13

Анонимен

преди 3 години

Целият свят разбра , че от ръгбито им се разбива на айрян мозъка и умират на по 45 години от алцхаймер и шизофрении, обаче Хари ще прави бебето ръгбист. Но то неговите избори говорят сами за себе си. Феминистката, на която всичко и е дошло от мъжете в живота и, го направи за смях. Като отрезнее ще е много кофти чувство.

12

Мегън

преди 3 години

Хариии,ако искаш нека Арчито си става ръгбист ама аз ИСКАМ да стана кралица. Като умре баба ти,кога смяташ да подправиш завещанието й?

11

Анонимен

преди 3 години

Мегън няма да позволи на разни гамени да блъскат нейния Арчи по терена.

10

Анонимен

преди 3 години

Що не дженд*р , нали е модерно ?

9

Анонимен

преди 3 години

Целият свят разбра, че какво иска Хари в този брак няма никакво значение. Каквото каже кака Мегън това ще става с Арчи, а чехльото ще стои в ъгъла и ще слуша!

8

Един българин

преди 3 години

Е как няма ли да стане премиер на Великобритания?Синът на Уилям ще царува,а тоя на Хари ща управлява както Тереза Мей,Тони Блеър. Като ще мечтаят,поне да са мечти като мечти. Мислех си,че поне за консул в някоя държава,ще то направят. Ама май нямат толкоз връзки,иначе Хари щеше да вземе тоя пост и детето му след него.

7

Анонимен

преди 3 години

Тез двамата са пълен провал.

6

Анонимен

преди 3 години

а.бе за един продавач в пицария става идеално

5

Само питам

преди 3 години

Ами ако пък стане расист,тия двамата пък какво ще направят?

4

ми с този N ген

преди 3 години

няма как да стане професор - я ръгбист, я рапър.

3

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали да ви казвам колко ме интересува Арчи и какво иска Хари за него. Не мога да разбера защо ни занимавате с тия всеки ден. К'ви са тия, бе? Да не са кралски особи?

2

Споделено

преди 3 години

То още не може да върви,вече решили какъв ще го правят. Напомня ми за една фльорца дето все говореше как ще ожени дъщеря си само и единствено за чужденец. Момичето беше тогава само на 3 години и още не можеше да говори. Като порасна дъщеря й стана лесбийка. Тъй че и тия същите.

1

Веган Ръгбист

преди 3 години

Хари може да иска Арчо да е ръгбист ... ама мама Меган ша го прави веган-феминист . / По нейно изказване в английските медии малко след като се роди бебето . /А сега да видим кой е мъжа в семейството ......