15

Анонимен

преди 4 години

Toва е съвремен Лондон - родно място на всякаква и3мет. Дали са права на примитивни и те са се вкоренили в "обществото" омешани с натурална ***, за да могат богатите да вършеят на спокойствие. И Париж и Лондон са колониални гета oт coloured muzzles.

14

Пак аз

преди 4 години

*Цар Борис Трети Обединител, Цар на всички Българи в Христа Бога

13

Анонимен

преди 4 години

Битълси! Къде е Ливърпул къде е Африка. А къде е ИД ?

12

Анонимен

преди 4 години

Мохамед, Ел Шафе, бащи, майки от Африка ... 100% британци братче. Истинските Битълси са като имигранти пред тях.

11

БКП

преди 4 години

ПО ВРЕМЕТО НА ДР.ТОДОР ЖИВКОВ НЯМАШЕ ИСЛЯМ И ДЖИХАДИСТИ И ДР. ТЕМ ПОДОБНИ АМЕРИКАНСКИ ИЗМИСЛИЦИ ПРЕМИСЛИЦИ С ВЛАДИ...

10

стейси

преди 4 години

Е пък а тая журналистка все едно им е светила

9

а

преди 4 години

е дайте линк бе маму, докога ще крием "лошите"? Покажете ги, пък ако наистина е добра музиката, защо не? Топ хит, директно от хората които изнасилват жени и режат главите на хора за твърдението "аз не съм мюсюлманин

8

Ненормален

преди 4 години

До анонимен 3 8 много добре ти го е обяснил. Статията има заглавие и ако не те интересува, не я чети. Едни четат спорт, други финанси и т.н. Не може само готварски рецепти да се публикуват.

7

Анонимен

преди 4 години

"Колко да сте нормални",ама трябва да те интересува защото утре ненормалните ще хвърлят бомба по теб, колкото и да си нормален.

6

ivailo

преди 4 години

Само не мога да разбера, защо тая статия излъчва симпатия към тия зверове ?

5

вЕтъра на ПОДмяната

преди 4 години

И тези ще са от "много интелигентните" . Вече с пълна сила се вменява че да си тъпо парче и да гласуваш да вярваш на политиците , да подкрепяш гей браковете ,осиновяването от еднополови двойки , смяна на пола на деца ,да ОБИЧАШ ДА ТЪРПИШ разни нахални раси и тяхните нрави е нормално и най-сигурно ! Ако си много умен туко виж са те врбували по чата разни лоши терористи.

4

Анонимен

преди 4 години

Само не мога да разбера едно нещо.Защо не ги екзекутират?Без шум,без статии без глуповати анализи от типа на " израстнал без баща в многодетно семейство на социални помощи"..

3

Анонимен

преди 4 години

И какво ни интересува това нас нормалните хора ?

2

Анонимен

преди 4 години

След малкото дете от Пловдив разко се вдигна пропагандата. Търсят се наини за усвояване на едни пари и ограничаване на правата на народа. Проблем,реакция,решение.

1

Garibaldi

преди 4 години

Поредната Холивудска продукция.Той има маска, ходи докажи, че е актьор на снимачна сцена.Продължавайте да живеете в страх и естествено да купувате нашето американско оръжие, за да се защитите от зловещите терористи които ще ви отрежат главите.