93

Анонимен

преди 4 години

До #104Доц. Иво Петров е толкова изтъкнат кардиолог ,колкото е и изтъкнат съветник в СОС.Само да ти припомня, че Бою и Цвъко също са доценти.А Бою е и изтъкнат футболист-номер 1 в БГ за 2013г.Да се смееш ли ,да плачеш ли?Успял и качествен човек не се занимава с политика.Тя е само за некадърници.Факт.

92

Анонимен

преди 4 години

И какво очаквате да каже този чичак с костюма ,който е сложен точно за това?Да сте чули в последните 11 години някой от чиновниците на ББ да е казал нещо по-различно?Само успехи ,велики подвизи и оценки и т.н. ,докато стигнахме дъното на Европа и 115то място по свобода на словото в Света.Вече сме и най-бързо изчезващата нация в Света.И без вируса сме си пътници с този пожарникар начело на държавата, вече 11г.

91

Анонимен

преди 4 години

Ненужници!

90

Анонимен

преди 4 години

Кой оцапа Планетата, аз, дето нямам отпуск от 5 години или вие, които се завирахте по всички дупки на Планетата за да се фукате пред приятели и колеги?!Много правилно се развиват нещата!Като не работите и най-вече като не почивате Земята получава макар и малък шанс за бъдеще.Колко сте нужни някому си личи по това, че и 2 месеца да не работите това се отразява всебпо-добре на хората и природата.

89

Анонимен

преди 4 години

Гербавата крадлива шайка отдавна точи лиги за вашите спестявания, и за момент няма да се поколебае да ви ги вземе. Бъдете разумни и си изтеглете парите.

88

Анонимен

преди 4 години

Доц. Иво Петров - изтъкнат кардиолог - е гербераст, даже е и в столичния Общински съвет.

87

ха-ха-ха

преди 4 години

До до 99-Нееее ,не си лекар др.милиционер.Не си и никога няма да бъдеш.Обикновен герберски *** си.Лекарите са хора умни и интелигентни.Малцина от тях са герберасти.Обикновено най-некадърните се занимават с политика.А най-некадърните сред некадърните сложиха и униформа.

86

Анонимен

преди 4 години

Дали ще се удължи извънредното положение?

85

Анонимен

преди 4 години

До 99:лекар съм и такива юнаци като теб, дето не спазват правилата, ми отварят допълнителна работа-ниско платена при това.

84

Анонимен

преди 4 години

Живеем в супер интересно време на раждането на империалистическия капитализъм.Имаме два варианта:или да продължим, или да се самоунищожим.Първият вариант е печелившият.

83

ха-ха-ха

преди 4 години

до 91 -А ти си служител на Бойко , и най-вероятно в момента си на служба.Милиционери като теб ,миришат от километър.

82

Не извратен тип

преди 4 години

ЗАДАВА СЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА И ИЗДИРВАНЕ НЕ ПОЛИТИЦИ

81

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

... В момента тия не знаят какво да правят и как да намалят напрежението сред хората , а смятайте как ще е - ако това продължи до лятото ... или есента ! Тогава пари няма да има дори за пенсиите на възрастните хорица... Да не говорим за заплати и социални помощи. А ... ГЛАДЪТ Е ПО - СИЛЕН ОТ СТРАХА !!!!! ..... И отново питам - ЗАЩО НЕ БЕШЕ ОБЯВЕНА ТАКАВА ПАНДЕМИЯ И НЯМАШЕ ВСЯВАНЕ НА ТАКАВА МАСОВА ПСИХОЗА ПРИ "БУМА" НА СВИНСКИ И ПТИЧИ ГРИП , КОИТО НЕ СА ПО - МАЛКО ОПАСНИ , ПРЕДИ 10 - 12 ГОДИНИ?!

80

Анонимен

преди 4 години

Дано да не съм прав ,ама заради вируса гербаджийте спокойно могат да затворят банките.Хем да не се разнася вируса чрез банкнотите ,хем да се влиза по един в офиса ,хем да се прави заявка за големи суми ,пък може и декларации някакви да измислят.Банкерите вече вдигнаха таксите от 1.02.2020.Да му мислят тези ,които кътат големи суми в наши банки.

79

Анонимен

преди 4 години

Като си изтеглите парите ще напечатат нови.Това ще обезцени паричките ви, играли сте го и кешът няма да ви стига за тоалетна хартия.

78

Не извратен тип

преди 4 години

ИЗТЕГЛЕТЕ СИ ПАРИТЕ ОТ БАНКИТЕ,ОСТВАВЕТЕ ГИ ДА ФАЛИРАТ,ДЪРЖАВАТА НЯМА ОПЦИЯ ДА ГИ СПАСИ,ДРЪПНЕТЕ СИ СПЕСТЯВАНИЯТА ЗАЩОТО СЕ ГОТВЯТ ДА ГИ ЗАПОРИРАТ

77

Яким Вълев Донев

преди 4 години

..... Колко е добра "кондицията" на Банките , Господин Радев ?!?! Да не е като ... "кондицията" ... на ... КТБ , а?!?! :) ;) :) ... Втори въпрос - Сега е възможно да е добре ... А след 3-4 месеца КАРАНТИНА ?!?! Как ще е , а? ... Или няма да смеете да отговорите на този въпрос , Господин Радев? ... Това "интервю" е точно да Ви замажат очите и да понамалят малко паниката , която самите те създадоха! Иначе и на Радев от БНБ и на тия около него им е пределно ясно , че след 3 месеца ще е ... НОКАУТ!

76

Анонимен

преди 4 години

Бойко е служител, който си върши добре работата.Някой от вас може би има претенции, че е по-добър от Бойко?!участваме в най-голямата игра на сцената на Планетата и всеки си има отредена роля. Нашата роля е на статисти.Пазарната икономика доказа, че не работи добре към момента в либерален режим. Явно режимът трябва да се промени.Прибирате потреблението и чакате светът да се самопочисти.

75

обективен

преди 4 години

Още от края на миналата година дон Тиквоний се хвалеше ,че българите кътали едни 70-80 милиарди по банките.Как влоговете постоянно се увеличавали , а всеки ден се пръквали по 2-3 нови милионери.Преди 4-5г свалиха лихвите ,после въведоха 10% данък.Е ,сега ще приберат всичко на куп ,защото беден народ лесно се управлява и манипулира.

74

Анонимен

преди 4 години

ИЗТЕГЛЕТЕ СИ ПАРИТЕ ОТ ШШШИБАНИТЕ БАНКИ НА БГ СССЕЛАНДУРИТЕ,ТОВА ЩЕ ГО ПИША ДО НАЧАЛОТО НА ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА,ПОСЛЕ ЩЕ ПИША ДРУГО.ЧРЕЗ АЛО АПАШИТЕ,БОРИСОВ ИМАШЕ ЗА ЦЕЛ ДА НАКАРА ХОРАТА ДА СИ ВНЕСАТ СПЕСТЯВАНИЯТА ВЪВ БАНКИ,НО МНОГО СТАРЦИ ПОСТРАДАХА,ИДВТ ДНИ НА ПРОЧИСТВАНЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ