23

подлогите на комуняг

преди 4 години

Комунистите си поделиха всичко и сега децата и внуците и са във Сащ и във западна Европа а не във русия или северна корея

22

Анонимен

преди 4 години

о чудо! Атака възкръсна! Аххха ... бягайте уе! Ви сте в политиката от кога? 2002-а? Че то приватизацията точни беле приключила! Смешници! До ся мълча, ся се ежи!

21

Анонимен

преди 4 години

До teoПо този въпрос се отнеси до държавите -Англия,СССР,САЩ,Франция и евреите,които направиха споразумение за избиване на нацистки и други престъпници след 1945 г.И правилно са постъпили,даже малко са били избитите престъпници,както виждаме днес.

20

Анонимен

преди 4 години

Лиляна Павлова,Вл.Горанов,Н.Нанков,Б.Борисов-на съд за стотиците милиони и милиарди източени от държавата/от всички нас пари за безумно скъпи проекти,надвишаващи по стойност европейските такива,заради които днес сме най-бедната страна в ЕС.Когато се прегръщаш и целуваш с началниците,дори и те се правят,че не забелязват далаверите.

19

До teo

преди 4 години

В България не е имало фашизъм...

18

пенсионер

преди 4 години

Цяла България чака да отпадне давността за приватизационните сделки(и не само)!Не са чак толкова много сделките,които след разглеждането им,може да изпразнят парламента!

17

teo

преди 4 години

ТРЯБВА ДА НЯМА ДАВНОСТ и за комунистическите безчинства и убийства в България от 1944 до 1989 година!!! Комунистите са по-опасни от фашистите, защото тези убийства са в мирно време, а фашистите са убивали във военно време, когато всичко е разрешено. Тези комунисти нямат право да се наричат социалисти. Затова БСП е най-фалшивата партия след ДПС в България!!! Тези двете партии винаги слагат прът в развитието на България!!! Българино?????

16

Анонимен

преди 4 години

Крадците са против предложенията на Атака,та затова пляскат минуси и негативни коментари.

15

а

преди 4 години

До ТониБожееее, колко мъка има на този свят Боже. Защо си ни докарал подобни същества без мозък.

14

Гробокопач

преди 4 години

В стремежа да запазят Бойко в управление на всяка цена, Сайдеров и Чухала много здрав ще си го набутат с отпадането на давността при депутати и евродепутати. А при приватизацията, забравете, там нищо няма да излезе, просто това е инструмент за притискане на Корнелия;))) Само дето, Корнелия я боли шплента;))) Самият народ не излезе да защити работните си места, тогава, какво да говорим повече;))) Приватизацията бе консенсус и надежда, нещо като талончетата от лотарията;)))

13

Анонимен

преди 4 години

Тези от Атака са ултра прости човечета - не може да се отменят закони със задна дата, това е правен нонсен, ще настане тотален хаос, но нищо важното е да се вдига рейтинга и тълпата да се радва на поредната глупост хвърлена в пространството.

12

До 3

преди 4 години

Костов е бяла лястовичка в сравнение с днешните айдуци.

11

Off

преди 4 години

Ама тези защо се опитват с глупави поправки да мажат очите на хората. Закон не може да важи със задна дата. Ако нещо е било едно време законно, не може сега да го обявиш за незаконно и да съдиш. Това е прах в очите на хората, да се отклони вниманието от проблемите с язовирите, недостига на вода, и далаверата с европейските ***.

10

Анонимен

преди 4 години

Някои тук не четат какво се предлага.Реагират главно според името на предложителя.И аз не ги обичам, но това което предлагат е повече от разумно.То е очевАдно.Трябва да се приема по подразбиране дори.

9

Тони

преди 4 години

Чест и великолепия, господи Чуколов. АТАКА е единствена истинска и патриотична партия , която мисли за народа и хората !

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВолен не е милионер и дори апартамента му е на изплащане,защото не може да го плати наведнъж,но вие винаги ще тъпчете Волен и Атака,защото не са продажници и подлизурковци на чужди интереси,а в България се издигат само предателите,а патриотите биват смачквани или убивани.

7

Анонимен

преди 4 години

Днес ви претоплят манджата с приватизацията за да ви отклонят вниманието от големите далавери с язовирите-съответно безводието,вносните бо..луци,къщите за тъщи,апартаменти с асансьори,тераси колкото апартаменти,милиарди за непроизведени изтребители,вопиещата корупция по високите етажи на властта.КОЙ ще разследва днешните фараони,окопали се във властта?

6

Анонимен

преди 4 години

Волен пък участваше в Мултигруп ,която източваше икономиката на държавата.

5

Анонимен

преди 4 години

Прави са от ПП "Атака"............100%...........................всички участници в престъпната приватизация.........на съд........в затворите, където им е мястото!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Атака са единствените,които мислят за населението,включително и за пенсионери и роми,но не могат да осъществят идеите си,защото нямат власт,точно защото са истински патриоти,ги смазаха и не им дават власт,пожелавам им упех и повече проценти!