122

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Шпионски скандал в БГ ли?!Приказваш смешни неща Гешев!Ами смей се де,защо ни съ смейш,а кат та свитна ша си и поплачиш на топло,нъл тъй товарищ Фигурант?!

121

emigrant

преди 3 години

Тая сутри НЕбългарина,наглец мисля александър малинов най спокойно си заяви,че си праи партийка и ще ни връща стадото в руската кошарка?!А коритарката само цъкаше като швейцарски часовник?!Ко да праиш,демокрация,която аз не разбирам?!Я да се изстъпи някой в неговата любима раша по первий канал да каже,че се бори да докара американците,да видим дали ще напусне,без да го арестуват?И ако го попиташ тоя тип що протестира,че го арестуват,след като се бори да ни натрапи същото,ще мълчи като тъпигьоз

120

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен... Има ли някаква разлика с Русофилството... Когато видиш де били да развяват и да се намятат с американски знамена, да носят тениски с лика на Тръмп и да разнасят портрети на Линкълн и Рузвелт, тогава можеш да говориш за американофили. Засега има единствено русофили.

119

Анонимен

преди 3 години

Чебурашка:А *** на американския ботуш и на ЕС как се нарича? Има ли някаква разлика с русофилството?

118

Анонимен

преди 3 години

Руските шпиони разузнавали информация за F-16, които още не са построени /и дали изобщо ще ги получим/. Без коментар. Да плачеш ли, да се смееш ли на тези *** отизми.

117

Чебурашка

преди 3 години

До патенцето СатюрненПриятелю, има рускини живеещи над 40 години в България, които ни могат да обелят и дума български без да се объркат.

116

Чебурашка

преди 3 години

"Русия е предназначена единствено за това, за да покаже на целият свят, как не трябва да се живее и какво не трябва да се прави.". Това го е казал някой русофоб а руснак на име Петр Яковлевич Чаадаев, за когото 99%от пишещите тук русофили не знаят нищо.

115

патенцето Сатюрнен

преди 3 години

виц :-Тате , тате , как се нарича тоз който знае много езици ?-Полиглот , тате .-А който знае само един език ?-Американец !

114

9999

преди 3 години

Откъде се навъдиха толкова много русомразци неблагодарници?Това само издава дълбокия комплекс за малоценност на такива ***!

113

Чебурашка

преди 3 години

Не знам защо ме триете? С нищо не нарушавам правилата на форума.Русофилията е израз на национален комплекс за малоценност, старателно култивиран и подхранван от руснаците и от петата им колона. Никъде по света няма такова явление, като организираната русофилия, чието кредо е:" *** на руски ботуши е върховна проява на патриотизъм.

112

САМО САЩ

преди 3 години

са ни приятел.. За 30 г построиха 3 АЕЦА, 10 ТЕЦА, подариха ни 5 ТОНА ЗЛАТО, а *** от ИТАЛИЯ лично извозиха с ВОЕННИ КОРАБИ и самолети в ТЕКСАС. ДА СЕ СВЕТИ името МУ ... На всеки УСА ПРЕЗИДЕНТ. И на жена МУ също...

111

Анонимен

преди 3 години

Русия е водила много войни и се е озлобила много. Почти цяла Европа и САЩ не ги бръснат за нищо. Това обаче ги озлобява още повече и в такива малки Държави като България си правят каквото си поискат за самочуствие.

110

Истината

преди 3 години

Колкото по далеч от Русия, толкова по-близо до цивилизацията!

109

Виц

преди 3 години

русначе пита майка си: -мамо, как е правилно, расизъм или русизъм? - синко, ако мразиш афроамериканците, то това е расизъм, а ако ненавиждаш целият свят, тогава е русизъм.

108

Анонимен

преди 3 години

До реалността нидей да пишиш самоЗъемаш мястото бе ой

107

РЕАЛНОСТТА

преди 3 години

Долу руското БСП и останалите руски агенти-отровители, взимайте си паметниците и се омитайте... българския народ не ви иска! България иска европейско развитие, а не монголско развитие. Ако искаме да ни управлява Чингиз Хан ще се свържем с джуджето.

106

Анонимен

преди 3 години

Оставка на чобанина и цялата му селска вечеринка!

105

Анонимен

преди 3 години

Брей,не знаех че имаме така развита военна технология ))явно руснаците са решили да откраднат

104

Истината

преди 3 години

До другата истинаЗахари Стоянов за Русия Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.

103

РЕАЛНОСТТА

преди 3 години

Русия е подивяла от бедност и злоба. Войнстващия кагебистки фашизъм, който изповядва, представлява смъртоносна опасност за България. Русия като наследничка на златната монголска орда разбира само от езика на силата. Русия мрази успелите. Русия завижда на Запада и иска да го принизи до своето ниво. Русия е зло. БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ РУСИЯ и видите ли руски агент с курушум да го поздравите и със сабя помилвате.... долу руското БСП!