46

Анонимен

преди 3 години

Щ3 ОТИДАТ ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ НА ЧАНТАДЖИИТЕ , МНОГО ЯСНО. ПОНЕЖЕ Е ЯСНО , ЧЕ СОЦ. НИ СИСТЕМА ОТДАВНА Е СРИНАТА. КАТО СВЪРШАТ СЛЕД 2 МЕСЕЦА ЩЕ ДРЪПНАТ ОЩЕ 5 .

45

Анонимен

преди 3 години

Всички финансисти излизат и казват сега е момента за кредит а да излязът и кажат сега е момента да се вдигне заплатите говедарите на стадодото си вдигат заплатите на 3 месеца защото по закон трябвало спи народе дълбок сън.

44

Анонимен

преди 3 години

Щом ти отпускат заем значи си Стабилен!Значи България при Борисов и ГЕРБ има стабилно доверие у отпускащите такива заеми!

43

Дълъг дълг

преди 3 години

В шкембето на пеефски, в студения резерв на дон домат, в жабката на жипката и естествено в нагласянето на предстоящите избори, защото евраците от чувала(29 млрд.), може и да се позабавят.

42

Анономен

преди 3 години

За шкафчета прекрасен дълг.

41

Иван

преди 3 години

Всички експерти баят едно и също. А аз да попитам читателите неексперти - ако ви се обади някой и ви предложи примерно милион почти безлихвен заем , който да изплащате тридесет години, ще го вземете ли, ако нямате идея за какво ви е и е ясно че ще го плащат децата ви....

40

Ганчос не влага !

преди 3 години

Той раздава от джипа .... НО само на който си иска !

39

Ахмед

преди 3 години

А какъв е БВП на България и по колко можем да покриваме от задължението годишно?

38

Тонката

преди 3 години

До ЗозоПих водка до вечерта с едни приятели. После съм заспал. Преди малко се събудих, ама като гледам в каква поза бях и как ме понаболват някои части...Май не са ми били приятели!А уж се запознахме в клуба на Герб Младежи в Самоков...

37

Бг народ

преди 3 години

Опитахме се да разглобим гербавото лего по културен начин-елементче по елементче и прибиране в кутията. Не се получи-елементите са се разтекли и корупцията ги е споила.Следва внезапен прилив на гняв у детето, няколко шута в конструкцията и после стъпкване на попиляните части!

36

Хм !?

преди 3 години

В какво ще ги вложим???? В чекмеджета, в чекмеджета ще ги вложим...

35

Курнелий Радеффф

преди 3 години

Все анонимни червени наркомани се ***. Яд голям, няма денги за червените сополанковци.

34

Handel

преди 3 години

Ние в нашто село Цървуланово, където както преди два дена лично другаря Бойко Борисов каза че са дошли милиардите, си ги редим в чекмеджетата.

33

Анонимен

преди 3 години

Боко: Има ли пенсионери в това село? Стадото: Има. Боко: А получихте ли допълнително по 50 лева върху пенсията? Стадото: ДА! Боко: Ама по 50 лева допълнително, вече три поредни месеца? М? Стадото: ДАААААА!!! Боко: Питат Ме, къде са петдесето милиарда дълг дето Съм взел. Ами ето ги, в народа са! Стадото: УРААААА... ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ... (по действителен случай - вчера в село до Велинград)

32

Анонимен

преди 3 години

Наблюдава се засилено търсене на чекмеджета...

31

diana21

преди 3 години

Според мен, най-добре би било част от парите да се инвестират в държавни предприятия, особено в ниши, които са неконкурентно способни или губещи, а са нужни на обществото - като например болниците. Това не означава, че там ще се върне соц. организацията, но със сигурност контролът може да бъде засилен, както и организацията да бъде променена в съответствие със съществуващите условия така, че отрасъла да стане печеливш не за сметка на високи цени на обслужване, както и да се търсят точните хора

30

Анонимен

преди 3 години

Ще ги влагаме в подкупи и нови коли за прапрапра внуците на комунистите !!!!

29

Гого

преди 3 години

Мани го милярдите! До тях простосмъртни не могат да припарят! Но вимето на водещата поне поне е достъпно за нашите очи!

28

Ники

преди 3 години

Дали са ги на мафията, да си ги искат от тях!

27

Анонимен

преди 3 години

Егаси статията, нищо не разбрах. Остава да предположа за какво ще се ползват ...амииии ще ги откраднат ха-ха