8

даамане

преди 4 години

До Анонимен 9, така е по забавно, а и трудно ще намериш вярна жена, дори и хипопотам да е, пак се пуска, ако има кой да и обърне внимание, но винаги ще се намери някой много закъсал и пиян

7

Анонимен

преди 4 години

Щом ревнуваш, значи има защо. Решението е просто - тръгваш си и търсиш верен партньор или оставаш сам... но българските мишлета не могат да са сами и за това си изневеряват и се ревнуват, но нищо де, нали има семейсто, било то и най-нещастното на света..

6

пиги

преди 4 години

До А как да се справявъзможно е, ако си мазна сви-я .. е сигурно и за там ще се намери някой извратеняк

5

Щерю

преди 4 години

Михалка пак е преписвала пълни глупости!

4

Анонимен

преди 4 години

И аз съм на години вече.Не е като преди-24/7.Сега е само сутрин, и то не всяка сутрин.Обаче:Меракът ми расте с годините.Защо Господ си направи тази шегичка с нас, мъжете?

3

Анонимен

преди 4 години

Права си,не можеш да спреш някой мъж да покаже че те харесва!Както и не можеш да не завъртиш опашка пред нов мъж.Бог така те е направил!Заради "размножението".Обикновено,мъжът не "атакува", ако не му е даден зелен сфетофар от жената.Биологически обусловено.

2

Анонимен

преди 4 години

Всяка жена е наясно каква е причината, когато изпитва ревност. Знае също така при какви обстоятелства би престанала да ревнува.Така че, горните съвети са излишни.

1

А как да се справя

преди 4 години

с неговата ревност?Всеки мъж е ревнив, дори и да няма повод, даден от жената. Не е възможно да вървиш по улицата и някой да не се загледа подир теб. Не е възможно никой никога да не се изкаже по твой адрес така, че да проличи, че те харесва. Не е възможно, когато разговаряш с мъже, в тона на някои от тях да не се промъкнат ухажорски нотки, пък макар и само поради това, че маниерът на говорене на този човек е такъв.И буквално телепатически усещаш, че твоят мъж се напряга от пристъп на ревност!