42

Патриот

преди 4 години

Да мразиш и ненавиждаш ФАЩ е не само право о и дълг на всяко нормално човешко същество!Най гнуснатаа империя на злото и терора!

41

Анонимен

преди 4 години

Либерализмът в Латинска Америка води до масово изчезването на жени по пътя за дома.Либерализмът у нас води до скопени мозъчно мъже, които разстрелват майките на децата си.Либерализмът днес доведе България до 500 000 деца до 18 годишна възраст от български етнос.

40

Анонимен

преди 4 години

До 42:Омешването на различни сортове и породи води до ефектът на Мендел:Силата на хибрида в 1-вото хибридно поколение, след което видът преминава в дива форма.За справка индивидите в омешаните общества.

39

Анонимен

преди 4 години

Либерализма свали забрадките от жените,либерализма наложи християнската религия,либерализма направи САЩ сила номер едно

38

Браво на Тръмп

преди 4 години

ще им разгони фамилиите на юдо-масонските глобалисти !ще се отворят хиляди работни места в САЩ а печалбите на юдо-масонките "интернационални" корпорации ще се сринат

37

Анонимен

преди 4 години

Като те гледам ти е трудно да пишеш на български ,ако ти е трудно спокойно си пиши на турски или руски ,че едва ли имаш акъл за китайския

36

Анонимен

преди 4 години

Има определена зависимост като стане дебатът във форума сериозен да се появява местният уж-***, който да пише за Ибане.Или в други сайтове да се говори уж-случайно за кани-бализъм и хоп, до статията сайт за възрастни.Моля, Сионските мъдреци, ама много ви се иска да сбъднете пророчеството на Йоан сред грешните християни!

35

Анонимен

преди 4 години

Тази америка на която единия надник е колкото руската минимална заплата!

34

Анонимен

преди 4 години

Не е лесно да водиш света към по добро,защото утрешното добро на закостинелите от старата епоха го усещат като зло.Няма нищо по добро за човека от либерализация и омешване на расите,така ще се издигнем като земляни,се неща които не разбирате

33

Анонимен

преди 4 години

Напиши още един коментар и си сложи минусче за късмет

32

Анонимен

преди 4 години

Ами като е дошъл края е добре за Европа след тях само Европа може да заеме мястото им

31

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност не я определям като Китай ,Русия ,Турция и разни други където 1 живее за сметка на цялото население Между другото като събереш минималните заплати на 3 те държави гори дори не се доближават до американската

30

Анонимен

преди 4 години

30, викаш ЕС, Канада, Япония, Мексико са диктаторски режими. САЩ имат проблем със света. САЩ поеха по пътя на фашизма. Маските паднаха.

29

Анонимен

преди 4 години

Като говорим за зависимости.Сорос и Отворено общество видяха зависимостта на жената.Нищо против жените, но до силните на деня мъже се оказаха дами обучени от ОО или сходни структури.Тече скандал около бившия президент, настоящия и съпругата му свързани с Фолцваген и...поста на президеншата срещу Луфтханза.Не вярвам в случайности.Дамата до президента е била част от екипа *** интересни структури.

28

Анонимен

преди 4 години

Ако не си забелязал на САЩ главно диктаторските държави са им проблема

27

Анонимен

преди 4 години

Сблъсъкът не е САЩ - Китай, а САЩ - светът. Просто янките банкрутираха и се опитват да изнудват, когото могат по старому. В момента сблъсък имат с 1/2 Южна Америка, Европейският Съюз, 3/4 Азия, Русия, "партньорите" им в Близкият Изток, че и с голяма част от Африка се сдушиха.

26

Анонимен

преди 4 години

26 Да бе то щото идеята на Мечо пух "Един пояс-Един път" е нещо по различно!

25

Не им вярвам

преди 4 години

САЩ са мошенници и нямат съюзници, а само интереси. Заплашват ЕС с мита, Русия със санкции, Китай със заплахи, Иран с унищожение, Северна Корея с ядрен холокост, Венецуела с преврат, на Турция й сринаха лирата, във Франция запалиха протести, окупирали са Германия и й се месят за Северен Поток, извиват ръцете на бедна България и на останалите държавици ("съюзници") в Източна Европа да им купуват изтребителите на безбожно скъпи цени и т.н. Долна сгaн, сбирщина приела долара/антихриста за свой Бог.

24

Анонимен

преди 4 години

Малко в страни от разговора.Глобализмът е най-голямата перверзия и тя не е американска, а банкерска и по-точно еврейска.Нищо против евреите , ние сме част от обща евроатлантическа култура, но дизайнът на Авраамическите религии е еврейски и априори всички сме зависими от еврейската култура.Китай е шансът да надскочим тази зависимост.

23

Анонимен

преди 4 години

Да не забравяме, че Китай държи повече от една трета от американския дълг, който е поне трилион долара. Китай отдавна заплашва САЩ, че ако не слушат, ще пусне облигациите на пазара и ще срине и без това лабилния и безкрайно надценен долар. Последиците от това ще са непредвидими за американците и за света като цяло. Хрумват ми неща като гражданака война в САЩ и Трета световна...