7

Анонимен

преди 4 години

С един умрял Опел докато изредиш предавките и си със 130-150км/ч, та съм настройл ограничителя на 120(реални 115км/ч) .

6

Анонимен

преди 4 години

И да има ограничения пак никой няма да ги спазва. Тези които имат мощни коли така или иначе си карат Бързо. В България въпреки че нямаме много добри пътища пак има много хора които си поддържат 200++ км/ч. дори по двулентовите пътища. Просто съвременните коли от висок клас са много бързи и стабилни и скоростта изобщо не се усеща. Ускоряваш с лекота. Над 7 скорост при ниски обороти поддържаш 200км. а Мерцедес, BMW, Audi....а със 100км/ч все едно си спрял.

5

Teo

преди 4 години

Ако това стане реалност, задръстванията ще се увеличат главоломно и индиректно вредата за околната среда ще е в пъти по -голяма. Отделно ... тези осемдесет човека ще са реално много повече, но индиректни заради влошения въздух и по-дългото време в автомобила, водещо до заседнал начин на живот.

4

бай ганю

преди 4 години

шокиращо е че след толкова стотици смъртни случаи на година държава като германия все още си пасува относно ограниченияако загиващите са единственно превишилите скоростта може да се преглътне но ако поради техните действия загиват други разумно шофиращи и пътници то това е недопостимоако пресмтнем риска спрямо 10-те минути за които по рано пристигаме някъде карайки по бързо то със сигурност не си заслужавано все едно да се ограничи продажббата на огнестрелни оръжия в сащ-а дано ама надали

3

Анонимен

преди 4 години

Не ги мисля имат магистрали карат да дойдат у нас и да опитат. Сигурно е, че ще ни обявят за луди самоубийци, че караме по такива пътища пък и си плащаме.

2

Гостенин

преди 4 години

Едно удоволствие имаше за шофьорите във Европа: Да прекосиш Германия надлъж и на шир.Сега обаче социалистите посегнаха и на това.Явно според техните разбирания трябва да живеем подобно на зеленчуци.Което е кофти, нали?

1

Анонимен

преди 4 години

Магистралите по цял свят, трябва да се правят с цел висока скорост, да осигуряват такава възможност. Обратното е стъпка назад.