58

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

ГЕРБ проверяват търпението на хората, колко още могат да ги натоварват и ограбват. А също така проверяват и колко са глупаците гласували за тях.

57

до 57

преди 4 години

Естествено, че съм от ЧЕЗ и ти обяснявам как стоят нещата, ама ти си знаеш твоето.Такъв филм просто няма.

56

Асд

преди 4 години

Увеличението при мене е около 40 процента от миналата година...Ако съм плащал 55 лв миналата година средно на месец, сега е около 75...Същите електроуреди и потребление, но нямам достъп до електромера и фактури нямам да сравня какво става.

55

ЛЪЖАТ

преди 4 години

Увеличението е обявено без ДДС .

54

Асд

преди 4 години

По 3 месеца се е случвало да не плащам, но ти си явно от чез, за да бръщолевиш подобни глупости. Аз ти казвам че сметките са двойни от миналата година и не получаваме разхода като фактура...и ти казвам че много рядко проверяват електромерите...водата на 1 година един път

53

Анонимен

преди 4 години

Нас ЧЕЗ ни засичат на 8-мо число всеки месец. Срокът за плащане е до 18-ти следващия месец. Не си ли платиш идват едни яки момчета и ти режат кабелите.После си плащаш двойно да ти ги вържат пак и да имаш ток. Така че хитреците от комунизма вече не вървят.

52

Асд

преди 4 години

Не пращат разхода, а плащаме всеки месец, вече двойно...

51

до Асд

преди 4 години

Приятел, нещо си се объркал, 10 дни след изтичане на срока за плащане ЧЕЗ те изключва и трябва да си платиш 36 лв за да те включат отново.Така че тия за 5 месеца ги разправяй на село в кръчмата. И то късно вечер, когато всички са много пияни за да няма кой да ти се смее.

50

Анонимен

преди 4 години

Аз съм към ЧЕЗ и съм сключил договор с тях да се самоотчитам.По елекронен път си изпращам показанията на електромера и плащам, това което съм си заявил. Не мога да си позволя да лъжа, защото ако един месец заявя по-малко, разликата ще ми дойде на следващия месец и пак аз трябва да си го плащам.

49

Анонимен

преди 4 години

Ето ако ЧЕЗ засичат всеки месец, то значи, че няма как 5 месеца да не плащаш, защото ще те изключат.

48

до 49

преди 4 години

Нещо бъркаш със Софийска вода - там проверяват на 3 месеца и изравняват.В ЧЕЗ потреблението се извършва всеки месец на определена дата, като датите естествено са различни за различните квартали на София.Обади се и сигнализирай за проблема. Някой хитрец прибира парите и не носи фактурите.

47

Анонимен

преди 4 години

Аз съм EVN, и съм се отказал да получавам плик в пощата, просто отивам в пощата и плащам, понякога плащам чрез онлайн банкиране. А на сайта на EVN проверявам обикновено когато очаквам да е много и да съм подготвен колко да платя. Та за това не ми е понятно как не получавате сметка? Ако те разбирам буквално, това би трябвало да означава, че от ЧЕЗ не идват да ви засичат регулярно електромерите.

46

Асд

преди 4 години

Възможно е да е куриера, но мен какво ме интересува това. Разхода ми еднакъв, защото работят едни и същи електроуреди, а сметката двойна...На 3 месеца проверяват електромерите, защото често сметките са еднакви и се въртят около една точна сума...след това ги изравняват. Правят си каквото искат

45

Анонимен

преди 4 години

До 43..На Иван Костов в Драгалевци.Дали му пращат сметката за тока? -:) Тоя и по пътя си Не желая да го срещна!!!!

44

до Асд

преди 4 години

Абе ти май настина съвсем не си наясно. ЧЕЗ изготвя фактурите, но не ги разпространява. Това го вършат куриерски фирми, на които ЧЕЗ плаща при това прескъпо.След като 5 месеца не сте получавали фактури, оплачете се. Явно някой ви прибира парите без да си върши работата. Но това не е ЧЕЗ. Те не се занимават с куриерски услуги. Нямат такъв отдел просто.

43

Асд

преди 4 години

Аз му казвам че от 5 месеца целия блок не е получавал фактури, той си знае неговата работа...сигурно си от чез...гледам тука им пускат реклами, go green и тем подобни глупости

42

Анонимен

преди 4 години

Е какво означава "Не съм получавал сметката"?! Отиваш до пощата, казваш си ИТН и те ти казват колко дължиш. Що като не си давал съгласие да те информират по друг начин освен писмо в пощенската кутия, не спреш да ползваш ток?Основният въпрос е защо всяка година го вдигат и то обикновено през лятото а не имаш ли сметка или не!

41

до 42

преди 4 години

Специално пък Бояна, Киноцентъра и Драгелвци се отчитат два пъти месечно. Както и Павлово.

40

Асд

преди 4 години

В Бояна живея, ***...

39

Анонимен

преди 4 години

Аз си плащам сметката онлайн и съм си много доволен. Не си губя времето, а и ми правят 5% отстъпка.