов да и го подаде. защо се заяждате с момата. народно момиче: сочна целувка за здравай здрасти, после минаваме на ти веднага и след 5 минути ще сме на фаза масаж на простата. времето е пари льохмани!