547

Анонимен

преди 3 години

Освен, че мразите Герб, някаква друга теза имате ли (освен колажа с пачките, поне да го бяха направили като колумбийски наркобарон ахахаха)? Сигурно и майките си мразите.

546

Беден IT 3000лв кеш

преди 3 години

IT сектора мрази ГЕРБ

545

Политически ДоктАр

преди 3 години

- Какъв е случая?- ПП ГЕРБ - нямат пулс от няколко седмици!- Хммм... безсмислено е - карай към моргата.- Да сър!Бръъъъъъъъм....

544

U2

преди 3 години

До Анонимен 565За каскета не знам Но този който ти наричаш тиквата не само няма да подаде оставка,ами и ще спечели изборите през Март.Какво ще правите тогава вие фенчетата на ***???

543

До569

преди 3 години

На кого му пука? Стойте блокирани до следващите избори, демокрация е! След изборите ще видим.....

542

Анонимен

преди 3 години

Довечера състезание за най-дълго пикане по Орлов мост,Пийте бира и идвайте тук да се облекчите

541

В крак с времето.

преди 3 години

Моля хора, които не могат да боравят с компютър и мобилен телефон в 2020-та година, да не ми управляват държавата!ЛУСТРАЦИЯ БЕ!

540

Анонимен

преди 3 години

Оставка Радев, ВЕДНАГА напусни резиденцията в която нагло живееш, без да вършиш нищо, ти си политически труп.

539

Парадокс

преди 3 години

Хем сме в криза и държавата ще се "счупи", ако ги няма ГЕРБ.Хем си взимат ваканция... наглостта стига космически нива...София ще е БЛОКИРАНА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ! Не си въобразявайте нещо различно!

538

ГЕРБ

преди 3 години

Чалга поколението е на път да вкара вълка в кошарата! Но няма лошо, народ който за 1300 години е едва 5 милиона, друго не заслужава!

537

СПРИ! ПОЛИЦИЯ!

преди 3 години

Как е задръстването, другарЕ? Потят ли ви се маденцатa... ПАРДОН... стафидките?

536

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще има "Бият Паниковски" май :)

535

Христо Иванов

преди 3 години

Организатора на протестите поведе борбата и изкара на улицата хората защото Доган и Пеевски били блокирали ОБЩИНСКИ ПЪТ и хората не можели да ходят на ПЛАЖА НА РОСЕНЕЦ който е 200 квадратни метра и на него могат да се поберат 200 човека. Бореца за свобода СЕГА БЛОКИРА ПЪТЯ НА 1 МИЛИОН СОФИЯНЦИ който не могат да се придвижват с колите си и на ПЕНСИОНЕРИТЕ НАШИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ които трябва да ходят при 40 градуса жега под слънцето за да хванат други превозни средства на градския транспорт.ПОЗОР!

534

до 557

преди 3 години

ей , *** ! Не съм *** . Трабва ми свободна да пътувам където ми се налага !Такива сме 6.5 милиона в тазя държава .Освободи пътищата и се разкарвай от тук .Ходи в северна корея - там е за теб .

533

Анонимен

преди 3 години

аре бе , нама ли полиция да разкара тея безделници . За да си живеем отново нормално живота . какво е това безобразие да ми пречат да пътувам ?Тея са като черните в щатите .

532

Анонимен

преди 3 години

Тея наглеци са младите костовисти. Точно те да ми говорят за мафия, ае не мерси! Знам какво направи костов с България. Уж искат законност, ама се опитват незаконно да свалят правителството.

531

Бунгар

преди 3 години

Тази глупава блокада трябва да бъде премахната. Не може ултимативно да тормозят гражданите.Вече са добре чути от всички. Няма нужда да дразнят повече гражданите.

530

Случаен минувач

преди 3 години

*** не, скоро ще започнат саморазправи. Ще нараснат много скоро сбиванията. Не може 1 000 човека да пречат на живота и придвижването на 1 000 000! Да, имаш права, но правата ти свършват там, където почваш да пречиш на другите хора!

529

Анонимен

преди 3 години

До Дядо СоциПОЛИЦИЯТА Е ДЕПОЛИТИЗИРАНА- СОРИ АМА СИ СА ОБЪРКАЛ...

528

Случаен минувач

преди 3 години

До 552Червен Кольо, аз пък имам основание да искам оставката на Румен. Цяла България видя, че той вдигна юмрук и каза - Победата ще бъде наша! С това той наруши Конституцията, защото няма право до взема страна в протестите. И се разкри, че стои зад тях.