133

Анонимен

преди 4 години

До J20, J31Другарю, превеждай на google translate - J-20s are equipped with the Salyut AL-31FM2, a highly upgraded variant of the Lyulka AL-31! J-20 си е изцяло китайска разработка, руснаците такавя висока технология нямат, специално за рубладжиите ще повторя, руското самолетостроене е много по-ниско технологично от китайското! J-20 е пето поколоние самолет, Русия няма такъв. Не случайно Пентагона поставя като основна заплаха Китай, а не Русия.

132

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 117Су-57 има 360 градусов радарен обзор плюс модерна оптоелектронна система,То на практика няма Су57 той тръгнал да обяснява какъв му бил радара.

131

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Аз мога да кажа кога България ще си купи Ф 35 съвсем точно.Когато Ф 35 стане на 40 години.Такава е българската традиция - купуваме само старо и втора употреба.Такива са ни политиците също.

130

Анонимен

преди 4 години

ОК, ДА ПОМИСЛИМ.... МММММ... НЯМА ДА Е СКОРО.

129

До 128

преди 4 години

Какво е това СУ 57? Някой виждал ли го е? Колко произведени бройки има? Имал мега радар, обаче само на хартия другарю.

128

Анонимен

преди 4 години

Кат звънземен кораб е тоя ф35 погледнат отзад

127

Анонимен

преди 4 години

Някой хора тук пропускат факта, че в цената влиза и въоръжението за тези самолети. Да някой държави като Бахрейн купиха по-евтино но те купиха голи самолети защото вече има Ф16 в бойната си авиация и имат ракети за тях. Ние нямаме. За това купуваме пълни комплекти.

126

Анонимен

преди 4 години

Дори да поръчаме Ф35, ще чакаме на много дълга опашка защото има държави които са поръчали по 100 бройки. Така, че евентуално ще ги получим след 20 години... няма смисъл.

125

Шопинг мания

преди 4 години

Пазарим като блондинка в депресия....

124

J20, J31

преди 4 години

да поясним - летят с РУСКИ ДВИГАТЕЛИ. Китайците купиха 300 двигателя защото техните са много нисък ресурс - 50 ч и подлежат на смяна на лопатките на турбината. Това е положението. Руския нов двигател за СУ57 още се изпитва и по показатели няма да е по-лош от американските. Така, че СУ35 е 4++ като преходен модел. И за 2 та вълна при конфликт. САЩ също държат 700 Ф16, които пускат САМО когато окончателно са унищожили ПВО то. СУ 35 носи ПРОТИВОКОРАБНИ РАКЕТИ. За самолетоносачи да стоят далеч...

123

Българин!

преди 4 години

Абе то най-добре, ако ще купуваме американски самолети да купим десетина Ф-22! Само, че НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПОЗВОЛИМ! А и не се знае дали ще се съгласят да ни ги продадат!

122

До 120

преди 4 години

Когато сибирците създадат функционален самолет 5-то поколоние, тогава говори за руско високотехнологично самолетостроене. СУ 35 вече е остарял самолет, дори Китай имат пето поколение самолет Chengdu J-20, даже вече имат 28 бройка на активна служба, а САЩ имат F-22 и F-35 от много години вече. Чакаме да го видим митичния СУ 57.

121

АКО КУПИМ ОТ РУСИЯ

преди 4 години

самолети сделката може да е БАРТЕР, както правят Индонезия, Малайзия и др. Продават палмово масло с/у самолети. Хем ще реанимираме селското стопанство с гарантиран огромен пазар. Вместо ТУРЦИЯ да продава там доматите си с вкус на картофи нашите розови домати ще завоюват пазара. На САЩ какво да продаваш. Че те само вземат. Златото ни взеха без пари. Минералната вода също е тяхна вече. А сега искат КЕШ предварително , а самолети някога в бъдещето...Нито ще ни пазят - видяхме как правиха преврати..

120

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Ще мисли ,Те (американците ) на най голямата , след тяхната армия в НАТО не искат да ги дават на пропаднала България , свряла се в 3-4 града ще ги дадат .Всъщност , може , след 50-60 години , ще им е по лесно да ги подарят за паметници , отколкото да ги претопяват

119

Анонимен

преди 4 години

Ако бяхме държава този всички нац. предатели и цялата Герберска банда щяха да са в затвора. А не да дават съвети и да управляват. Скачахте, вдигахте два пръста. Наскачахте ли се от двата пръста ви остана само средния и унищожена държава.

118

Анонимен

преди 4 години

Моника Лю-Паси големи лобистки хонорари опъва. Дали е била и тя в Оралния Кабинет?

117

МОЖЕ, МОЖЕ

преди 4 години

и двигателите на МиГ35 не са старите димящи двигатели на МиГ29. Обаче защо Ф ката е 5 пъти по-скъпа от МиГ35, при положение, че даже е по-слаба от МиГ35. И двата самолета засега са само прототипи. Еднакви статуси имат. Ние имаме обучени пилоти на МиГ29, инфраструктура, много по-изгодно ни да купим за същите пари цял полк 40 самолета МиГ35, вместо 8 Ф16. Толкова малко, че ще се чудят дали да летят или да ги пазят да им се случи нещо

116

Поетично

преди 4 години

И ако враг ни връхлетикой тогаз ще ни спаси ?- само Соломон Паси...

115

Анонимен

преди 4 години

Ако ни задължат да купим тия самолети значи могат да ни задължат да си турим и джаджи-импланти да ходим на гей-паради и да се узаконят браковете между хора и роботи от един и същи пол. Насаждано световно устройство - Империализъм. Базова валута - долар. Инструменти - Ватикана,Изследванията показват, че по същество ние сме в капан в пространството на демокрацията.

114

Анонимен

преди 4 години

До ОБЯСНЯВАМТова което си написал, няма нищо общо с реалността, както блок 52, така и блок 60 и блок 70, използват различни двигатели! Общо взето всяка следваща модификация има по-високо ниво на оборудване, по-високи технически характеристики и т.н. - F-16A Block 1, няма нищо общо с F-16V Block 70.