108

Анонимен

преди 3 години

Кремъл прави същото и в България, Балканите, Европа.Не случайно империята на Путин се нарича империя на Злото.Не случайно и в момента руския Гулаг води две войни - Украйна и Сирия и участва в други военни конфликти - Либия, Нагорни Карабах,...Витезуела, Беларус !

107

Анонимен

преди 3 години

До ОТГОВОРА Е:Ясните позиции на Путин са: война в Украйна, анексиране на Крим, подкрепяне на диктатори като Лукашенко и най-важното: пълна мизерия в собствената му страна.А, и да не забравим, лидерското му скриване в бункер за 5 месеца докато народа му мре.

106

Паметлив

преди 3 години

Не правеха ли САЩ точно тези неща???И продължават да ги правят,дори при съюзниците!За Латинска Америка да не говорим...

105

Или

преди 3 години

Хитра политика, с китайски номера. Много малки, но далновидни държави могат да постигнат много с подобни хватки, а дребните хора компенсират с големи дела, справка Наполеон... и Путин. Тази стратегия не е за назначени калинки и примитини, първосигнални политици, това е за интелигенти.

104

Анонимен

преди 3 години

До СталинКогато си опрял до Сталин да ти води мисленето с неговите "възгледи" определено си на прав път .... към сталинизма.

103

Анонимен

преди 3 години

До :) СмехораниПак се напрягаш. Демагогия е товето, че хем си напрегнат, хем нямаш какво да кажеш срещу написаното освен празни приказки.Както казах, важното е хората да се запознаят с методите на червените сатрапи.:)))

102

Анонимен

преди 3 години

ПОГЛЕДНЕТЕ ЧЕРВЕНИТЕ НИ МИЛИОНЕРИ- БГ Е ПОЛИГОН ВЪРХУ КОЙТО КРЕМЪЛ ТЕСТВА ПРЕХОДА- СЛЕД НАС СЕ ПОВТОРИ СЪЩИЯТ СЦЕНАРИЙ И ТАМ, НО ПЪРВО НА НАС, СЪС СЪРЦАТАТА ПОМОЩ НА БГ НОМЕНКЛАТУРНИ КАДРИ. КАК СЕ СПРАВЯ КРЕМЪЛ 1932/33 Г С ВРАГОВЕТЕ НА ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА В УКРАЙНА ПОДГОТВЯ ИМ ГЛАДОМОР ВИЖ В ИНТЕРНЕТ КАКВО СЕ Е СЛУЧВАЛО С ХОРАТА, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ВНАСЯТ ЗЕМЯТА СИ В КОЛХОЗИТЕ УМИРАТ ОТ ГЛАД ВИЖ КАКВО СЕ СЛУЧВА С БЪЛГАРИТЕ 1995Г/1997Г ЗАЩОТО НИ ОМРЪЗНА ДА ЧАКАМЕ КОМУНИЗМА УМИРАТ ОТ ГЛАД

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 114Путин е виновен за мизериите които той върши и статията е за тях.

100

Анонимен

преди 3 години

Хм даааа Путин и само Путин е виновен, за това че вчера десет души кихнаха до Ларгото. Също така е виновен и за всичките американски военни МИРНИ бази по света. Виновен е и за корона олигофренията, виновен е и за поне 50 % ОТ ИЗНАСИЛВАНИЯТА по света, виновен е и за войната в Афганистан и наличието на 23498576347569324 американски военни. ЩО *** тука не разберат, че това се нарича "геополитика", да лошо нещо е, особено ако си от грешната страна на "члена". И да правят го всички богати страни

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112"Хора, излезте от холивудския филм и открийте променената до неузнаваемост реалност."Всъщност, изречението е, че се правят "Внушения" и хората "развиват" въпросните: точно както беше с това, че вируса е световна конспирация. Оттам нататък толупите неграмотници започват да спекулират каква може да е причината и се започва с ****ините за световни правителства, дийп стейт, чипиране и пр.50029

98

Анонимен

преди 3 години

"Намесата на Русия в изборите през 2016 г. в САЩ бе не толкова за промяна на резултата, колкото за ... насърчаване на хората да отгатнат реалността"-------------------------------------Още едно изключително интересно <<изпуснато>> изречение.Хора, излезте от холивудския филм и открийте променената до неузнаваемост реалност.

97

Анонимен

преди 3 години

До :):) СмехораниНяма смисъл да спорим. Като гледам как си се напрегнал, ще вземе да ти стане нещо. Важното е хората да са наясно с методите на червените сатрапи. Това е всичко.:)))))

96

Анонимен

преди 3 години

Докато Щази нахлува в апартамента на мъж посред нощ и включва електрическата му самобръсначка - само за да го изплаши, - Москва използва хакери и ***, за да разпространява конспиративни теории за български барети, които по грешка разбивали входната врата на апартамента на мирно спящо младо семейство с малко дете в 6 ч. сутринта, пребивали собствениците, а после се извинявали с думите "стават такива грешки".

95

Анонимен

преди 3 години

До :) СмехораниИнтересно защо си така напрегнат като прочете статията. Да не би щото ти е ясно, че е вярно написаното?:))))

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108"Русия е световен рекордьор по износ на войни и мизерия."Факт.

93

Анонимен

преди 3 години

Русия е световен рекордьор по износ на войни и мизерия.

92

Анонимен

преди 3 години

Няма по-отвратителна държава от Русия.

91

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да се очаква от страна, която до 1861 г е държала крепостничеството си. А и днес не е по-различно. И тази страна е била донесла свободата ни? "Велика страна", но кои са приятелите й?. Сами се унищожиха за 80 години по лагери с измисления си комунизъм и светлото си бъдеще. По-далеч от руския алкохолик и камшик.

90

Антирептилоид

преди 3 години

Като свалят Тръмп,изчезват коронавируси,изчезват БЛМ протести...но целия свят каква дива рептилщина го чака,ще плачете за Корона..Най показателното с избирането на Тръмп,е колко струва демокрацията им,свободата и независимоста на медиите,и колко огромен балон с въздух е цялата им кравария.А,и колко лесно манипулируеми са хората по света,т е немислещите и тъпоъгълните..абе,..голям световен ни чака,и квадратен!!!Гответе лубриканта!

89

Анонимен

преди 3 години

До все Русия е виновнаПо една случайност Русия е пряко замесена на множество места, където се води война или има диктатура: Украйна, Беларус, Нагорни Карабах, Венецуела, Северна Корея, Сирия, Иран, Чечения, Куба а преди да си развалят достолука с Ердоган и в Турция. Трябва да си рядко червясал мозък, за да си мислиш, че Русия е "мирна" и "само се брани". Страна завладяла 1/6 от сушата на земята, постоянно така се "брани" че непрестанно изнася терор и мизерия.