8

Joko

преди 4 години

Граби подъл чорбаджия, за злато търговец жаден и политик с благословия

7

стефанова

преди 4 години

Браво на хората от Струмяни- не плащат вода, която е с нереално висока цена!

6

Анонимен

преди 4 години

Типично за България. Решенията, засягащи стотици и хиляди хора, се вземат без тяхно участи е и дори знание, и в полза на някакви бюрократични управленски структури. Според тях хората са безмозъчни същества, които трябва само да плащат и да нитат и протестират за нищо. на тях обаче се твърди,че това е домократично, за тяхно улеснение и,че в "пазарната" ни икономика това е единствения начин за действие. Друг няма дари теоретично.

5

Анонимен

преди 4 години

Водата е скъпа и нискокачествена.В София съм редовно тече мътна или с метален вкус.От Софийска вода казват-"сменете си тръбите" Всеки месец ли да си сменяме тръбите.Истината е че кражбите са огромни загубите са в порядъка на 100-300%.И те спекулират на наш гръб.Може би плащаме най-скъпата вода на света отнесена към покупателна способност.

4

Анонимен

преди 4 години

А гласувахте на изборите ,нали ? Вече нвма държава а дерибейски феодслни дружества, асоциации и всякакъв вид и род гендардкиорганизации

3

Анонимен

преди 4 години

Не ни интересува ,капитализъм е. Има вода, има банани, има и тоалетна хартия всичко има.

2

Ф.С.В.

преди 4 години

ХМ! Че водата на кубик в Бургас е 3.00лв !!! Бургас е най тъпият и лош град за живеене ! Заплати по 500 - 600лв а цени до безкрай!! Все едно само скандинавци с пенсии и богати руснаци живеят тук!!Ало Струмяни - Ако не се борите - накрая ви чака бургаската участ- ще плащате като в пустиня - а ще вървите до глезените във вода -от дъждовете !!

1

Никой

преди 4 години

Цената в Разлог е 2.40 лв.