26

долна пропаганда

преди 4 години

Това ли скалъпиха за пропагандно обяснение на мутренската ни реалност ? Руснаците били бедни - а преди сезона друга песен пееха ! Що не покажат "бедните" руснаци как харчат пари в турските и египетските курорти и турците са си много доволни ??

25

До Паисий

преди 4 години

Изключваме София и то не цяла,всичко останало "мърда" с 300-500? заплати,та викаш сме богати!

24

ЩАСТЛИВ СЪМ ! !

преди 4 години

ТОВА Е НАЙ-ДОБРАТА НОВИНА !

23

аз

преди 4 години

До АнонименТогава беше СССР, сега пазарът е свободен и ходят да правят същото, но не в мизерните соц страни в които можеха да пътуват, а на запад. Отиди в западна европа, САЩ да видиш какви обитаци живеят там...

22

Вярно е

преди 4 години

Ами да, по-бедни са руснаците и ще стават още по-бедни с този свой социализъм ....

21

Тим Траш

преди 4 години

Ти *** джийски се филтрира...

20

Анонимен

преди 4 години

Човеко. Когато видя Руснаци да продават стоки по родните битаци както беше през 90-те години на миналия век,тогава ще повярвам че са обеднели.Днес виждам че на север от Варна изкупуват всичко де що има като имоти!

19

Паисий

преди 4 години

До: номер 23Богати, човече! Българите винаги сме били богаташи в сравнение със средностатистическия руснак!Поради что се срамиш да се наречеш болгарин?

18

сигурно

преди 4 години

И за това ,че са бедни ,руснаците напълниха гръцките курорти !!

17

човек

преди 4 години

Объркал си граматиката, трябва да говориш в минало време. Купуваха! Вече продават!И не ме омайвай с тарикатски лафове от рода на "Ти бил ли си там?" щото не фащат дикиш.Случайно познавам много руснаци.Освен това в много видео клипове в Ютюб разказват самите те, че им е скъпо вече да поддържат имоти в България затова ги продават. А Путин вече им затяга примката - има случаи на забрани да напускат Русия отделни групи нейни граждани.

16

Анонимен

преди 4 години

Ако Руснаците ги наричаме бедни,то поданиците на "просперираща " България как трябва да ги назовем?

15

GHT

преди 4 години

До Анонимен 2Явно имаш големи комплекси на тема финансово състояние. Сакън да не си помисли някой, че нямаш пари или не си богаташ. Такива като теб с лопата да ги ринеш в татковината ни - срам ги е от всичко. Да не би да излезе, че не могат да си позволят нещо, и все за хорското мнение живеят. И какво лошо има да си ядеш собствена храна, че нещо не схванах?! Сигурно си мислиш, че е супер срамно да се возиш във влак, автобус, да ползваш градски транспорт, нали?

14

и кво?

преди 4 години

даже руснаците не можеш излъга да дойдат на бетонираното лaйнoморие.

13

Анонимен

преди 4 години

Кримски мост - Не сте ли чували?Симферополско летище - Не сте ли чували?

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми мой човек, ако беше Комунизъм, знаеш ли кога щеше да видиш Турция, Гърция и останалите държави. Ами сигурно, не знаеш че през Комунизма, на вън излизаха само Богопомазани. Ами няма от къде да знаеш, защото или си на двайсет и няколко години или имаш промит мозък от баба и дядо, коити ти казват колко "хубав" бил живота през Комунизма

11

Анонимен

преди 4 години

Пълно е с руснаци туристи по целия свят. За какво да идват в България, когато може да почиват нормално някъде другаде по света?! То даже ние българите вече не почиваме на Бетономорието. С моето семейство от 2001 година сме всяко лято някъде в чужбина и само миналата година направихме един неуспешен експеримент с един петзвезден хотел на Елените, от който избягахме на втория ден. Добре, че тогава намерихме в последния момент хотел в Испания.

10

друсофили

преди 4 години

русофилите нещо да кажат?рускините вече почнаха да идват да си търсят мъже за женене за да се измъкнат от мизерията ,а не на море.

9

Анонимен

преди 4 години

До: 2Ганьо с бурканите си има всичко щото са му пълни догоре!На руснака бурканите му празни, щото завалията няма пари да си купи нищичко.А по руските села освен махорка, степна трева и мъхове и лишеи нищо не вирее.А *** си пълни бурканите от село, в което има изобилие от всичко!

8

Анонимен

преди 4 години

Бетонираното мутро-черноморие тепърва ще види що е то криза,от една страна липсата на сезонни кадри,от друга отливът на платежо способни туристи!

7

До 4

преди 4 години

Добре е дето стана модно да се плюе черноморието. Вчера се върнах от там, беше спокойно, сезона наистина е слаб и няма тълпи с претвнциозни мрънкачи