228

Бат Велери

преди 3 години

хич не е сигурно, че няма да се намери някой и друг калашник, но хората ги е гнус да стрелят по "***". Да не би от страх от калашници ББ с Каракачанката бързат да спретнат нова сделка за самолети, а може за "сухото" от комисионни така да са се разбързали?

227

Булгар

преди 3 години

И аз това се чудя от много време насам.Вземете за пример какво правят в Гърция,Франция,Испания когато са недоволни - ***,самоделни бомби хвърчат навсякъде.А ние тук детска игра си играем - яйца и тоалетна хартия мятаме.Е няма как да стане тая промяна.

226

Анонимен

преди 3 години

Да интерпретираме какво казва нестреляния чакал с разноокъв поглед Симеонов ''правим си каквото искаме в политиката защото нямат калашници''

225

Анонимен

преди 3 години

Е ми ши трепят. Такива като тебе го правят да е така.

224

Доживяхме

преди 3 години

ЕЕееее....,доживяхме времето либерасти и *** да бъдат нарочени за кхмерски терористи. Явно Валерко не знае на кой свят живее. Той и затова се нюха с Караянчева - по простотия си допадат като крастави магарета.

223

ганьо

преди 3 години

Хубаво. Ама от теб да почнат.

222

Тонката

преди 3 години

И аз те обичам Валеркааа:):):) Толкова ми липсваш мила.

221

Анонимен

преди 3 години

Симеонов само дава идия на протестиращите.Ако протестиращите имаха калашници протеста щешеда приключи бързоМоже би трябва да се обърнат към Путин да ги въоражи

220

Тонката

преди 3 години

Представям си Асен Генов с Лилавата перука и автомат в ръка:):):)По-точно,не мога да си го представя:):):)

219

бг

преди 3 години

Да хвърляш храна когато в Африка в хосписи за бездомници и старчески домове има гладуващи деца и старци е гнусно ,независимо че мутрата от дубай дава парите.

218

Анонимен

преди 3 години

Май тази жена за която говори Симеонов е минала през целия кабинет

217

Феминистът

преди 3 години

Аз бях много харесван от старите войници в КЕЧ и на мен ми харесваше. Не бях фигурант като един президент.

216

Тонката

преди 3 години

Валерката страшно много ми се издигна в очите в последно време:):):)Сипва им директно с големия черпак:):):)

215

бг

преди 3 години

Да хвърляш храна когато в хосписи за бездомници и старчески домове има гладуващи деца и старци е гнусно ,независимо че мутрата от дубай дава парите.

214

?

преди 3 години

Симеонов идеи на Черепа ли дава ?

213

Анонимен

преди 3 години

Хвърлят яйца,защото управляващите са плебей-само крадат и измамиха народа ни!Колкото до Калашниците,мисля че ги нарязаха за Скрап-ще има "нощ на дългите ножове",ако *** продължават да грабят и убиват невинни български пенсионери.

212

Джо

преди 3 години

Взимай релсата и към кея в Бургас!

211

До радевите тролчета

преди 3 години

Фигуранта днес за пореден път бе освиркан и му бе поискана оставката в Пловдив. Яйца ли трябва да хвърляме по националният предател ?

210

Феминистът

преди 3 години

Г-н Симеонов, тези от улиците не могат да Ви уплашат дори с калашници - те не са ходили в казармата и не знаят как да си служат с автоматите. С Вас обаче положението е друго, Вие като обучен наборен войник ще излезете само с един калашник и ще им разкажете играта на всички. Какво тук значат някакви си ***?

209

Феминистът

преди 3 години

Машинното гласуване също криело манипулации - зависи кой е писал софтуера.Този, който е писал софтуера, не го е писал само за България, а въобще и по принцип за машините, които се използват в много страни. Но във всички случаи вашите доморасли гербаджии, г-н Симеонов, няма да пишат и не са писали софтуер. Нещата за предизборните манипулации по този начин излизат извън вашия контрол, г-н Симеонов, нямате контрол над холандските или американските програмисти.