99

Жестоко.....

преди 5 години

Червената кохорта от:--знакови рушветчии...--перачки на пари.....--приватизатори на държавни имоти...-- и откровени далаврджии...ВСЕ на първа линия за Европейски заплати и живот на Запад!Що не на изток, бе ДРУГАРИИИИ...!

98

тя

преди 5 години

Да се смееш ли, да плачеш ли, до къде е стигнала скъпата ни Родина !

97

...

преди 5 години

Случая Иванчева е НАГЛЕДЕН пример как ГЕРБ използват цялата власт и държавния апарат да притискат и премахват тези дето не им са удобни! Който мисли нещо различно в конкретния случай то или е гербераст или не може а мисли много много! Та така

96

тя

преди 5 години

Нали и крадлата Банова каза , че ще се кандидатира?! Всички подсъдими в България ще се кандидатират!

95

Розата

преди 5 години

До 97 ... Ти да не си Кашпировски или Джуна,че знаеш какъв ще е краят на Путин.По добре мислете какъв ще е Краят на Шайката.Някои хора не излизат от политиката,щото други някои имат сметки за уреждане с тях.

94

тя

преди 5 години

Боже ,опази , това недоразумение - кандидат евродепутат! Колкото си по-*** , толкова си по- крадлив и безочлив !

93

Ставри

преди 5 години

Всичко ще си признаят!

92

Кака Мара

преди 5 години

Иванчева не е фризьорка, а има завършено сериозно висше образование/за разлика от всички калинки, рабфаковци и правистите от симеоновската магнаурска школа/.Тези горните дори и през ум не им минава, че освен тях има и друга порода хора-честни и почтени. Апропо-кой е този господин Ваклин. Пазят го като народно съкровище, а той също така да бъде в кауша за даване на подкуп.Каква е тази фирма, какво и къде строи.Как отчитат парите за подкупи? А разровете около нея, но пригответе противогази.

91

Анонимен

преди 5 години

Щерев! Изговаря се и се пише - ,,УжасТТТТТ! Последно педупреждение!!!

90

Анонимен

преди 5 години

До Розата 94Не, грешиш, Путин не е господарят на света, но Путин е един от малкото световни лидери, които открито се противопоставиха на западния масонски елит, който се мислеше за богоизбран!И този елит няма да прости на Путин.............в това може да сте сигурни!!

89

Анонимен

преди 5 години

Заради "успехите на ГЕРБ" България е на второ място по смъртност в света.............само една изостанала африканска държава е преди нас!!!Добър ден, гербери прости!!

88

Розата

преди 5 години

Путин е Господаря на света,ако някой все още е в неведение.Ама нашите милиционери така и не могат да уцелят правилната посока,защото са с килийно образование.

87

Анонимен

преди 5 години

По ми допада от Йончева! За Габреел да не говорим!

86

Анонимен

преди 5 години

Не си я представяй.Ще я видиш скоро на живо.

85

Анонимен

преди 5 години

Нормално ли е в държава. членка на ЕС една жена, която тежи 50 кг. , обвинена в рушвет, без да бъде осъдена...........да бъде окована в белезници, все едно е някой канибалка?Такава волност дори и Ердоган не си е позволявал!!!

84

Успехите на герб

преди 5 години

Гърция купува 10 F-35 за $1 млрд. Ние - 8 антики F-16, за $2 млрд...това е корупция и предателство ама в случая белезници няма...

83

81,

преди 5 години

Това няма нищо общо с делото, с дописванията в документа, съставляващ основно доказателство в процеса, с отказа от показания на възлов свидетел и с това, че България до момента е платила купища пари по съдебни дела в Страсбург и СЕС.Пък си чопли какво бил рекъл някакъв си Кадиев.Няма да отклониш вниманието от същественото сега - процеса, пукването на политическия балон около него и последиците, за които всички ние отново ще платим от джоб, понеже истински виновните никой за нищо няма да потърси

82

Анонимен

преди 5 години

Аз Кордела не си я представям като премиер! Не може да прави метани като Бойко и да ги цалува лидерите на света като Кобрат! Представям си я като чисто нов Цацаров!

81

Анонимен

преди 5 години

Ами като ще отваряме Белене Герб да стягат багажа.Всичките са миризливи ***.

80

Анонимен

преди 5 години

Путин пак бил виновен..................наистина сте много зле...............Путин си има достатъчно проблеми на главата и няма да се занимава с пропаднала територия като България!!!