26

Савина

преди 5 години

Не съм чула до момента предложения на зелените да са били градивни и в полза на обществото, те винаги чисто и просто защитават техните интереси

25

Анонимен

преди 5 години

Ако на нашите латиноамериканци най-много им е заради хигиената,ей го морето...да вземат сапуните и хавлиите и да поемат към плажа!

24

Мария Гаргамел

преди 5 години

Трябва спешно да ги цифровизираме ромите и господин Борисов каза същото.

23

A

преди 5 години

Евродепутатът Ромео Франц взема доста голяма заплата (колко е заслужено е др, ?), командировъчни и др. екстри - да плати сметките за вода на този квартал, защо бъл. с малки пенсии и заплати да плащат.

22

Анонимен

преди 5 години

направете проверки на тези "правозащитни" организации, искад да разбера кой ги финансира. Ще се окаже, че е Сорос и ши...баните американци

21

до всички

преди 5 години

Има някой който да вярва на т.нар."патриоти"? 1. Започват своята предизборна кампания от Русия / Сидеров/. 2. Тръбят , че са против ЕС, а се натискат за евродепутати. 3. Уж са против корупцията, а ВМРО-- го направиха занаят.... И най-големият им грях...поддържат статуквото т.е. ГЕРБ и ДПС...и резултата е ясен---бедни, бедни, бедни българи.

20

Българина

преди 5 години

Колко служители на ообщество, бхк и зелените живетя в столипиново, филиповци, хр ботев, красна полян, максуда или в други ци ски дупки, които те създадоха?

19

Модерното

преди 5 години

В Модерно предградие нощта на събота срещу неделя и неделя през деня имаше голям бой между роми, а никъде не е отразено?????В този квартал българите живеят в мизерия и тормоз от ромите и властта. Едните живеят в незаконни къщи, редовно им побой, лятото дънят музика през деня и нощта, заграждат се улици за ромски тържества.А полицията идва 2-3 часа след подаден сигнал? Иска точен адрес в 12-1 часа посред нощ?Общината не проверява законността на постройките?ЧЕЗ вкарва ток в незаконни къщи?

18

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки скочи на Зелените:А кога "патриота" Джамбазки ще скочи на истинските предатели на България русофилите?

17

Не случайно казват

преди 5 години

за политиците, че са много добри в създаването на проблеми, които после да решават. В случая патрЕотите са прави, но ще си останат само със зявленията. А сагата в Комлука се влачи от поне 10 години и повече. Проблемът е в сбърканата държавна политика и взаимно противоречивите й критерии на прилагане. Защото една страна е принципът "потребителят плаща", от друга - социалната поносимост на услугата, на фона на бедността и с ниските доходи. В тази насока трябва да се работи, но никой не го прави.

16

Невен

преди 5 години

Комлука не е ромски квартал, все още имаме роднини там. Незаконната част от квартала е ромска. Там братовчеда с 4 метра ограда и кучета не знам как успява да се оварди ...

15

-10

преди 5 години

До аман от праваКато чета си описал идеално едни корпулентни българи, работещи и като депутати. Като им слуша изказа са си напълно необразовани. Живеят изцяло на държавни поръчки, т.е. социални помощи. Безобразията са им безброй. На тези българи не ти е проблем да си им солидарен и да им плащаш масрафа, при това с пъти повече отколкото на тези, които визираш в опита си да се направиш на загрижен гражданин.

14

Анонимен

преди 5 години

Хипофизното жуженце май иска още едно мандатче в Брюксел. Да обикаля фенерите и района около гарата за да задоволява перверзните си страсти с държавни пари.

13

Анонимен

преди 5 години

Патериците на Боко Тиквата какво пак са се разквичали. Усещат края си ли ?

12

Анонимен

преди 5 години

До до 10Забрави БСП и ДПС. При тях пенсиите бяха едни висооооооки сини планини!

11

-10

преди 5 години

"Хората" не гласуваха за тях, че ще махнат Борисов, а защото им обещаха минимална пенсия от 300 лв. И понеже не можаха да се справят с това (всъчщност, с какво са се справил) започнаха да свирят на другата тънка струна на българина - ромите.

10

до 10

преди 5 години

И за пенсиите също излъгаха. Голяма част от гласувалите за тях бяха именно онеправданите български пенсионери, обречени на мизерни пенсии от СДС и ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 5 години

Самообявилите се за Патриоти излязоха най-големите продажници.Хората гласуваха за тях, като обещаваха че ще махнат мафиота Боко Тиквата от властта, а те му станаха най-здравата Патерица.

8

House M.D.

преди 5 години

Савле, Савле, предателят на МВРО се казва Иван и няма презиме и фамилия. Какъв е този каракачанин, дето се опитваш да ни пробуташ?

7

Анонимен

преди 5 години

Хипофизният Обеднял ПатрЕот му се иска пак евродупеДавче - с 18 хил E заплатка