169

Анонимен

преди 4 години

Млад шофьор да кара кола до 1.4,1.6 кубика първите пет години.После да се яхва на мощна кола.И второ коли в България втора употреба внос от чужбина до 8-10 години.Стига с този внос на издухани ръждасяли и напълно амортезирани строшеняцикоито се купуват по 300-500евро и се продават по 2-3 хиляди лева.

168

Анонимен

преди 4 години

Какво е възпитанието?Установяване на правила, контрол на спазването им и наказание при неспазване.Започва от родителите и свършва при владетеля на света.

167

+++

преди 4 години

Тази млада жена сега щеше да е жива, ако беше убедена, че ако наруши правилата КАТ неизбежно ще я санкционира. За съжаление КАТ отдавна убеди шофьорите, че не работи и могат безнаказано да правят всякакви нарушения, а нарушенията водят до катастрофи, ранени и загинали и жената загина.

166

+++

преди 4 години

В нормалните държави, в които правилата се спазват, държавата е създала убеденост в шофьорите, че ако нарушат правилата, неизбежно ще бъдат санкционирани. Ключовата дума е неизбежно, а размера на санкцията е несъществен.

165

Анонимен

преди 4 години

Ако беше единствен случай, да го наречеш самоубийство. Но гонките с коли в града са системна болест, защото са безнаказани. Няма контрол и търсене на отговорност с последствия. Корупцията е на първо място в ЕС.

164

Анонимен

преди 4 години

Като няма контрол от КАТ, така става - правилата масово се нарушават, стават много катастрофи и загиват хора. Много хора бъркат причината със следствието. Причината е, че няма контрол, а следствията са нарушаването на правилата и катастрофите.

163

Анонимен

преди 4 години

Тираджията, и как системата може да спре самоубиец?

162

Жена

преди 4 години

Жените в София на пешеходна пътека никога не спират, за да пресека . Комплексарки долни с купени от любовниците си коли трошки за 2000 лв.Аз също съм жена и карам шофьорски курс, но правилника и листовките ги знам като стихотворение. На практиката си отварям очите и отпушвам ушите, защото инструктурът няма да е вечно до мен. След това отговорността е моя и за моя живот , и за чуждия.

161

Анонимен

преди 4 години

Бате Бойко каза ли нещо по случая? Дадох ви беемвета, направих ви пътища, ама като не можете да карате, сами сте си виновни.

160

Анонимен

преди 4 години

При същата система, ти що не караш с 160?

159

Анонимен

преди 4 години

Каквито и глоби да направат по 2-5-8 хиляди лева все тая.Полицията също е безсилна.Ще прозвучи гадно но тези които ще взимат книжки задължително да ги водят по моргите да видат трупове на загинали от катастрофи,кой без крайници ,кой без глава, кой изкормен.Трябва бъдещите шоьори да се стрснат.Според мен това е единствения начин.

158

Анонимен

преди 4 години

Тази катастрофа е само симптом на системна болест в България. Който има разум, нека да помисли.

157

Анонимен

преди 4 години

Е лейди даяна с каква скорост се размаза в Париж?

156

Анонимен

преди 4 години

Ой горкото момиче. Не било то виновно. Системата била виновна.

155

Тираджия

преди 4 години

Не обвинявам шофьорката, защото не всеки е роден да кара бърза и сложна кола като БМВ. Обвинявам системата, която позволява да се кара със 160 км по градските улици.Казах.

154

Факт

преди 4 години

И тази катастрофа, както почти всички други катастрофи в България, е резултат от липсата на контрол за спазването на правилата, т.е. заради неработещия КАТ. Няма държава по света, в която правилата да се спазват, бе държавата със силата си да налага спазването им. Само в България обвиняват шофьорите.

153

Ангел Спасител

преди 4 години

Изпотрепахте се бре на тази територия! Скоро ще се свършите съвсем. Няма друг да дойде да ви пази, ако не се пазите сами.

152

дедо

преди 4 години

Марката БМВ винаги се кара с вратите напред. Това е физичен закон!

151

Стар

преди 4 години

Не е луд този; който изяжда цял самун хляб, а онзи който му го дава. Нар. поговорка

150

Господи...

преди 4 години

...и жени ли взеха да се държат на пътя като анаболни, кокаинови хлапаци....Жалко за погубения живот, Бог да я прости!