41

Анонимен

преди 3 години

Като ги спасяват да си ги водят у тях. А не да ги пускат тия аборигени по улиците да вандалстват

40

Ззз

преди 3 години

Редно е този трафикант на хора да бъде осъден и порицан, с корабът му да бъде конфискувани, защото с него се извършват престъпления, незаконен трафик.

39

Stalinista

преди 3 години

Напишете какво е станало в Швеция! Ирански мигрант с няколко присъди и тунизиец са изнасилили момчета и са ги заровили живи в гробища...

38

Анонимен

преди 3 години

Арест за този и публична екзекуция. И за него и за тези дето спасява. А мигрантите да си ги приберат в Израел, ако искат. Все пак и те имат нужда от разнообразие. Пък и тяхна организация като IsraAid се занимава с този бизнес от бая години. Време е тази организация да бъде обявена за терористична и да започне преследване на служителите й с брутални методи.

37

Анонимен

преди 3 години

Що не си ги вземе утях а ги дропи бо плажовете?

36

Анонимен

преди 3 години

Това се нарича нелегален трафик на хора и е незаконно!Няма ли гранична и друга полиция да спре организаторите на каналджиите?

35

Анонимен

преди 3 години

Как се финансира тайно и мистериозно кораб? Моля някой да разясни...

34

Анонимен

преди 3 години

Разбуниха държавите и сега се правят на спасители,къде ще ги настанявате тези хора, Банкси да си ги взимат у дома си,като са се "загрижили" за тях!Кой знае колко спящи клетки на терористи са вкарали в Европа!

33

Totenkopf

преди 3 години

Западната цивилизация е обречена, заради такива индивиди като тоя овчар и хората които му купуват "произведенията".

32

Не може

преди 3 години

Нелегални хора да идват в европа това да не ви е разграден двор

31

Анонимен

преди 3 години

Като се сетя колко пари дават общините да чистят изпра.... на подобни "графити майстори", а тоя на всичкото отгоре и каналджия

30

Леле до Уалид

преди 3 години

Лицемерен, я кажи за изкланите и всекидневно тормозените Християни и Хиндуисти (в Пакистан отвличат момичетата, насилват ги да приемат исляма и ги женят насила за ***), за тях молиш ли се!!!???

29

Леле до Уалид (7)

преди 3 години

Вече ни донесохте войната, колко атентата, изнасилвания и убийства сътворихте!?Ти се моли, като си започнал, да не изполудеем в Европа, че ще напълним земята и морето с остатъците от вас! Алжирци и мароканци от каква конкретно война бягате, бе!? Европа ще остане бяла и Християнска! не знам какви газове си дишате от дирниците по джамиите, но много сте си повярвали, че има Евро халифат!!!Смешници

28

Анонимен

преди 3 години

Графити майстор, ала бала. Чист каналджия

27

Евала

преди 3 години

Във всяко семейство - мигрант на отглеждане.

26

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.На дъното сте само последователите на БКП. И там ще си останете, независимо колко ви плаща Божков, за да живеете в палатки по кръстовищата.

25

Глад за кадри

преди 3 години

Както е известно, в Европа има остър глад за ядрени физици, сърдечни хирурзи, инженер-химици, пилоти на транспортни самолети, та се налага да ги крадът от техните държави и да ги внасят на Стария Континет. Слава, Слава на подобни смели хора, радетели за просперираща Европа!

24

Анонимен

преди 3 години

Пари по честен начин не могат да се направят.Запомнете го това каквото и колкото да учиш каквото и колкото да правиш.Никога!

23

Анонимен

преди 3 години

Разбрах, че Банкси щял лично да се грижи за нещастните мигранти, естествено подпомогнат от всички феминистки и джендери. Щял да купи остров, да създаде държава, да ги приютява и да им плаща социални помощи!Феминистките щели да се погрижат за духовното им здраве, все пак спасени са 71 мъже (защо ли не е уточнено), 14 жени и 4 деца. Налага се помощ от феминистки, после ще се впишат в "Me too"!

22

Анонимен

преди 3 години

Графитите са долнопробна работа, не искам да съм капитан на такъв кораб..