221

Гост+

преди 4 години

"Националният интерес на България е Северна Македония да стане член на ЕС, без да поставяме някакви червени линии." - "Патриот е душа дава. за наука, за свобода;. но не свойта душа, братя,. а душата на народа! "

220

Лично видях

преди 4 години

До АнонименВ родния дом на бр. Миладинови в Струга, книгата Български народни песни , издадена в Загреб през 1861 г., е с откъсната първа страница. Жалки твари мацедонски!

219

Анонимен

преди 4 години

Бе давайте по една статия на ден за Роско поне да се смеем и да ни започва деня с усмивка мдаа !!!

218

Anonimen

преди 4 години

Ако не спрем страна която мисли, че не е редно България да празнува 3-ти март ще означава, че сме национални предатели...а самият Плевналиев е една историческа грешка

217

лично мнение

преди 4 години

Според мен Плевнелиев сега се гласи да става горд македонец,защото си мисли,че там ще го изберат за президент. Няма да стане Роска,не се плюнчи да ги защитаваш. Не ми стана ясно защо още прогнозираш за Фолксваген. Дори четох новина,защо са избрали в Турция да си направят завода. Един от критериите им беше,че нямаме достатъчно специалисти в България.

216

Анонимен

преди 4 години

Е и това доживяхме - един пропаднал бивш президент, който не е могъл да се защити на избори, да напада и поучава действащия президент. Ами то е ясно, че умира от яд, че Радев му е взел мястото. И всичко, което говори е пълна каша. Навремето братя Миладинови издават "Български народни песни", но това се изопачава в Македония .Ето какво пишат там: "Македонската наука за литература го избегнува терминот Български народни песни од причини што со едно интервентно вклучувае на 70 бугарски народни песни ...наспроти броката од шестотини македонски народни песни."

215

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е по-достоен от тоя клоун ПлюФнелиеф.Боко поне е мъжкар.Няма как да ги сравнявам.Боко Борисов по ме кефи

214

Една Българка

преди 4 години

"Ако спрем Македония за ЕС, ще бъде историческа грешка!"===================================Превод: Нека да се откажем от историята си и да предадем родовата памет на милионите загинали за Българска Македония българи, в името на евроатлантизъма и неомарксисткия глобализъм!

213

Киро Х

преди 4 години

И отново, невероятния анализатор - Росица ПлевнелиеФФ, който позна 100% за VW, сега ни дава прогнози и лекции за Македония! Клоунадата е пълна, само трябва да си сложи един червен нос на ластик!

212

Додо

преди 4 години

Синоптикът-президент Расим Банов да си затваря плювнята. Вече всички знаем, че е едно жалко, продажно ***.

211

fas

преди 4 години

"Там има ново и смело правителство. Ако Заев падне, идва Груевски - това ли искаме?"Ама кой го интересува какво искаш? Нима им се месиш във вътрешните работи? Ако искат ще изберат и някой клошар.

210

ххх

преди 4 години

Плювналев е велик президент и умен мъж.Не го мисля.Напротив.Ама над 200 човека ощастливяват майка му.Да има един да го подкрепи

209

Анонимен

преди 4 години

Айде тоя пак се обажда.. защо не му задавате един въпрос за VW ?? Недейте да направите репортаж с тоя марионетка вече..

208

Ловните му екземпляр

преди 4 години

На международния ловен конгрес нашият бивш Росен-президанторе е провъгласен за притежател на най-разкошните трисезонни трофейни рога от вида"БултяМиГиАшладиса"Същият е поканен да сподели как е успял на такава малак леха над вждите му да израсте олимпийския екземпляр. РП е отговорил изчерпателно на въпроса като е посочли зоотехниците по ахладисването и звеноводките приели да участват в залесяването.

207

Mockingbird

преди 4 години

другарю плевенлиев, кажи ни нещо за прогнозата за времето... в тази област поне си независим и непоклатим...инак, как сте с другаря серж в окопите на крим... рамо-до-рамо, а? :-)))

206

има 3 грешки:

преди 4 години

Аз виждам 3 грешки: първата е историческа( заради турското робство Македония завинаги се откъсна от България), втората е политическа: България първа призна през 90-те години държавата Македония. Третата грешка е билогична.Грешка на природата,че се е създал екеземпляр като Плевнелиев,който с това изказване показва още веднъж,че НЕ българин.Ако първите 2 грешки е нямало как да се избегнат, то третата да не го изберем за президент( вече бивш),сме можели като народ да избегнем.

205

Гошо

преди 4 години

БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И НАСТОЯЩ ОЛИГО...ЕН!НЯМА РАЗЛИКА!

204

Анонимен

преди 4 години

е това ми идва в повече...

203

Анонимен

преди 4 години

Само като си спомня какво беше и ме залива мека топлина.

202

Анонимен

преди 4 години

Гледането отгоре носи опасност. Може да се видят много неща.