17

Анонимен

преди 4 години

Демек "умни и красиви" както обичат да се наричат...

16

Анонимен

преди 4 години

До 18Българските възстания? Не казвам, че е същото, но има радикализация и откачалки с калашници има, но има и тирания и подтисничество. Трябва, да правим разлика между двете, а не да сме овце, вперели поглед в едната или другата крайност.

15

Анонимен

преди 4 години

Айде моля ви се ...Нали съм се нагледал на "вербуване" от наркодилъри, банди, а на по-късен етап от политически партии. Най-лесно се подават таква с проблеми у дома или просто много, ама много глупавите. А ако е комбинация и от двете - пиши го готово борче, охранител, батка, политически активист, а както виждаме ... и терорист.Изходът - Държвата не се грижи за хората си. Хората не се грижат за себе си и за ближните си. Непукизма е на високо ниво. Последиците са видими и за "неинтелигентните"

14

---

преди 4 години

И колко точно интелигентен ще да е човек, който си мисли, че с убийството на много хора ще доведе до промяна?Тоя "интелигентен" човек ако е чел поне малко история, ще знае, че с атентати никой, никога и нищо не е решил.Атентати в историята на човечеството има много. Нито един не е довел до нещо позитивно и полезно.Та, разкажете колко точно интелигентен ще да е този, който си мисли, че масовото убийство на произволни хора е път към прогрес или дори само протест?!

13

Анонимен

преди 4 години

Проверете БАН и МЕНСА.

12

Тирикат

преди 4 години

И как ако е интилигентен ще се вербува по лесно от обикновения ? Ще излезе , че така наречените интилигентни сашамандури а обикновените са по тарикати.

11

Анонимен

преди 4 години

"Интелигентните" млади хора били най-уязвими.......че това е оксиморон!!! ЗНАЧИ НЕ СА ТОЛКОВА ИНТЕЛИГЕНТНИ!!!!! А това че са се научили да клъцкат по клавишите или плюнчат пръстите по смартфоните ТОВА Е ПРИДОБИТО ЧИСТО ТЕХНИЧЕСКО УМЕНИЕ, а не е никаква "интелигентност"!!!!! Напротив, готовите картинки и написания текст с измамни твърдения не те кара да МИСЛИШ, а само да възприемаш ЧУЖДО ТВЪРДЕНИЕ!!! А младите, понеже не мислят с главата си, най-лесно се връзват на чужди внушения!

10

Анонимен

преди 4 години

Инспектора работещ по случая не са го вербували все още от ИД значи е един дърт глyпак и нискоинтелигентен.

9

Анонимен

преди 4 години

"Интелигентните млади хора са най-уязвими, ИД лесно ги вербува" - ако са интелигентни, то няма как да ги вербуват. Тоест не са интелигентни.

8

Присмехулник

преди 4 години

и добре, че е така! инак в дойче веле можеше да се появи и някоя интелигентна статия! :-)))

7

Луд

преди 4 години

Те тия от пазарджишкото гето са все такива-Ентелегентни.

6

Жоро

преди 4 години

на тази снимка не се ли пише код на джава :-)

5

Анонимен

преди 4 години

Колко интелигентни млади хора познава тоя вербувани ? Момчето може и да интелигентно може и да не е, ама работещите по случая със сигурност не са от най-интелигентните.

4

избирател

преди 4 години

Някак обидно звучи,дори самото заглавие...Да истина е,че на съм млад,но ИДИЛ не би могла да ме вербува.Това означава че съм глупав според статията!!!

3

лили

преди 4 години

Хайде с тези глупости - бит от баба си, затварян от дядо си, и пр., винаги по света има такива псих.....ари, които просто трябва да се изолират и наказват, то не че сега има някакви наказания, но да не бъдем средновековни, а не да плещят подобни приказки и да се излагат нормалните на опасност

2

УМЕН

преди 4 години

Еее, чшшшш, чакайте малко.... То ако си интелигентен, как по-точно ще те вербуват некакви диваци и полухора с ***? Що не ме вербуват мен примерно? Нещо не се връзва тука.

1

Анонимен

преди 4 години

"Интелигентните млади хора са най-уязвими, ИД лесно ги вербува"Какви заглавия само. "Интелигентните млади хора" СЪМНЯВАМ СЕ ДА СА ТАКИВА!