173

Н.Б. с дете в Лондон

преди 4 години

Искате ли да ви кажа защо семейството на дъщеря ми, с любимата ни внучка е в Лондон?В петък, преди Задушница, ходих на гроба на майка и татко и посадих красиви примули и нарциси. В неделя мои роднини ходили да почетат милите ни починали и открили само следи, където са били цветята. Не знам за плача ли, да се ядосвам ли или да проклинам мр.*** да ги сложат на собствените си гробове. Но знам, че дъщеря ми не харесва нашата държава и колкото и да ми е мъчно, има право!

172

Мартин Д

преди 4 години

В най-добрите соц времена БГ е била малко над 8 милиона. Между '90-'93 напуснаха 1.5 милиона. До '97 и особено след случките през '97 напуснаха още 1 милион. От 2000 до сега са минали 20 години и пресметнете колко още ги няма. Последната година с положителен приръст на населението е 1989. 30 години с отрицателен приръст!Добавете и това към сметката. Колко глупав трябва да си, за да не можеш да събереш горно и да ти стане ясно, че към днешна дата БГ е около 5.5 милиона. + 16000 върнали се!

171

Ти да видиш..

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕН 159 Кой ти каза че си ПРОСВЕТЕН ?Нещо друго си с първите четири букви -ПРОС... .

170

Alex

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕН до 162 Слагайки този ретро соц-*** в графата "трети свят" е сериозна обида за държавите от същия този трети свят.

169

Математик

преди 4 години

Ако правилно разбираме, другарят Калфин работи като преброител на западната ни граница и по 24 часа брои колко българи напускат страната. Сигурно е преброил и тези , които отиват на екскурзия до Сърбия ?

168

Анонимен

преди 4 години

До Фактите говорят: 178Който може, се маха от тая поГЕРБана дъжава. Много заминаха, малцина се върнаха, Това е.........Не са само Герб а цялото БКП, което естествено включва и Герб/БСП/ДПС!

167

Фактите говорят:

преди 4 години

Който може, се маха от тая поГЕРБана дъжава. Много заминаха, малцина се върнаха, Това е.

166

Анонимен

преди 4 години

Печалната истина! Не само млади специалисти напускат България!

165

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 173Ц, не е "същото". Има си и предимства и недостатъци и на двете места, но абсолютно не е "същото". Няма и нужда да е, за да има нормална дискусия по върпоси свързани с проблемите на България. Това противопоставяне на "наши" и "ваши" само играе за такива като ББ.

164

Анонимен

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕН до 162Интересно, аз живея в Германия. Кажи сега за "добавената стойност" или рязко ще смениш песента?

163

Анонимен

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕНЧесто го виждам това: хора като теб си мислят, че понеже виждаме позитивно развитие, това е директна похвала за ББ. В голяма грешка си, не е нужно едното да значи другото и то и не значи. Всички знаем кой е ББ и за колко проблеми е отговорен, но да се отрича всичко добро за един ББ е всъщност точно това което той би искал: всичко да се фокусира върху него ..

162

Анонимен

преди 4 години

До 170И накъде ако мога да попитам? Живях на запад, почти същата *** си е, само че с малко по лъскава опаковка.

161

ХаХа

преди 4 години

На този *** Калфин не вярвам да остана някой, който да му иска мнението. Видяхме го и него, знаем какъв е...

160

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Много "***" има тук,за да "възхваляват" "ВОЖДА" и "видимите" му "резултати"!!!!На УМНИЯТ ЧОВЕК не трябва да му казваш фактите!!!!Той сам стига до тях,защото има СЕТИВАТА,за разлика от "облъчените","зомбираните" и тези,които са на "държавна хранилка"!!!!Те са ясни!!!!Личат си по "жалките" факти,които споменават!!!!ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НАЯВЕ.......

159

Анонимен

преди 4 години

Още една новина от днес ако случайно сте забравили в какво блато живеете - в Бургас двама прибили някакъв мъж за 3 лв, о и още една - внучката на цар киро хваната с 2 кг херойн внесен от Турция.Добър ден мила родна картинке как си днес. Хова спасявайте се фокато е време

158

ПРОСВЕТЕН до 162

преди 4 години

Като за начало отиди във някоя НОРМАЛНА ДЪРЖАВА и виж как се "правят" и как се "получават" нещата и чак тогава ми пиши за "добавена стойност",за "производство","производителност на труда" и.т.н.А пък "инфраструктурата в България е под всякаква критика!!!!За нея въобще недей споменава,защото си много жалък!!!!Аз живея в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА и без проблем мога да направя разлика спрямо България!!!! България в момента се е превърнала в Държава от третия свят,но с местоположение в Европа.Това е ИСТИНАТА

157

Анонимен

преди 4 години

А я Нинова и другарите! От 15 години не са спечелили избори,не са делили от баницата, а си пеят по площадите,децата им по Щатите...! Да живей труда!

156

Анонимен

преди 4 години

Кой за каквото е учил батинка! Я го Калфин,цял живот опозиция и си живурка,какво работи не се знае! А бе хора,парите са в България,не в чужбина!

155

до 164

преди 4 години

И аз така, инженер с 20 г. стаж, около 1000 лв. (когато има) та така. Не знам колко взимат в моя град лидълките, но като пазарувам от тях, отдавна нямам самочувствие пред тях, знаейки че вземат доста повече от мен. Така е и с майсторите, автомонтьорите - социализма се завръща - някога стругар вземаше 200-300 лв. без премии а техник, инженер - 120-150 лв...

154

Анонимен

преди 4 години

Калфин що не сметне по времето когато неговите другари бяха на власт колко бягаха през границата,че и стреляха оо тях,че и в лагери ги държаха,че и до девето коляно родата не пускаха да напусне България както се изразява сега! Нали беше неотдавна във власта какво направи?