21

Анонимен

преди 4 години

Всичките ми приятели руснаци тука в Америка казват че никога няма да се върнат в дупката на Путин

20

аман!

преди 4 години

Няма "оперна песен". Ария се нарича. Вече ме е срам да ви чета... След още десетина години "журналистите" само ще мучат.

19

Анонимен

преди 4 години

В СССР още при Сталин решиха въпроса с комуналките и 70те всеки имаше собствено жилище, макар че решението беше доста еднотипно, има филм в ютюб "Ирония на съдбата". А в САЩ още живеят в комумалки, само на село са в къщи, иначе са в отвратителни кооперации, картонени стени, всичко се чува, общи тераси, децат викат и играят, насвякъде мирише на манджи, телевизия от всякъде, коридорите и стълбите мръсни и олющени. САЩ е тотална мизерия.

18

Анонимен

преди 4 години

Вартбурга и Трабанта са по добри от Мерцедеса и Поршето. Да живее комунизма

17

АНТИ

преди 4 години

Българите още живеят в жилищата от лошия соц.Плевнeлиев обаче каза, че трябва да излезат на квартири, защото така било на Запад.Няма ли пари за наема, нашенецаостава на улицата.Не е далече тава време.

16

Анонимен

преди 4 години

САЩ са на първо място в света по производство на петрол, а в същото време над 50 милиона американци гладуват.

15

Анонимен

преди 4 години

Тази е рускиня бездомна в САЩ. Има ли американки отишли в Русия да гонят руската мечта и сега да са бездомни?

14

Анонимен

преди 4 години

САЩ е пропаднала страна. Има много хоумлеси, пълно е с хоумлеси, така им казват на клошарите.

13

Петров

преди 4 години

Пеела хубаво? В метрото на крайните квартали? Не трябва ли ако пее хубаво да е в опера, концертна зала, сцена? Добър футболист в метрото има ли?

12

Свободен демократ

преди 4 години

А бе, вече 30 години американско патньорство, свобода и демокрация, как стои въпроса със свободата, можеме ли свободно да бегаме на запада сега след 30 години свобода и демокрация и американско патньорство, или? Как е в Полша?

11

Анонимен

преди 4 години

Една украинка с клипове в ютюб стана световно известна пианиска и сега я канят да свири с най-реномираните оркестри и диригенти. А васална Канада и забрани да свири в страната и отмени концертите и защото във фейсбук критикувала хунтата в Киев.

10

Петров

преди 4 години

Има достатъчно бездомни американци в САЩ и по този модел - бездомни българи в България. Но иначе са звезди.

9

Анонимен

преди 4 години

На русофила все някой му натрапва разни неща. Всички са длъжни да пишат за руски ракети и като пишат за бездомна рускиня в САЩ и откача. Айде пишете за някоя бездомна американка в Русия сега че да не се сърдят

8

Бау

преди 4 години

Хубаво пее жената. *** обаче го интересува само, че е рускиня в Америка ... Злобен и простоват народ ...

7

Петров

преди 4 години

Можела да се върне в Русия - тя не излиза от метрото щото после няма пари да си купи билет пак да влезе, какво остава за нещо друго.

6

Петров

преди 4 години

Бездомна украинка, Заморка е западноукраинска фамилия. Мечтата на украинците и на българите - да са бедни и да са слуги на американците.

5

АнонимеН

преди 4 години

До 5 До ПетровБРАВО ДОБРЕ ГО ЗАТАПИ :D НАЙ-ДОБЪР КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА А МОЖЕ И ЗА ЦЕЛИЯ ДЕН ДА Е!!!ГРАЖДАНКА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРЕДПОЧИТА ДА ПРОСИ ВЪВ ФАЩ ВМЕСТО ДА СЕ ВЪРНЕ В РАЯ НА ***!!!

4

АнонимеН

преди 4 години

ЗАДЪЛЖЕНИ СТЕ ДА ГО РЕКЛАМИРАТЕ НО НЯМА КАК ДА ПРОСПЕРИРА С ТАКОВА ГРОЗНО ИМЕ: ТЯЛОТОПО УДАЧНО ИМЕ Е ТРУПО, ЩЕШЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ПОСЕЩАЕМОСТ!

3

Анонимен

преди 4 години

От 3 дена ни занимавате с Емилия, даже държахте предната статия на фокус на първа позиция, като че ли е най- значимото събитие на света и трябва живо да ни вълнува.Защо ни я натрапвате?

2

Петров

преди 4 години

Мечтата на емигранта с украинска фамилия - да живее като бездомен клошар в покрайнините на някой град в САЩ и да разчита на милостинята на американците.