107

Анонимен

преди 3 години

30 години на върха на пирамидата, а сега капитулира по най-жалкия възможен начин. Никакво себеуважение.

106

Анонимен

преди 3 години

Отчаените , но необективни фенове на Левски се радват на Наско Сираков. Да ама той беше изгонен , защото окраде клуба и бившите собственици. Някой задава ли си въпроса , защо черепа избра Наско Сираков и при какви условия ще го прави собственик. Мили мои не бързайте да се радвате, защото работата е много гнила и мирише от километри.

105

Анонимен

преди 3 години

Джедай Мастър е абсолютно прав, Божков само е съобщил резултатите от една анкета.

104

kukoto

преди 3 години

До Анонимен Спонсора ще е пеефски, това го разбират и уличните кучета от Подуене.

103

Анонимен

преди 3 години

До Джедай МастърОтново. Това са си твои свободни съчинения. *** на изречението в рамките на което се очаква съгласието е еднозначно Наско Сираков. Споменаването на Борисов е в синхрон с всичките приказки на Божков - по някакъв начин да го засегне, тъй че не е изненада, че пак говори за него, преди да премине към "същинската" част заради която "уж" прави анкетата.

102

Котки

преди 3 години

От Трън та на глог.

101

Анонимен

преди 3 години

Нямаше ли един свободолюбив човек ,който не се поддава на манипулации срещу пари да оглави този клуб бе...да вземете да си смените името и да освободите Левски от тази помия....

100

Джедай Мастър

преди 3 години

До Анонимен 101Ако имаше това предвид божков щеше да напише просто "Ако Сираков е съгласен, ще му предам акциите." "Сираков ще получи акциите при съгласие от негова страна", заедно с предишното изречение, в което подлог е Борисов, според мен означава точно, че Ако Борисов се съгласи да прехвърли акциите, Сираков ще ги приеме.

99

Анонимен

преди 3 години

Това е екстра за Бат Бойко той най много харесва такива папагали и ръкопляскащи му като Сираков !

98

Анонимен

преди 3 години

Собственика ще е Сираков,но по важното е да видим кой ще е спонсора на Левски.

97

Анонимен

преди 3 години

Това е едно и също ако ги беше взел Борисов. Като го чух Сираков как се мазнеше на Борисов ми беше достатъчно ,че е човек зависим и винаги ще си остане такъв ! Хора които обичат твърде много парите са загубили свободата си !

96

Анонимен

преди 3 години

До Джедай Мастър"Божков има предвид съгласие от страна на Борисов. Т.е. ако Борисов е съгласен, Сираков ще получи акциите от него."Ц, не значи това. Не и както е написано. Както е написано Наско Сираков ще получи акциите, ако е съгласен да ги вземе.

95

неФутболер_неРитнито

преди 3 години

Левски, ЦСКА, Лудогорец, Славия, Ботев, Пирин.....всички тия какво общо имат със спорта и игра, наречена футбол! Бг футбола е на светлинни години след африканския,....некви некадърници ходят като пенсионери след топката, а шепа ултраси - демек младежи, дето ги мързи да работят и се занимават с глупости и агресия, ходят по мачове или да се сбият помежду си, или да пребият някой минувач случаен или да потрошат някоя витрина, пейка, автобус от градския транспорт......пфуууу....смрад!!!

94

Джедай Мастър

преди 3 години

Извадили сте изявлението от контекста. Ето какво е написал Божков:"Слабият и объркан премиер Boyko Borissov, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за любимия си клуб. Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна."Божков има предвид съгласие от страна на Борисов. Т.е. ако Борисов е съгласен, Сираков ще получи акциите от него.

93

1

преди 3 години

те са си като две капки вода - виден играч в хазартната мафия и виден комарджия.левски ще цъфне и ще върже.

92

Анонимен

преди 3 години

Нали акциите вече бяха на Боко? Как така Божков може да ги дава на някой?

91

Анонимен

преди 3 години

Навремето бай Добри Джуров и Ген.Велко Палин когато бяха начело на ЦСКА и Левски никога нямаше да позволят да се случи тази простотия с тези два велики отбора....

90

Баш Левскар

преди 3 години

Може пък да се справи човека. Правил го е като директор. Да му пожелаем успех. Едва ли щеше да е по-добре ако беше Шиши.

89

Нищо ново

преди 3 години

До СТРАНДЖАТА: Щели да ги вземат? И какво ще вземат - голи хартийки. Колко струват акциите на дружество пред фалит? Нищо.

88

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Божков си дава акциите, защото така си вдига акциите... - и без това щяха да му ги вземат...