312

Анонимен

преди 3 години

Протестиращи - Божков, Бабикян, Лупи, Манолова, Хр. Иванов, Дончева, Крадците на мадридския измамник. Много стари к...и в нов б.а.р.д.а.к.

311

Прес Аташе

преди 3 години

Хм... Фигурантът близо 2 дена нищо не е пускал. Дали ще се сдържи, или ще избухне?

310

Деса Простакеса

преди 3 години

Аман вече! И аз съм човек. Не мога вече да го понасям този проC фатмaк мъжът ми. Махайте го вече, а ази почвам наново!

309

Анонимен

преди 3 години

Не ги знам дали са 200 или 2000 или 20 000,но са малко ,за да бъдат фактор протестиращите а това ,че може би разнасят смъртоносния вирус оставям на тяхната съвест.Всеки има родители баби дядовци и т.н.

308

Хм...

преди 3 години

Едно нещо не разбирам. ЗАЩО, по дяволите, Радев все още е на свобода!!?!

307

Анонимен

преди 3 години

Браво на полицаите истински мъже не като повечето пред тях маргинална ***.

306

Боце

преди 3 години

Няма да се откажа!! Имате късмет, че ви управлявам в такъв тежък момент на глобална криза! Без мен сте за никъде, балъци!

305

Научен фактор

преди 3 години

Радев е против България и българите. Трябва да бъде обвинен, съден, низвергнат и ОСЪДЕН! Ако не друго, то поне за предателство към Родината. За това се дава най-тежката по закон присъда! Освен това и втора присъда за заразяване с Ковид на хиляди протестерите и техните родители и бабини дядовци! Радев е за затвор!

304

Анонимен

преди 3 години

Ей много *** се видяха покрай тези протести и то не само на Борисов - Радев, БСП, Божков и т.н. и не на последно място излагацията е за американското посолство което май се покри и не прави повече многозначителни изказвания....

303

Българите

преди 3 години

Бойко! С теб сме!

302

Тонката

преди 3 години

Бойко гази с Ленд Крузъра отново:):):)Е затова му гласуваме доверие от 10 години:):):):)

301

Честен въпрос

преди 3 години

Фигурантът защо още не е арестуван?

300

Анонимен

преди 3 години

С този вирус това не е добра идея освен това се видя ,че хората са малко ,за да получат оставката на правителството трябва да са поне стотина хиляди само в София ,за да имат някакъв успех.

299

Анонимен

преди 3 години

българските комунисти винаги са го докарвали на анархия.да крадем, безчинстваме и да мразим всичко различно от нас.и така България се превръща в едно ромско гето.

298

Юрист

преди 3 години

Господин Гешев..... България сега Вази гледа! Смело и напред! Арест, прокуратура и доживотна присъда за Фигуранта (поради саботажа на смъртното наказание от ЕС). Недейте да губите време, в Името на Родината! Радев в кауша!

297

Анонимен

преди 3 години

Кога ще я спрете тази мантра с демократично избраното правителство? На всички избори организирани по времето на властването на герб има хора мъкнещи чували с бюлетини незнайно от къде, подправяне, допълване и задраскване на протоколи, купен ромски вот, купен корпоративен вот и така нататък. И всичко това се случва в мащаби, многократно надхвърлящи нормалните "грешки" по време на избори. Та за какъв точно демократичен избор говорите? В тоталитаризма такова животно нЕма....

296

Кери Голд

преди 3 години

Борисов или да пуска националната Жандармерия да попилее платените протести, режисирани от Черепа и ръководени от хасковския селендур с титла президент, или наистина да дава оставка. Време за пytкински истории вече няма. Съд за Радев! Силна, законова държавна ръка!

295

Къде е Батко

преди 3 години

Абе, къде е Деса?! Оглавила ли е народното недоволство? Или вече се е Осетила, че Гумен ГадеФ е пътник към Централния Софийски и е скочила на някой друг в брачното ложе...

294

Анонимен

преди 3 години

Гешеф беше много зает до вчера ,днес е отпуска ! ф

293

Анонимен

преди 3 години

Когато има демократично проведени избори суверена ще си каже думата. Странно е ,че на различни протести излизат хора а на избори имаме винаги традиционно слаба избирателна активност.Ами гласувай бе народе!!!