8

Анонимен

преди 3 години

вирусологът от БАН проф. Радостина Александрова, тази от снимката ли е? Оле майко къде сте направили иследвания на 7000 деца? Бати учуканата лека тип 70-те, къде са младите вирусолози, младите мозъци? Избягаха нали, дори имаме 2 учени в НАСА а тук бабета ми се плюнчат

7

-|-

преди 3 години

Подзаглавието казва ... Решението да се вземе сериозно обсъждане ...Това не звучи смислено.В самата статия пък пише "... трябва да се проведе сериозно обсъждане ..."Та последно кое е: 'да се вземе сериозно обсъждане' или 'да се проведе сериозно обсъждане'

6

Веско

преди 3 години

До ИнфоЩо не вземете самолета до някоя държава с разрешена евтаназия? То вашето не е живот с такъв стрес и заплахи отвсякъде.

5

Анонимен

преди 3 години

Нищо не ни казва. Пишман-учените от БАН ги бива само да папкат проекти.

4

Анонимен

преди 3 години

До KiroДистанционното обучение е по-евтино там, където такава практика вече съществува. Когато се въвежда тепърва, всъщност е по-скъпо за държавата. Ако е истинско, разбира се.

3

Анонимен

преди 3 години

Съвместните решения след обсъждане се взимат дълго и мъчително. Ако започнем сега, има да обсъждаме до другата година. И пак ще има недоволни.

2

Kiro

преди 3 години

Връщането по училищата е опасно за биджета на държавата, тя ще трябва да плаща пари за образованието, а така с дистанционното обучение е по-евтино и може да се раздават едни пари насам и натам без контрол.

1

Анонимен

преди 3 години

Хаха по добре на училище отколкото по баровете и кафетата