61

Анонимен

преди 4 години

До МиткоЧовек без спестовен влог раздава някакви книжки?....Класика ;)

60

Анонимен

преди 4 години

До християнинВечната мечта на лузъра - имоти без пари!Продължавайте да мечтаете, лузъри, безплатно е ;)

59

Анонимен

преди 4 години

Няма такъв филм -себестойност , ще продават ако трябва на загуба , ако им трябва кешАко себестойността е 300 евро на теб защо ти го продават на 1200 , айде да си гледат работата -друго щях да кажа , но е нецензурно

58

Митко

преди 4 години

На тази жена директно и дайте една жълта книжка.

57

Анонимен

преди 4 години

И това бабе яко я хапят мухите! Спад от 5-10 %, това на месечна база ли? Даже щели да си повишат цените някои имоти, кои имоти бе бабче, коритото на река Струма ли или връх Мусала?! Аман от наглеци, как имате клиенти се чудя?! Българинът е време да се научи да наказва такива търгаши като тая!

56

Kaloqn

преди 4 години

Е много ме забавляват такива паник-платени статии, които целят да запазят пазара. Успокойте се малко, крайно време е брокерите да се осъзнаят къде се намират. С кеф ще наблюдавам как се сриват всичките нагли лъжливи брокерчета и "търговци" на коли от Горубляне (това по повод на коментар от друг потребител). Дано обаче строителният бранш оцелее и дано останат само истинските брокери.

55

Анонимен

преди 4 години

за 1000 ЕВРО НА КВАДРАТ САМО МОЖЕ ДА СИ МЕЧТАЕТЕ

54

християнин

преди 4 години

Поне 50% надолу цените на имотите!Това е реалността.1000 евро квадрата?Луди ли сте?При себестойност350-400 евро квадрата/лукс - имотите/,такава надценка от 150%?В София в центъра продажна цена 1000-1200 евро,Пловдив-500-600 евро,Варна и Бургас600-800 евро квадрата.Това е централна зона в градовете,кварталите-още надолу!Ако не искат-фалит на алчните предприемачи,и непродадени индивидуални жилища на алчни собственици.Анадъмо?

53

Анонимен

преди 4 години

хората ще ***, а Снежана за сделки мисли...

52

ДАВАМ ПОД НАЕМ

преди 4 години

ЩЕ ГО ВИЖДАТЕ ВСЕ ПО ЧЕСТО НА ПРАЗНИ МАГАЗИНИ

51

Анонимен

преди 4 години

Купувай , пазара е силен , има търсене , вземай кредит , всички с кредит купуват , като приемем еврото цените ще скочат , винаги можеш да го продадеш , какво са 150 000 евро за София . ЗВУЧИЛИ ЛИ ПОЗНАТО . Брокерите да се крият , че стия ипотеки хотара ще мизерстват 200 години

50

ХАХА

преди 4 години

Не копувайте - цените ще падат! Да се отрезвят малко "предприемачите", че се самозабравиха с тези цени!

49

Анонимен

преди 4 години

В момента повечето хора харчат парите и спестяванията си за сметки, храна и за лекарства, ако се наложи. Всичко друго е на заден план. И аз смятах да си купувам нови пролетни обувки, но както е тръгнало може и нови летни да не си взема. Всякакви разходи за неща, които не са от първа необходимост, ще бъдат спестени и прежалени, защото хората не знаят какво ги чака утре.

48

Gere

преди 4 години

До 47Мисленето не ти е силната страна, пстрай се да четеш между редовете също. Коментарът който направих е ироничен. Пазарът на имоти ще се срине тотално. Хората просто няма да имат пари, защото много хора ще загубят работните си места. Естествено че брокерът от статията ще се опитва да защити бранша и в частност собствените си интереси.

47

Българин 1

преди 4 години

Мале то голямо заключение голяма работа!!!Колко ли акъл трябва да имаш за да стигнеш до него!!!Алабалистика!!!

46

24115

преди 4 години

Имота имота имота. Издуханата лелка не й се верва, че в кирливият й бизнес е възможно да има спад, стагнация, поевтиняване итн...*** какво ли се учудвам, те буквално до онзи ден даже не продумваха, че възможен спад в цените :) И тези наглеещи мазници, са обида за професията брокер. Мазни нищо неправци, опитващи се да натегат клиента. Добавенат стойност от дейността им е 0(нула).Много рядко се случва да има съвестни сред тях, за щастие попаднах на такъв когато ми се наложи.

45

Анонимен

преди 4 години

Тази статия трябва да я сложат в рубриката "хумор , сатира и забава "

44

Анонимен

преди 4 години

Вижте сайтовете за имоти в Италия , гледайте богатите райони около езерата , хубаво вижте цените .....

43

Анонимен

преди 4 години

Тоз пък коли продавал , абе алооо , всички автопроизводители затвориха и след вируса ще отворят на мнооого ниски цени гъвкав лизинг , дръж си бангиите и не цапаи форума

42

Анонимен

преди 4 години

Тази женичка от статията живее в паралелна вселена Госпожо - 10 % , дори няма да ви отворя вратата на офиса и спрете да публикувате надути обяви и да заблуждавате хората Спада оптимистично ще е 50 % и трябва да целувате ръка на клиента ако го има и ако е съгласен да купи Сега се търси храна и лекарства , дрехи обувки , прически , и други екстри вече след година , имоти обаче най рано след две !