15

Sichtpunkt

преди 3 години

Е ко ми слагате минуси? - Борисов каза ли да не се събираме на едно място? Радев заведе ли бабичките на БузлуЖа? Казвам само истини!

14

Анонимен

преди 3 години

Какво ми пука за някакъв алкохолик и дискотеките дето е ходил???

13

Анонимен

преди 3 години

Повечето незрели зрелостници нищо няма да усетят, ще бъде просто един махмурлук, повечето БеГе мамита и татита също няма да усетят, тук-там ще се спомине някой сърдечноболен диабетик или астматик. Обаче на мама децата ще идат утре да "сурвакат" баба и дедо за някоя скрита бинка, баба ше се развълнува, че го нацелива обилно и преди да си замине от тоя свят, ще се види с всички баби на село да се похвали - клъстър. Междувременно *** ще е било в такси, влак, на к0п0н до зори и от 1 е ти 1000

12

Sichtpunkt

преди 3 години

Тоа е комсомолуец от младото крило на партията!Господин Борисов колко пъти им каза да не се трупат на едно място, те не! "Зеленият пъпеш" дори на БузлуЖа ги закара, юНак!

11

Сата НАТО

преди 3 години

1. Докато не си направите втори тест в частна независима лаборатория, не вярвайте на държавните органи, в частност на НОЩ и Бойко Борисов, защото те са КРЪГЛИ оли го френи и измамници. 2. Не сте длъжен да обяснявате къде сте ходил. Теглете им една майна и спазвайте предписанията голкова, колкото да не ви глобят.

10

Анонимен

преди 3 години

Има Ковид19, защото е ял папая и е пил кръв от коза- доказани продукти, които заразяват с вируса!

9

Анонимен

преди 3 години

да се чуди човек , кой "болен мозък " разреши провеждането на баловете Не че не се знае кой - Вожда разбира се

8

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

Не Интервю, а Пророчество!!

7

Защо бе

преди 3 години

Затворете всички дискотеки и нощни клубове спешно.Решението да се отворят бе супер де-билно.

6

Анонимен

преди 3 години

На кУпелдаците ше им прват безплатни тестове а на бременната жена която беше с преносено бебе и взеха 120 лв за тест. Щото иначе не я приемаха в родилното а всеки момент бебето можеше да у, мре. Плати си теста който се оказа негативен..Вашата макяв гзо дембем.

5

Математик

преди 3 години

Ей такива по бързата процедура съд и принудителен труд като санитар в болниците "където има измисленото вирусче".Да си изработи с надниците разходите по всичките процедури са дезинфекцирането и всичките проби за КОВИД-19.Такива като тоя да чистят тоалетните в болниците, където се лекуват болните от КОВИД и да им дойде акъла в главата.

4

Анонимен

преди 3 години

Е как го хвана тоя вирус ....от къде, от кого ??????Не разбирам....

3

Анонимен

преди 3 години

Ако няма такъв ученик, ще го измислим, но съпротивата трябва да бъде сломена. Бою слугата може да е обещал, а може и да не са го питали.

2

stamen

преди 3 години

И стадионите и дискотеките трябва да се затворят по най-бързия начин.

1

Бау

преди 3 години

Ето заради такива скача броя на тестовете. Много контактни лица. Знам знам, ако не е конспирация е скучно :D