18

Анонимен

преди 4 години

При добра заплата ще намерят десеторно повече работна ръка.Това не е аргумент.И сега има много хора,които работят на черно и не се водят безработни или работещи.От обявените работни места ,много ще бъдат заети и от чужди специалисти,поне първоначално.Е,ако търсят млади специалисти с 10 годишен стаж по специалността,нама да намерят.Не мислете,че всички работници трябва да са супер специалисти.,Просто изгледайте някое клипче в мрежата за такова производство.

17

Ник

преди 4 години

Малък пазар.Дачия държи Румъния и Молдова 30 млн Рено държи Турция 80 млн.Ако ФВ направят завода в България ги губят тия пазари плюс сръбския които правят Фиат отделно Рено сглобява в Словения.Никой от съседите няма да купи бг кола при положение че прави свои!ФВ ще трябва да забравят за Балканите освен БГ а тя е смешен пазарь.

16

дааа

преди 4 години

Роско да нашока канчето на Ердоган и на Путин единия да връща Крим а другия да се прибира войските от Сирия и като го чуят да се прибере да изплющи на Деската един шамар ей тъй тя си знай що и да я фърли на спалнята да и скъса гащити и да я изтърбуши яката да риве *** кеф

15

дадс

преди 4 години

искаме секси банова да се къпе в мед и мляко в златно корито

14

Анонимен

преди 4 години

немците не са глупави, ако ще и пари да им давате едва ли ще се промени факта, че никой не иска да инвестира в Тиквустан, защото на тази територия, овладяна от мутрите, Лойко, Дебелян и Доган не може да има справедливост, нито нормални бизнес отношения. Утре Дебелянчо може да реши да си присвои завода чрез приятелчетата си в цацаратурата и "независимия" съд.

13

Офф ,да се омита

преди 4 години

Слугинята на Деси Банова пак изпълзя с поредната си глупост.Няма спиране този плжек.

12

Анонимен

преди 4 години

А, пазар и работници, от къде ще намерите? Изгонихте българите от собствената им държава.

11

Хасфалт

преди 4 години

"Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?"На Територията, всяко твърдение, следва да завършва с въпросителна, защото няма нищо сигурно?

10

House M.D.

преди 4 години

Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?

9

Анонимен

преди 4 години

Роска и понеже сме на футболна вълна още.... трудно е да върнеш шест гола при положение че цял мач не си играл

8

Анонимен

преди 4 години

Плевела отърва рушвета този път.

7

Анонимен

преди 4 години

Няма кой да работи в тоя завод.Всичките специалисти отдавна имигрираха, това е истинската причина да предпочитат Турция, въпреки че заплащането там по-високо.

6

цензуриран-емигрант

преди 4 години

Плевньооо ще стане както с Ленд Роувър и както с Great Wall !!!!Какво сложно има във факта, че НЯМАМЕ СПЕЦИАЛИСТИ. НЕ ОСТАНАХА. ЕМИГРИРАХА.

5

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя *** няма ли да спре да плямпа,защото след всяко негово плямпане,следва някакъв звуче шамар върху Територията!Не знае ли този боууклък,че държавните субсидии,за частни предприятия са забранени в ЕС и че това е една от основните причини,по която беше атакувана инвестицията в Турция!Аман от прости б***клуци определящи съдбата на Територията и оФФФчото население!!!

4

Виждам

преди 4 години

Защо удвояваме субсидията - нали сме единствения резервен вариант на свободния пазар, а завода трябва 100% да бъде построен и работещ до 3 години?Нали ние обикновенните, трябва да вярваме в свободния пазар и следователно единствено чрез него да търсим обяснение на всички икономически процеси... Така ще загубим вярата си, щом той (свободния пазар) не е достатъчен явно!:))))))))))))))))))))))))))))

3

Анонимен

преди 4 години

няма да дойдат тук.не казват защо за съжаление.

2

Анонимен

преди 4 години

Абе пич !! Тарикатски номера иска да им изплати вече направената инвестиция от 150 милиона ама другите условия остават не променени

1

Армеец

преди 4 години

Пак нема да стане - вече сме "расисти". ДГД всички англо-саксонци и бритиш хомосекшуълс!