8

Анонимен

преди 3 години

до 9 Ананиев не мисли така!Има изрична заповед, че на закрити обществени места е задължително носенето на маски, включително се отнася и за храмове и черкви! Запознай се със заповедтта и ела пак!

7

Анонимен

преди 3 години

В храма се влиза без маска и Волен Сидеров го каза.

6

Анонимен

преди 3 години

И с какво служителите на даден храм са по- различни от другите хора? Нали според Библията всички сме божии чеда??? М? Що за едните важат правилата, а за другите не?Кажете, бе ????

5

Анонимен

преди 3 години

Ех какъв кеф ще ми е да се изпоразят всички попове дето са без маски и да видим тогава Бог как ще ги спаси всичките! Особено както са на дърти години лесно ще дадат фира!А дано!

4

Анонимен

преди 3 години

Какви Църкви каква ти Религия ......Българския Народ е насила християнизиран от Византия 866 г11 века се крие колко още ще се крие???Умишлено не се изучава в училище по История да не се знае

3

Анонимен

преди 3 години

до 1 Разбирач, като вярваш че хора с маски в църквите носят сатанинското, що поповете не кажат на Ананиев това: да отмени носенето на маски в църква? А?

2

Анонимен

преди 3 години

Естествено поповете пак без маски, както на Великден!Кога ще има глоби за тия папардаци, бе Ананиев? Къде спиш?Или те тия Бог ги е предпазил и не предават и не хващат корона вируса?Аман от двойни стандарти. Значи ако вляза без маска 300 лева, а за попа никаква гл;оба, така ли?

1

Анонимен

преди 3 години

Не гневете Бога с маските на Дявола.Сатанинска работа са маските.Навремето имало едно тайно общество ,което се събирало с маски да мисли лошото на християните.Всичкото зло иде оттам.Няма ли свещеник или митрополит да каже тия неща.Толкова ли обезсърчена е БПЦ.