10

Анонимен

преди 4 години

До е миНе, там ги е влачил пороя от авариралия утайник на мината през 66-та, когато са се прибирали от Враца след манифестация на 1-ви май. Паметник ще има ли? Нинова ще поднася ли венци? Такова събитие трябва да е гордост за комунистите. Не бъркам.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8И аз не съм фен на бледоликите, но и в това планинско село не доспускат нашите братя от скъпата боя. Там такива няма. Колко пъти е идвал катун, толкова пъти е бил нападан през ноща. Още от живково време е традиция.

8

е ми

преди 4 години

Е теее там са изтрещеле още от 10 ноември.

7

Анонимен

преди 4 години

До До 2Имам вила в северозападно село. Не съм стъпвал там от +10 г., защото ц....те съсипаха всичко - убиваха старците, крадяха де що има от кошарите за вторични, изсякоха гората, замърсиха местната река и т.н. Като разграбиха и унищожиха селото започна гастрол към околните села - качват се на на две три коли и отиват да "берат", каквото намерят. Много приличат на вирус тия индивиди - унищожават един приемник и преминават към следващия. Какво ще стане, като вече няма какво и от кого да крадат?

6

Стратег

преди 4 години

Вижте сега, най-важен сега е Стабилитета на Бойко да бъде оварден от ретроградният Меркюри;)))... Тва, че некоя друга електорална единица е сдала багажа е само в подкрепа на този Стабилитет. Защо? Защото като нема Българи, нема кой да клати Стабилитета;))) и да иска пари.

5

Анонимен

преди 4 години

Щом е в Северозападна България, проблема е ясен - Mangalis Subhominis. Соца беше мазало и мизерия, но поне фекалокожите живееха в страх, работеха и милицията ги скъсваше от бой. Това е единствения правилен подход към аморфната електорална маса.

4

До 2

преди 4 години

В това село по принцип ц.....н не стъпва но може да са гастрольори престъпници

3

Анонимен

преди 4 години

радеф ви обеща промяна - ЕТО Я

2

Анонимен

преди 4 години

пак некой от братята е решил че дядото имал много пари с пенсията от 131лв и решил да си набере малко пенсия и той

1

Веско

преди 4 години

Свикваме.