174

либеауализъма

преди 4 години

Има си закони на пазара, нали сме капитализъм и свободен либерален пазар, нашите стоки не могат да се продават на запад но могат в в Русия - по качество и по джоба на руснаците, а те могат да ни дават изгодно газ и нефт. Да, ама не, казва Брюксел за българите като хора второ качество пазарните закони не важат, Брюксел ще ги регулира и България няма да търгува с Русия, с никой няма да търгува, ще внася западни стоки второ коачество и ще изнася евтини миячи, ЕС има нужда от евтини миячи.

173

Гoшу

преди 4 години

Ако паднат визите за САЩ още с 1 милион ще намалеем

172

привет от Германия

преди 4 години

Щом САЩ разрешават на повечето страни от ЕС безвизово пътуване ,а само на 5 страни не разрешават ,значи са преценили ,че тези 5 страни не отговарят на стандартите на ЕС ! Сега кой е виновен в този случай , САЩ или тези 5 страни дето са просяците на ЕС и само субсидии взимат от ЕС ?!

171

теь

преди 4 години

Американците са най-простия народ на планетата управлявани от богати хора.Дай на един американец бургер с картофи и кола и му гледай сеира. Ядат като разпрани и стават по 300 килограмови, а властта им внушава че са велик народ и имат велика армия. На всичкото отгоре с техните натовски самолети пускат грипните вируси над България и кой знае още какви зарази. Вместо да ги изгоним оттук ние им даваме военни бази с които замърсяват природата ни.Лижем им задните части та се облизваме, услажда ни се.

170

Анонимен

преди 4 години

До Къш ГерманияДраги, това Шайссе не е било в Германия и не знае дума немски. Винаги се обръщам към него с това обръщение, но той не реагира. Извод: не знае значението на думата, която така му приляга.

169

привет от Германия

преди 4 години

До АнонименИ аз често ходя в България ! Дай си адреса да те намеря и да " черпя едно каже " ! Моето кафе е малко горчиво , но после ще си възвърнеш вкуса на устата , намя проблеми !

168

Анонимен

преди 4 години

Не само визи, но и в *** ще ни бъркат със среден пръст

167

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАВ САЩ има милион руснаци. Мнозина преподават в университети, мнозина са инженери и техници, други работят в медицината. В NY има руска офталмологична клиника "Филатов".А някаква странджа се упражнява в драскачесво.На концерта на "Донските казаци" 3000 души се радваха, аплодираха, някои плачеха! Защо не отиде да приказваш там, а си се маскирал като СТРАНДЖАТА?

166

Край

преди 4 години

Виждал съм "уважителното" отношение на американците към германците.

165

Анонимен

преди 4 години

И 9 самолета да купим, на крилете пак ще има визи.

164

Край

преди 4 години

Румен Радев искаше да връща ДОСТОЙНСТВОТО на българите. Ми ето ти повод.Щом има визи за българи -въведете визи за американци. Никакви по-висши съображения не са оправдание да няма визи за американци.Никой няма да те приеме за равен ако сам признаваш че не си.

163

Къш Германия

преди 4 години

До привет от ГерманияЖивей си там,ама явно не си на кеф,щом все гледаш тук.

162

Българофил

преди 4 години

Дойде ли статия за САЩ или Русия стане страшно. Юруш да хейтваме!!! Имам чувството че тук постоянно стоят хора които чакат некоя статийка за любовниците им Америка и Русия и край... Само ще ви каже че никога няма да стигнем и САЩ и Русия. Не знам, но мисля че ако бяхме загрижени толкова много за България колкото сме за САЩ и Русия нямаше кой да ни стигне...

161

привет от Германия

преди 4 години

До АнонименКои сте вие , кои сме ние...........................Вие сте тези ,които живеете там , а ние живеем тук !Разбра ли или да ти обясня по още по-елементарен начин като за твоите умствени способности ?!

160

Анонимен

преди 4 години

Това е истинската атестация, колко много сме напреднали. Щатите, много добре знаят за какво става дума.

159

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен 180къде виждаш в България да се развяват руски знамена,авер?И ако това е вярно,защо то не плаши краварите,ами си уредиха безплатни военни бази?..Защо не им пречи да ни продават таралясници на безумни цени?!.......................Истината е, че ни се подиграват в очите..ДО ТОВА ДОВЕДЕ РОБСКО-СЛУГИНСКАТА "политика" на Шайката "герб",формирана и "коландрисвана" от съществата "б. борисов","цв.цветанов" и Ко.

158

Анонимен

преди 4 години

Аз съм 163Получил съв 3 минуса. Значи още 3 родотсътпника и ппредатели.Какво да правим такива, които ЩЕ ни забият нож в гърба? Чакам предложения!

157

танто за танто

преди 4 години

И ние въвеждаме визи за тях и точка.

156

KOSTAS LINKE

преди 4 години

НЕ Е СТРАННО ЗА ВАС БУГЕРИТЕ. ПОЛША И ГЪРЦИЯ СА ДВЕ ОТ НАЙ-СИЛНИТЕ, СТАРИ И ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ НА САЩ. ОТ СТОЛЕТИЯ .ГЪРЦИЯ ЗАЕДНО С ИСПАНИЯ И ПОРТУГАЛИЯ ПОЛУЧИ БЕЗВИЗОВО ЕДВА ПРЕДИ 10 ГОДИНИ, ПРЕЗ 2009 Г. !А ПЪК ГОЛЕМИЯ МАЗНИК И ПУДЕЛ - ПОЛША , -- ДОРИ ОЩЕ НЯМА БЕЗВИЗОВО СЪС САЩ !А В САЩ ИМА 10 МИЛИОНА ПОЛЯЦИ .ГЪРЦИЯ ДА СТАНЕ ЩАТ НА САЩ И ДА ПРАТИМ ТУРЦИТЕ НА САТУРН . И ДА СИ ВЪРНЕМ ЦЯЛА ГРЪЦКА МАЛА АЗИЯ ! СЪС СТОЛИЦА КОНСТАНТИНОПОЛИС .

155

привет от Германия

преди 4 години

Вие се благодарете ,че по някаква щастлива случайност влязохте в ЕС ! Сега кръстосвате на длъж и на шир западните и богати европейски страни и съвсем законно имате право да живеете и работите там! Иначе щяхте да си изпочупите краката като прескачате телените огради за да се спасите от мизерията в България ! Помните ли по бай Тошово време как прескачахте телените огради , как плащахте на краниста от пристанище Бургас да ви качи на акостиралия гръцки кораб докато чака да му натоварят контейнерите