8

Анонимен

преди 3 години

До 2,не ни досаждай с дефиците ти по история! Това е паметник на българския народ, не е на партия! Това, че една партия го обсебва за собствен интерес е показание, че другите партии не са в състояние да използуват исторически факти в своята политика! Или може би имат по големи дефицити по история от тебе!Ако не се чувстваш българин, спокойно можеш да пътуваш към родината си на югоизток от България посока Диарбекир! На такива като тебе трябва да им забраняват да се размножават!

7

анономен

преди 3 години

И аз съм дал пари за построяването на Бузлуджа.Първият път ни продаваха задължително марки по 50ст.,а след това(явно окрадоха парите)още една по лев.На всичкото отгоре го строиха без пари войници и бригадири.

6

Анонимен

преди 3 години

Тая фондация е за закриване след това решение

5

Анонимен

преди 3 години

Както беше казал един медик ще има яко усвояване на ЕС-средства!Плановете за ремонта на реставрацията са вече в чекмеджето или са във финален стадий!На бас се хващам, че г-жата арх. след реставрацията ще има жилище с тераса или ако се отчете, където трябва, нещо като пиар къща с олимпийско басейн(че)!

4

Анонимен

преди 3 години

Защо да не трябва да бъде връщан в предишния му вид?Най-вероятно защото ще стане достояние на света, че в България изобразителните изкуства са с класа над западняшките. Ъ. е. от завист. И няма да издържа тезата за по-необразовани строители.Да се допусне да се руши това уникално съоръжение, заслужава сериозни присъди затвор над 10 години.

3

Анонимен

преди 3 години

Явно в България има само писатели а не читатели.Ами прочетете и ще разберете-кой плаща,защо няма да има булдозери за тази "сграда"и ред още неща.

2

Т.Шак

преди 3 години

Булдозери за това грозилище, изцвъкано на върха на планината!

1

Анонимен

преди 3 години

Затвор за тези,които допуснаха тази сграда да прилича на ***.