190

я

преди 5 години

"Единственият шанс да не се бе случило това е да не бях там"АБЕ ЕЙ! Детеубиецо! ще ти изпапам логиката. Единствения шанс бил да не е там... ми нали за да си там е има причинно-следствена връзка - низ от събития, които са довели до този резултат.Моето дълбоко убеждение е, че правилата трябва да се спазват и подозирам, че Лютви не може да се похвали със спазване на правила. Все пак бе изгонен като мръсно псе от ДПС, защото е лъжец и не спазва правилата на играта. Шанса е да го прави и на пътя

189

САМОЛЕТ НОМЕР 5

преди 5 години

Правилата на пътя не са като правилата в пленарна зала Лютвиииии. На пътя ако сбъркаш - си получаваш заслуженото. Правилата на пътя се спазват, за да няма такива неща! Това са правила платени и писани с МНОГО КРЪВ. Там всеки е равен и ако се подхлъзне плаща за грешката си тежка цена.

188

Турк

преди 5 години

Аз съм турчин живеещ в България,и мога да кажа че Местан си е виновен и трябва да лежи! Хора събудете се утре може да е вашето бебе!! Законите са за всички. няма доган няма местан затвор до гроб и това е !

187

Анонимен

преди 5 години

В опасни временна няма по голям грях от бездействието МИЛА МИ БЪЛГАРИО

186

Анонимен

преди 5 години

Който е минавал от там, знае кой е виновен, не е нужно да ни натрапвате някакъв измислен свидетел.

185

men

преди 5 години

с нашия съд нали знаете как ще завърши цялата работа. чоко и боко и лакеите им цялата държава им знае гяволиите и от кумова срама няма един осъден дори. турското аташе местан ще полежи на наровете три деня, новината ще бъде иземестена от първа страница още утре сутринта и до там. светла му памет на детето дори и да е турче. горката майка.

184

Анонимен

преди 5 години

Лъже местанчо! Нека да го видим колко е жалък! Сега ще искат да платят на семейството и да им затворят устата!

183

Анонимен

преди 5 години

Съдбата не забравя . Дебне и някой ден те захапва.

182

Шофьор

преди 5 години

Знакът пред Местан не се нарича "Стоп", а "Спри, осигури предимство", което той, определено не е осигурил! Няма какво да се дебатира! Виновен на Хиляда процента!

181

Анонимен

преди 5 години

В катастрофата между петима турци пак българите били виновни!На това викат наглост!Чудете се после пак защо не ви искаме!

180

шматка

преди 5 години

Тоя пак ще бяга в тр посолство

179

Анонимен

преди 5 години

Има ли изобщо спирачен път БМВ-то?Отговорът на този въпрос ще отрезви някои попревъзбудени коментатори..

178

Турчин

преди 5 години

Случила се е човешка трагедия, никой не е искал това, но се е случило.А какво мислите вие - няма никакво значение,виждам.ви нивото, ще си замълча - да не ви обидя

177

Пешеходец

преди 5 години

Долни жалки Местански *** . ГЛЕДАЙТЕ видеото от катастрофата за да ви стане ясно . Колата на Местан е РАЗМАЗАНА ЧЕЛНО и направо е ИЗХВЪРЛИЛА ОТ ПЪТЯ другата кола с убитото бебе. На другата кола предницата е ЗДРАВА . КАК СЪС СТРАНИЧНИТЕ СИ ВРАТИ КОЛАТА СЪС СЕМЕЙСТВОТО Е РАЗМАЗАЛА предната част на колата на Местан ? Повредите по колата на Местан са от ЧЕЛЕН СБЛЪСЪК. Гледайте видеоматериала преди да пишете глупости .

176

Анонимен

преди 5 години

Mестан пред НОВА - "Единственият шанс това да не се случи това, бе да не съм там"Е, това ако не е самопризнание.

175

4444

преди 5 години

На българина каруцата е много камоли сте вози западна кола

174

Щирлиц

преди 5 години

Много му е скромно Фау-Ве-то на тоя,ц,ц...Хем тежко,хем трудно спира,но пък нескромно са му подавали повечко газ,мда.

173

аз

преди 5 години

Защо Господ дава деца на такива безотговорни хора? Защо?

172

445

преди 5 години

Не защитавам Местан, но това е разклон на второстепенен път към първокласен. Ограничението по първокласния е 90, но в участъците на вливане на второстепенен винаги има знак да намалиш до 50 или 60, защото винаги има вероятност да се влее някой, който не може да набере толкова бързо от първа и да го нацелиш странично или да му се забиеш отзад преди да е ускорил. Специално този път към Маказа е страхотен , широк и редовно карат

171

Тираджия

преди 5 години

Турските шофьори направили катастрофа в Бу'гарско сръчно се изплъзват на наща Сляпа Темида и изчезват в братска Туркия . Безследно . Но Лютвито ще остане , геройски . Все пак печеливш бизнес има тука . Падишаха ще смъмри нашите послушковци и ще потули нещата . Бебето ще излезе виновно. Помнете ми думата .