37

Shark

преди 4 години

Пълни глупости, точно интелигентните хора се манипулират най-трудно. Един интелигентен младеж няма да търси в нета как се прави бомба.

36

Анонимен

преди 4 години

...понеже младежът е от будните и интелигентни хора, които търсят знания навсякъде...-----Знания как да направиш бомба е само в главите на тези които гърмят пиратки за тяло и нещяло-а това говори само за кух череп.

35

Бай Иван

преди 4 години

Интелигентните не могат да бъдат лесно вербувани, простите и кресливите с това ли се оправдават, че се поддават на пропаганда толкова леко ;) !!

34

Слънчарски

преди 4 години

Така и не разбрах как са разбрали, че ще прави атентат. В новините по случая само съм чел, че са го заловили, но явно съм пропуснал защо. Родителите ли са го издали, приятели, някой го е засякъл да посещава исламиски сайтове?

33

Интернет

преди 4 години

Младите лесно се доверяват на всичко, което циркулира в Интернет. Затова вярват,че джихадистите им казват истината. Всъщност тази зависимост по нищо не се различава от тютюнопушенето,алкохолизма или дрогирането. Крайният резултат е един и същ, ако не се обърне внимание.

32

На пазар

преди 4 години

Тази тема е спусната "от горе" за замазване на действителността в България т.е. активно мероприятие. Дори да е вярно в което се съмнявам всичко е изкривено за да се плашат българите. Това е падение за всеки, който се брои като журналист темата е за угодници. За съжаление ние сме на 111 място и определено става по-зле. Дори по времето на ссср и НРБ не бяхме толкова зле. Дерзайте може да възкресите сталин.

31

7777777

преди 4 години

Това ми звучи, като глупавите статии за хороскопите, щом днес в хороскопа на телците пише, че ще имат труден ден и това важи за всички милиарди хора по Света, които са зодия телец. Пещерняците от близкия изток са привлечени към Ислямска държава без никакво образование, но гледат едно видео стъпка по стъпка, как се прави бомба и са готови. Склонни към насилие или пък имат психични проблеми заради травми от войната.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27 Тези за "ДОБРИТЕ ДЕЛА" го правят в момента. Творението на Франкенщайн се нарича ИД, защото за тях "ООН, Брюксел бла, бла, бла и ЦРУ" се наливат още пари на вятъра

29

Анонимен

преди 4 години

"Ако някой ти каже да отидеш и да се взривиш в името на Аллах и ще отидеш в Рая при 70 девици, попитай го той защо не го е направил вече." - имам Абдул ал ислям

28

Krom

преди 4 години

Пишман общество! Защото младежът бил "..буден и интелигентен.." и "..търсел знания навсякъде.." са много *** клишета. Звучи като "..понеже бил много гладен.." и после "..запретнал ръкави и бръкнал дълбоко в тоалетната чиния..". Хайде моля да не го е тласкала жаждата към познание! Малкото комплексирано л.айно просто е търсело компенсатор за размера на п.ишката си. Не го прикривайте с научни и красиви изрази. Той не е жертва и е осъзнавал ясно какво прави. Това не е шега и не е смешно.

27

Анонимен

преди 4 години

Да, да... те всички радикални самовзиряващи се бармалеи са поне с 2 висши.... Май е по-вероятна версията, че МВР си измисли тая тъпня за да замаже очи след чудовищния провал със залавянето на един обикновен човечец, който 20 дни ги разиграва като маймуни и ги изложи като кифли на витрина....А и Прайд си имагме, така че всичко е точкно....

26

Миро

преди 4 години

Интелигентен човек няма да тръгне на Джихад.

25

Анонимен

преди 4 години

Счупихте *** с тази статия!

24

Анонимен

преди 4 години

Бре, големи вербувачи ИД? А християнството защо не може да вербува за добри дела нито млади и образовани, нито необразовани, нито стари нито на средна възраст, а само ИД ги вербува. Защо ООН, Брюксел, армии от психолози, милиарди похарчени за психолаборатории в ЦРУ, благотворителни организации не могат да вербуват хората за доброто, а ИД от пустинята вербува за атентати. Айде моля ви се, на тия приказки за ИД и баба ми няма да се хване...

23

Анонимен

преди 4 години

Най-вероятно са го подлъгали с това че ще получи 70 девственици... А заглавието ме накара да се замисля каква е дефиницията за интелигентност в България...

22

приказки

преди 4 години

бе то и герб лесно ги открива и стимулира

21

Анонимен

преди 4 години

"иНтЕЛиГеНТиТЕ".......

20

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше млад и интелигентен, щяха да напишат статия "Бедните и необразованите - най-уязвими, ИД ги вербува лесно"

19

D[V01D]

преди 4 години

Явно съм мноо ***, щото мене тия ни моат да ча вербуат тия *** бате.

18

Анонимен

преди 4 години

Затова младите трябва да се държат необразовани и неграмотни.