137

АЛО, ТИКВИ!

преди 4 години

ПСУВАЙТЕ ТУКА ДЕ! А ВЧЕРА ВИ ВДИГНАХА ТОК, ПАРНО, ВСИЧКО....

136

Анонимен

преди 4 години

кратунска му работа! разбира от икономика колкото баба ми от компютри..

135

Аз, Бойко

преди 4 години

съм играч. В живота както и в спорта хората се делят на играчи и зяпачи, играчите гледат себе си, затова са преуспели хора, а зяпачите гледат преуспелите хора и псуват нас.рания си и ми.зерен животец. Така казвам аз - един от малкото играчи в тази мизерна държавица.

134

Анонимен

преди 4 години

Само в ИТ-то има някаква икономика и съответно само там дават някакви що годе високи заплати (програмисти и подобни).Ама ИТ-то няма как да дърпа цялата държава.

133

Анонимен

преди 4 години

Самохвалствата на Тиквун не са важни,ВАЖНО Е ПОВЕДЕНИЕТО НА МАТ'РЯЛА,а то е обезпокоително разрушително за Територията!Идва време за изчезването на "народа" ,с което, по всички признаци, личи,че не само се е примирил,но сякаш е приел смъртта си като "народ"!Явно,най-добре се чувства,като бягащ индивид!

132

Анонимен

преди 4 години

Жегата е виновна за глупостите които говори, ако не е така - проблема е неличим

131

Анонимен

преди 4 години

Толкова добре е икономиката на България,че едно детенце умря, защото шефът на здравната каса го беше страх да даде 20 000 лева без да попита Бойко. Преди 30 години и Китай е била неразвита държава както България е сега. Моля те Бойко пази си здравето и старините, защото един ден ще те вкарваме в затвора с всички твои калинки. Пазете се, защото искам да ви видя в затвора

130

Анонимен

преди 4 години

Бойко.., да вземеш да се засрамиш. Ще останеш в историята като най-безхарактерният политик в България. Говориш неща които ти казват съветниците, ама ти сигурен ли си в тях, проверил ли си, или викаш, да си имаш парички, да изучиш деца и внуци, пък другото да вехне. Бойко.., можеш ли да бъдеш честен и да ми кажеш, пич ли си

129

Анонимен

преди 4 години

Случай на поредно ромско безчинство беше показан в социалната мрежа Фейсбук. Потребител публикува видеоклип, на който се вижда как тумба млади роми си позволява отвратително поведение в пловдивски автобус, пълен предимно с жени.В клипа се чува как единият от младежите, гол до кръста, псува българите, нарича ги *** и заявява, че 200 години турците са ви е*али, сега сме ние.

128

анонимен

преди 4 години

Щом Боко е доволен спукана ни е работата

127

Анонимен

преди 4 години

ББ ви обещава мед и масло и от чешмите да тече вино през 2023 год.С една дума-гласувайте за мен,обещанията са безплатни.Ако до тогава жив българин е останал тук,да го качи на най-високия стълб и да го обезсмърти за поколенията.

126

Дядо Петър

преди 4 години

България заема 2,5% от площта на Европейския съюз, а населението й е 1,6%Брутният й вътрешен продукт е 0,35% от този на ЕС.Само устата на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ е 50% от всички усти в съюза.

125

Анонимен

преди 4 години

Бокич, на един кантар със С. Македония - от това по велико не си правил

124

бай Тошо

преди 4 години

Браво на Бойко, в условията на архаичен капитализъм успява да удържа фронта. Защото няма как хем капитализъм , хем силна икономика - това го има само като изключение в няколко т.нар. развити страни :))

123

Анонимен

преди 4 години

Тоя пак извади торбата с лъжите.Много сме добре,верваме ти.

122

Борисов

преди 4 години

Доволен съм от геноцида - по план !

121

Анонимен

преди 4 години

Що лъжеш,бе?Ние нямаме икономика.И малкото чужди инвеститори,които се осмелиха да правят бизнес у нас избягаха.Парите са основно от данъци-преки и косвени.

120

Даскала

преди 4 години

Борисов , Борисов , икономика от която ти си доволен , а народа не !Бяга българина от българската икономика контролирана от мутрите на Правителството!Защо бягат?Май, май въобще не са доволни от икономиката на мутрите!

119

Анонимен

преди 4 години

Като сме много добре , защо преди дни теглихте нов заем от 400млн.? И хората на тебе ли да вярват или на джоба си?

118

Боко,

преди 4 години

я стига лакърдии,ч е мина Тошо Тиквата и Шкумбата, ами обясни защо само 8% глауваха за партиятя ти на изборите?