19

Анонимен

преди 3 години

срам и позор за bulgaristan

18

Анонимен

преди 3 години

До ххТой сам си направи НПО,посъветван вероятно срещу пари или ходатайство,след това предствил документи от собственото си НПО за да се спаси от доизлежаване на наказанието си,непрекъснато се представя за комунист и колко мрази десните,а на момчето което почина,баща му също е ляв.Тоя беше и на един от протестите на Мая ли,на други ли,не си спомням точно,да вика срещу правителството.

17

Анонимен

преди 3 години

До емиДа бе ти вярваш ли че тоя са го удряли 5-6 човека с павета в главата и са го ритали и той озвадил ножът и наръгал в гръб един от тях.След 1 удар с паве в главата ако въобще е в съзнание ще може само да лежи а не да тича с нож да настигне някакъв и да го наръга в гръб.Познатата тъжна история.Дори и клошар на социални помощи стига да е от чужбина е по-важен от българин който учи,работи и тн.

16

Корумп

преди 3 години

Нормално за съда на Лозан Панов, Калпакчиев и сие.Те вярват само на финикийски знаци!

15

Анонимен

преди 3 години

Браво на съда. Така се прави. Малко кенгургско и си ок

14

еми

преди 3 години

...нали показаха на видео че убитият заедно с 3-4 пияни агресивни приятели е бил надвесен и е нападал с ритници павета камъни кой к'вот има под ръка поваленият на земята Джок Полфрийман, той пък на свой ред вади ножка да се защити и намушква жертвата която е над него и го рита удря или квото там - в последствие тоя Джок лежи 11 ли 12години в затвор и се държи прилично и като за затворник проявява здрав разум и поведение еми убил е ама можеше той да е убития съдът е отсъдил правилно вярвам в съда

13

iadosan

преди 3 години

Някой си мислеха. че ще го пуснем .и край ! ДА....ама НЕ !!! ДЖОК е борец !!! Направи в затвора някакъв клуб ли беше на затворниците....сега има идея да направи ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ !!!! ...и от РАЗ влиза в НС !

12

Дънди

преди 3 години

Брюксел иска присъди и затвор за политици и министри, а те един австралийски коляч не могат да запрат.

11

Анонимен

преди 3 години

клошар на социални помощи без 1 ден работа на животът си.много е лесно да се правиш на мъченик когато парите не са проблем.Към такъв човек мога да изпитвам единствено презрение и погнуса.

10

хх

преди 3 години

Между другото, тоя не го харесвам, но с оглед убежденията си лежа сумати години в затвора, даже от там се бореше против фашизма, постоянно се появява с дрехи, които са против фашизма, тоест си държи на идеологията и вярата.А ние Левскарите, големите патриоти, фашисти, незнам си какво, приехме дарението на свинята.

9

One

преди 3 години

Я да видим сега червените какви мъже са и този колко ще живее. И мъже ли са въобще.

8

1234

преди 3 години

Многонеувацаемия съд взе ли в предвид причината поради която той се е укривал в България? Същото престъпление я Австралия като непълнолетен.

7

Анонимен

преди 3 години

Този човек е опасен за обществото ,той е наръгал не един а няколко човека в Англия и след това в България и убийство,ако го пускат на свобода,поне да му забранят за 10 г. да посещава държавата ни,като общественоопасен социопат-психопат!

6

хммм

преди 3 години

тоя много прилича на Клаус Майкълсън от оригиналс, само му вижте снимките в нета.

5

marquise

преди 3 години

Върховният касационен съд показа, че бившият Главен прокурор не служи на закона, а на определени кръгове. Нещо повече, лъсна и неговата правна некомпетентност, за която не се изискват специални знания, а буквално, логическо и системстично тълкуване на правните норми. Очаквам този бивш магистрат да заподозре "дългата ръка" на вечният си опонент г- н Лозан Панов. От него се очакват и други гафове, но този път в друго амплоа, като Председател на КПКОНПИ.

4

Анонимен

преди 3 години

най-сетне!

3

абориген с късмет

преди 3 години

Кинтите вече са взети, няма ресто.

2

дада

преди 3 години

човече имаш ли възможност махай се от България ...товане е правова държава ! макар да има закони съд прокуратура следствие полиция и всички органи на нормалнасържава тя не е такава

1

1234

преди 3 години

Козяк и ба *** мата на и на армията ни и на съдебната система и на икономиката ни, само златото тече като река навън!