208

ПроСоТо

преди 3 години

обаче ако винкела и държащия го не се осъзнаят,като нищо ония от площада да си намерят калашници.разбира се,за тях по-приемливия вариант е от ЕС да ги "поразкарат", при това БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ...но,"Едно е да ти се иска,друго е да можеш,а трето и четвърто-да го направиш"..

207

ПроСоТо

преди 3 години

колко жалко че немат,нали винкел?

206

Феминистът

преди 3 години

Експертното правителство не било добра идея - нямало откъде да се намерят експерти.Експертното правителство прилича много на настояванията, представени именно от ДПС в първия парламентарен ден. Затова ли скъсахте връзките вече и с ДПС, г-н Симеонов? Всеки се спасява вече поединично, нали?

205

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е на следващите избори за този чавек да не гласуваме. Неуверен и непоследователен е !!!! Не е като Сидеров. В същност той се въодушеви от Сидеров та да си направи партия. Ама и тия дето му се вързаха????? Партията на телевизия Скат един вид. Има още един такъв политически субект - Партия 7/8. Ще видим какво ще стане и там. Как е тръгнало в България "Всяка телевизия = Партия"

204

Ха-ха-ха

преди 3 години

НяколкоИдиота тук сами си задават въпроси и сами си отговарят.

203

без име

преди 3 години

А, НЕ СЕ ли замисляш, защо тези хора изпитват такава омраза към Вас, да не би Вуте от Горно нанадолнище да е виновен

202

Феминистът

преди 3 години

Убеден бил, че е имало връзки между ГЕРБ и ДПС, но те са скъсани вече.Ами напълно закономерно, след като цялото недоносено корито, което е и следствие от тези връзки, се проби, връзките между ГЕРБ и ДПС, които бяха лепило на летвите в коритото, също ги няма вече. И това стана под уличният натиск точно на тези хора, които наричате червени хмери, г-н Симеонов.

201

Анонимен

преди 3 години

Нали вие имате калашници какъв ви е проблема, ми то само защото калашниците са във вас само за това сте там такава омраза има в народа към вас че не мога ви го опиша не се заблуждавайте от троловете които сами пуснахте и без друго скоро ще се обърнат срещу вас.

200

Танчо И.Г

преди 3 години

А не сте ли за трепане?

199

Анонимен

преди 3 години

За да говори така явно е притеснен нещо. Народната любов му изглежда с обратен знак. Бях чел някъде че Симеонов е маскировка. Що ги говори тези работи. Ние да не сме Нагорни карабах - миролюбиви сме. Той като от яйца се плаши, какво да говорим за други работи. Ама като се е хванал на хорото, трябва да знае, че властване и народна любов са доста различни неща. Това са рисковете на професията.

198

1

преди 3 години

До Анонимен-213 нека балевски да си каже ,кърджалийската е по обаятелна от неговата марияна.

197

Анонимен

преди 3 години

Валерка, сина ти е наркоман, метнал се е на теб, ама не може да те настигне колкото смъркаш

196

Феминистът

преди 3 години

Г-жа Караянчева била сериозен политик и човек.Шефът ми ме нарича *** кърджалийска нещо си, но аз на казионния митинг само след няколко седмици подканям участниците в митинга да ръкопляскат и аплодират шефа ми. Такава раболепна креатура не може да бъде сериозен човек, а за сериозен политик да не говорим.

195

Феминистът.

преди 3 години

Добре де, г-н Симеонов, разбрахме кои са червените хмери. Но не е ясно кой ще играе ролята на Пол Пот. Никой от тези, които мятат домати и яйца не подхожда да бъде Пол Пот. Но на Вашият началник - г-н Борисов по подхожда тази роля. Превърнал е цялата държава в мафиотско акционерно дружество, а той самият се е провъзгласил едноличен собственик - чорбаджия. А Вие, г-н Симеонов, сте неговият слуга.

194

Анонимен

преди 3 години

Тоя що не си оправи синчето наркоманче, тръгнал държавата да оправя

193

Анонимен

преди 3 години

"Симеонов: Хвърлят яйца, защото нямат калашници - иначе щяха да трепят!"Симеонов да спре наркотиците, защото мозъка му се е изпържил вече.

192

Анонимен

преди 3 години

Прав е! Така е! Плюете го защото е точен и си върши работата.

191

Ха-ха-ха

преди 3 години

Симеонов леко гъделичка т'роловете поПросТатата...Толкова им трябва за да скочат върху клавиатурата...

190

Анонимен

преди 3 години

за схемите на "патриотите" може да прочете на много места в интернет. много обичат ремонти с обществена поръчка с техни фирми, сметката винаги е от милион лева нагоре. от порядъка на 5-6 милиона лева, българина плаща.

189

Анонимен

преди 3 години

Далавери дава добри идеи. Макар че калашници не са нужни. 1000 човека да хванат по една лопата и всичките самозвани политичета ще напълнят гащите.