8

Анонимен

преди 3 години

Всички откраднати милиарди от душманите ГЕРБ не се равняват и на една хилядна от вредата която нанесоха с разграбването и разпродаването на българската вода!!!Бойко гъбясалия не позлва вода, но на хората им трябва!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Много разтревожен.. чак скърца.Само за това ли е разтревожен или пак на всяка манжда мирудия?А трябва повече да е разтревожен за своите съветници. Трима от тях са клиенти на прокуратурата, четвърти спря метрото като терорист, а Александър Маринов е последния човек говорил с Васил Илиев (ВИС) Сега като е разтревожен за водите какво предлага да направи? Или ги покани да им се накара на живо?Той е некомпетентен да види своята некомпетентност. Ефект на Дънинг - Крюгер - ИЛЮЗИЯ НА ПРЕВЪЗХОДСТВОТО

6

Избирател

преди 3 години

Ми да помогне и той, един молебен поне могат да направят с онзи Дионисий, дето се мярка по протестите всяка вечер.

5

Анонимен

преди 3 години

България е една от най-богатите на вода държави!ГЕРБ разпродадоха питейна вода на чужди компании.Нашата вода се изпозлва за чужди нужди и производства!В редица райони на България вече започват да назряват водни кризи!Това е най-голямото престъпление на безродниците от ГЕРБ!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Ама как бе, народът си обича ГЕРБ. И без вода е готов да остане даже, само и само ГЕРБ да са на власт! Избира си ги и си ги преизбира все тях! Даже и самоубийство е готов да си направи заради тях!

3

uffff

преди 3 години

ааа сега разбрах - Сбабикян пише в сайтчето си за водата и послушко Смрадевян реагира хахахаха

2

uffff

преди 3 години

какъвто ни е гола вода - той ще оправи водата. ***

1

Анонимен

преди 3 години

РР разбира от всичко! Сега и във водоснабдяването се меси!