78

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаВажна препоръка: Преди да коментираш нещо,е добре да познаваш нормативната база!Прослушай добре записите и тогава,можеш да твърдиш,че някой е карал друг,да унищожава документи,иначе показваш функционалнта си неграмотност или казано по друг начин липсва ти разбиране,не само когато четеш,но и когато слушаш!

77

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам - един от най-големите мошеници, един от най-наглите некадърници от правителството на ББ да се изправи и да коментира президента Радев.Ало на кръсника момчето, налягай си парцалите.ти си един от първите, които ще се озоват в ЦСЗ само да падне правителството. Лигльо с лигльо

76

Анонимен

преди 4 години

Чебурашка,.... бЕгай лЕгай да се лекуваш! Ама преди това провери под леглото за руски шпиони, дори лично за Путин да не се е скрил да те "шпионира....

75

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен..... Мошеник на дребно!? А доказателства? И.... Какво ако не дребно мощеничество е да назначиш любовницата си в разрез със закона на двойна заплата и са и осигуриш ведомствен жилище? Какво ако не наглост е да се правиш на морален стожер а в същото време да караш генерал от българската армия да крие документи за това мошеничество?

74

Хаха....

преди 4 години

Кво става горанофф - още ли живееш в луксозен мезонет без да плащаш наем, чиито собственик много те "уважава".... Гледай да не паднеш от власт, че ще трябва и ти спешно да емигрираш я в Дубай, я някъде другаде...

73

Анонимен

преди 4 години

Радев се прави на войвода, понеже излязоха наяве игричките му. Никой не твърди, че да уредиш жена си на работа е незаконно, но когато го играеш на морален регулатор, е смешно. Дребна душица и манипулатор.

72

Чебурашка

преди 4 години

До турчинаРуските турци май имате проблеми с възприемането на елементарен текст. Когато видиш д ебили да развяват и да се намятат с американски знамена, да носят тениски с лика на Тръмп и да разнасят портрети на Линкълн и Рузвелт, тогава можеш да говориш за американофили. Засега има единствено русофили.

71

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаПоказал е многократно,че държи на тези над два милиона,които гласуваха за него!Мошеник на дребно!? А доказателства? Или отново ***,келeши и куп още несвързани дърдорения и дърти лъжи !?

70

Чебурашка

преди 4 години

Най-канцерогенните отпадъци ги оставиха руснаците преди 140 години. Още продължават да тровят българското общество.

69

До 74

преди 4 години

Викаш си друго си е да е като Гроб, да внася и гори милиони тонове канцерогенни отпадъци:))))

68

Чебурашка

преди 4 години

До До 64Един мошеник на дребно не може да бъде никакъв генерал. Срам е за армията!

67

Анонимен

преди 4 години

Радев не държал на България, защото не е внасял *** от Нигерия. Затова е руски агент.

66

ЕЕЕХ...

преди 4 години

Г-Н ГОРАНОВ ВИЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ПОЗНАЙТЕ КЪДЕ????ПРИ НЕНО СТРАХ ВИ Е ДА НЕ СТАНЕ ПРОМЯНА С ПРАВИТЕЛСТВОТО ЧЕЕЕЕЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ВАС ????????

65

Анонимен

преди 4 години

Да, прав си, тези, които внасят и горят *** от Нигерия и цял свят държат на България, държат да има токсини, канцерогени болести.

64

Анонимен

преди 4 години

Горанов...събирай си четката за зъби...скатката и...май си белязан !! Да си бушон не е лесно , да си по умен от закрилника си - също !.. защо емитирате нов дълг след като имало излишъци?? Или излишъците са само за вас- излишните! Май ще те изтеглят от новата томбила за черна карта!! А веднага ще има въпрод, защо изтегленият..е на свобода!!.

63

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименКакъв родолюбец е Радев бе русофилче? Руски ли? Защото не е показал с нищо, че държи на България.

62

Чебурашка

преди 4 години

До до ЧЕБУРАШКАТАЗащото именно там го стиска чепика набеденият за държавен глава. Защото именно заради нея се държи не като български офицер а като дребен харманлийски шмекер.

61

Анонимен

преди 4 години

Не знам , ама Радев нещо не ме кефиТой не ти е любовница, че да те кефи? То е грнералисимус сред генералите. На него всички му се кланят и най вече поп Киро!

60

Анонимен

преди 4 години

Колко грозен поглед има тоя..На "кръстник" ли се прави?***..На всичко му идва края.

59

Не така

преди 4 години

Г-н Президент.Избрахме Ви за държавен глава,а не за уролог.Стига сте проверявали простатата на тиквоний.Освен това манипулацията се извършва с ръка в ръкавица,а не с крак в кубинка.Нищо,че на пациента му харесва.Все пак не е хуманно.