124

НАРОДЪТ

преди 3 години

ВОЕННАТА ХУНТА НА РРАДЕВ И ВБОЖКОВ МНОГО СЕ РАЗБЪРЗАХА НЕЩО. ОТ 1. 10. БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ ВЛИЗАТ ПОД ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЕВРОПЕЙСКИ НАДЗОР И ПОВЕЧЕ КТБ 2 ЩЕ Е НЕВЪЗМОЖНО. ТОВА БЕШЕ ПЪРВОТО НЕЩО, КОЕТО СЕ СЛУЧИ ПРИ ОРЕШАРСКИ. ВИНАГИ ОСНОВНА ЦЕЛ НА ДС И КГБ СА БИЛИ.......П А Р И Т Е.

123

Анонимен

преди 3 години

Няма победител между протестиращи и правителствоОБАЧЕ има победител между протестиращи и останалия народ.Хората не харесват платените протести. За пръв път от 30 години хората започнаха да живеят малко по-добре и тенденцията се вижда. Достатъчно е да прогледнем километричните опашки към Гърция.Прекалено далго се опитваха с какви ли не средства да дескредитират Борисо в очите на хората, но не им се получаваше.Наложи се да вземат крайни решения като фейк клипчета, записване на Борисо как псув

122

А до славистите

преди 3 години

Едно е да управлява екип от100 души и да пее песнички съвсем ,съвсем друго е да управлява държава със седем милионно смесено население . Братя ви Слави!!

121

Компроматчо

преди 3 години

Компроматната война НЯМА да издържи на Слави и желанието за промяна.ЩЕ ИМА ЛУСТРАЦИЯ. ОТИВАТЕ СИ.

120

СТРАХУВА ЛИ ВИ СЛАВИ

преди 3 години

Нали знаете, че прехода приключва с идването на Слави?ЩЕ ПРОКАРАМЕ И ЛУСТРАЦИЯ, ЗА ДА ЗАПАЗИМ ЧИСТОТАТА НА ДЪРЖАВАТА, СЛЕД СЛАВИ.

119

Анонимен

преди 3 години

Водачите на протестите са много нагли и пет пари не дават за властта, защото им знаят тъмните страни. Заедно са яли и крали.

118

Дебел аскет.

преди 3 години

Само за хората го правя!

117

Анонимен

преди 3 години

Е то пък една социоложка....герберунгул

116

Партиен ДоктАр

преди 3 години

Поправете ме ако греша, но "Черепа" не беше ли чист бизнесмен през 9 от 10 години управление на ГЕРБ?Или нещо аз не съм в час? Черепа стана най-черната мутра през ПОСЛЕДНИТЕ 6-7 МЕСЕЦА. Преди това Бойко му е blagodaril ЛИЧНО за ... "нещо" ... ОСТАВКА МУТРО!

115

Герберска песничка

преди 3 години

"Мама ми купи днесново шкафче със картинки.Гледам го с интерес,празно ми се вижда днес."

114

Ф.С.В.

преди 3 години

Полицията трябва да бъде много внимателна-Защото не дай си Боже стане някое убийство -както Полицията пребиваше млади хора- Народът в момента е на (стен бай) Има готовност веднага да излезе по Улиците и то СТОТИЦИ Хиляди! Напрежението е огромно и главната причина е Икономическа и Неястното Бъдеще подлютено с Милионите Евра и кюлчета в Шкафчетата на ГЕРБ! Гешев беше запалката на всичко-Грешката на Хунтата бе че пратиха Гешев да се саморазпрявя с Президентът като се правеше на СЛЯП за Шкафчетата!

113

Ще гласувам за Слави

преди 3 години

Зарадвах се, като видях, че Слави върви към ПЪРВА политическа сила. ЯСНО СИ СПОМНЯМ как ми викахте, че "чалгаря" щел да вземе 1%-2%. Към днешна дата е 20% :) :) :)ЯСНО МИ БЕШЕ. Как? Обяснявам: Лъжите и манипулациите НЯМАТ ШАНС пред истината, целенасочеността и професионализма. Слави е НЕПРЕКЛОНЕН, има принципи и ГО ДОКАЗА, когато не ги наруши и напусна БТВ.САМО СЛАВИ!

112

Обективен v2.0

преди 3 години

Не разбрахте ли, че който и да дойде на власт, идва за да се наяде и да напълни шкафчетата?България никога няма да бъде Швейцария.

111

Социолог

преди 3 години

Вчера ИСТИНСКИ СОЦИОЛОГ каза, че към днешна дата 75% имат желание да гласуват.И даде 2-ро място на ИТН. :) Има време. Ще станем и ПЪРВИ. Кампанията дори не е започнала. :) :) :)

110

Анонимен

преди 3 години

А що не кажете кво стана когато Стамболов подаде оставка ? В таз държава само така се решават проблемите щото няма съдебна отговорност ;) Ако дебелогъзия душман не си плати ,нищо няма да се оправи в България .Това е доказано исторически. Просто трябват журналисти които да препомнят българските традиции за решаване на проблемите.

109

Булю-булю, булю

преди 3 години

Дрън дрън, ярина.

108

ТРЪК-ТРЪК

преди 3 години

ТРИЯТ СЕ МНЕНИЯ НА ПРОТЕСТИРАЩИ!Това няма да остане незабравено ***! Булю-Булю-Булю

107

Bgто

преди 3 години

В България за съжаление няма гражданско общество Енергията дори на разни романтични натури борещи се за справедливост се използва много лошо от определени престъпни субекти . Сега са Божков , други засегнати олигарси , БСП и чужди сили . Тези протестиращи нямат ясни цели и ясни искания , с които да се прочени самата система . Със заменянето на Борисов и идването после на Корнела или Трифонов само биха се влошили нещата . Големите началници винаги са по- хитри от наивните протестиращи .

106

Помнещ

преди 3 години

Другари социолози! Хайде да млъкнете вече а?!!

105

75%

преди 3 години

На ГЕРБ и останаха САМО клакьорите от първи ред.Чакайте да им спрат помощите и им гледайте сеира. И те ще започнат да пеят нашата песен, дори ДВАЖ по-яростно, за да компенсират отсъствието си. Но НИЕ ВИ СЛЕДИМ. ЗНАЕМ КОИ СТЕ. НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ. Всяка думичка е записана. Всяко подлизурство го имаме на клипче. Мислете му.