11

Анонимен

преди 4 години

Стига ни занимавахте с тоя наркомански ***, бре!

10

.

преди 4 години

Личният живот и творчеството на един музикант са различни неща. За мен е задължително да ги оценявам абсолютно поотделно. Като личния живот изобщо не ме интресува. Аз имам досег до този човек само чрез неговото творчество. Пие, не пие и т.н. - негова си работа. Ако Вапцаров и той е удрял по една ракия - дай да му зачеркнем поезията. Ако не ни карат чрез тяхното изкуство и ние да хващаме техните пороци - welcome!

9

Анонимен

преди 4 години

Типичен пример за евроатлантически дегенрат, на когото му е провървяло, че шутовщината му е допаднала на юдомасонската холивудска клика, за да го използва като разпространител на извратените й представи за нов световен ред. Най-обикновен пропаднал наркоман музикант, ***, което е превърнато в "идол" само заради успешната си работа състоящата се в това да бъде професионална ***. Целта е да има много такива като него, за да се клутивира погубващ душите пример за гоите.

8

Анонимен

преди 4 години

до 7 Муахахаххахаа....знаех си че с Азис ще започнете, крееетенчета! Който не харесва музиката която обичате, то обезателно е фен на чалгата и специално на Азис?!!!! Муаахахахахаха....тъъъъпоооо наркоманизирано племе сте!П.С. Фен съм на Куин и Фреди Меркюри за твое сведение, а Азис ако го видя някъде насаме бих му играл една права лопата в противната мутра.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3: Прав си, баце! Друго си е да си пуснеш Азис да ти вие на умр-ело, само да те питам туй Азис какво е точно!?

6

Анонимен

преди 4 години

до 5 Иванчо, аз хапчета не пия, но ти определено си от ония надрусаните фенове на тоя на снимката! На какво си сега? Херца, кока, амфетки? Кока едва ли- ти нямаш и 2 лева у джоба за да си позволиш.

5

иван

преди 4 години

До Анонимен 3Пак не си си пил хапчетата тази сутрин

4

Ах

преди 4 години

Тъкмо пуснаха "Gets Me Through" на Ози по радиото.

3

Анонимен

преди 4 години

Смятайте какви oтрeпки са тия , които слушат музиката на тоя ***!

2

iron man

преди 4 години

До Архангел ПсувнаилСамо спиртосан? В едно интервю Ози каза, че са го изгонили от психиатрията, защото им привършила дрогата. В друго, че лекарите са очаквали да се гътне преди десетилетия.Майтапа на страна - неговото е ген. Трябва да му запазят ДНК-ато като биологично богатство в ООН.

1

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Ози, баце, толкова си спиртосан че коронавируса изпитва див, панически, нечовешки, библейски ужас от теб.