22

edfio

преди 4 години

Всички сте с безплатни уиндоуси,не се правете не ***...

21

House M.D.

преди 4 години

Другарят Уйлям Хенри Гейтс III в бързината е забравил да спомене, че Малкомек става голяма компания, а самият той - пръв в класацията на най-големите крадци /известна като "10-ката на Форбс"/, благодарение щедрата финансова подкрепа на другаря Александър Гордеев, по-известен като Ал Гор.

20

House M.D.

преди 4 години

Другарят Уйлям Хенри Гейтс III в бързината е забравил да спомене, че Малкомек става голяма компания, а самият той - пръв в класацията на най-големите крадци /известна като "10-ката на Форбс"/, благодарение щедрата финансова подкрепа на другаря Александър Гордеете, по-известен като Ал Гор.

19

аз-ът

преди 4 години

плача с кървави сълзи за този пропилян живот.

18

Шоп

преди 4 години

До същият:"алчен богаташ/" <- !!!???Лyмneн-npoлетариите не прощавате таланта и огромния труд на хора като Гейтс.Преди години за такива като тебе един приоятел изказа следната крилата мисъл: "*** лови, работа не лови!". Точно го е казал.

17

Американ

преди 4 години

До до Анонимен 17Linux отдавна би windows като сървърна операционна система. Включително в банките, NASA, FBI, SpaceX и т.н.Linux уби windows в мобилните апарати.Linux е безплатен и винаги е бил.Microsoft използва Linux :-)'Разбирачи' като тебе разбират само от windows като прости потребители, т.е. толкова ви е разбирането.

16

даа

преди 4 години

То и при нас е така, Ама работим за други алчни богаташи!

15

същият

преди 4 години

алчен богаташ/

14

gasmasocet

преди 4 години

Сеемнаесетия... А по уеко, ш събориш фикуса.Да ти кажа че уиндоус не съм виждал в цялата си кариера! Линукс има много силни позиции, аз работя в кино индустрията. Тук уиндоус няма да видиш.... Говориш глупости за неща които познаваш слабо.

13

до Анонимен 11

преди 4 години

Цял живот се занимавам с това професионално и знаеш ли кога LINUX > WINDOWS - НИКОГА- Линукс отдавна не е безплатен в истинския смисъл на думата, а в професионален аспект никога не е бил- Линукс като приложения и ергономичност на работна среда е дърво в сравнение с Виндовс- такива разбирачи като тебе спрете да лъжете хората обикновени потребители

12

Анонимен

преди 4 години

До MICHELIN UPTISче връзките са важни - важни са, но съм се нагледал на хора с връзки дето за един *** не стават. Човека си е кадърен. Уредили го за малка работа, а после съвсем колегиално е препоръчал на IBM към кого да се обърнат за операционна система. Обадил се е и на човека че идват да преговарят но оня се издънил. Чак когато IBM го молят за втори път да им препоръча някой за ОС, тогава решава да се намърда в голямата игра и им предлага да им предостави

11

Иванов

преди 4 години

Да му имам проблема. Ако можеше една корпорация да прави всичкия софтуер и всичкия хардуер, и Бил да й е шефа и само да тъпче пари в сметки.

10

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

IBM дори не искат да се конкурират с Microsoft.Microsoft е силен в сектора с дребните десктоп клиенти.Android - мобилните клиентиIBM - Linux управляват СВЕТА.

9

Анонимен

преди 4 години

LINUX > WINDOWS.По всички параграфи. Даже няма да споменавам това, че Linux е напълно безплатна ОС, както са безплатни и всичките приложения към нея. Всеки, който знае повече за компютрите от това как се включват и изключват ще потвърди това.

8

Горан

преди 4 години

Алчен, е и още как! Ами, имал е и тази възможност, но просто вече е бил направил прекалено големи кинти, не е бил достатъчно гладен! Но все пак е алчен! Бил Гейтс винаги е гледал най-вече финансовата изгода! Стив Джобс, не толкова! Не, че за него парите не са били важни, но действително не са били всичко!

7

Анонимен

преди 4 години

Айде и тоя взе да ръси акъл.Ако не беше откраднал мишката от Ксерокс щеше да подсмърча сега.

6

Анонимен

преди 4 години

на тариката му се усладила почивката следкато направил кинтите и откри лтоплата вода... И го е яд, че не е глътнал цялата вселена,алчният му тип!

5

Горан

преди 4 години

Добре, че си сгрешил тогава, че иначе наистина щеше да има само Apple и Microsoft! А, това би било голяма катастрофа! Такива огромни коропрации нито ги интересува, нито искат да разберат, че ставайки компанията с главно "К", напрактика лишават хората от избор, който те иначе биха имали.

4

Анонимен

преди 4 години

До NinjaИ аз нищо не разбрах. Същото е с кое да е интервю с известна личност, преведено от английски.

3

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

дрън, дрънКажи нещо за майка си Бил? спомняш ли си, в коя фирма тя беше на позицията - голям мениджър. А спомняш ли си, коя фирма купи dos и ти даде огромни за времето пари? Май все за една и съща фирма става дума - IBM?Връзки, без връзки нещата не стават. За тия дето сега учат , работят... Няма никакво значение. Нямате ли връзки... Жалко, защото много млади жени си дават дори цветето за връзки. Жалко