78

Анонимен

преди 3 години

Да ги зачислят на щат в чистотата обаче че на всички им омръзна тази свинщина...

77

Анонимен

преди 3 години

Когато започнат да хвърлят яйца по президентството и на Позитано ,тогава могат да разчитат и на моята подкрепа.

76

Анонимен

преди 3 години

Тези са като стадо.Накъде ги подкараш натам вървят.Трябва само да платиш на овчаря и останалото е лесна работа.

75

Патока

преди 3 години

Ъм коги ша фърляти зелени домати туршия,че ми се е прияло,стига яйца,ше дигна холестирола...

74

Анонимен

преди 3 години

Кои са тия бе... да си ги прибират там в посолството.

73

Анонимен

преди 3 години

Изкарахте някакви кални компромати срещу Баце и вече айде "ОСТАВКА"?!Кой ще сложите начело на България? Бабикяната? Корнелия Техноимпекса? Или Мая Костиндробската?Това са доказано провалени политици, хората се отвратиха от тях, за това не ви подкрепят протеста.И тоя нагъл адвокат в време да спре да дразни аудиторията, знае се какво *** е.

72

Анонимен

преди 3 години

След катоВлязох в лудницатаМоите колеги Бяха изнасилвани

71

Зозо

преди 3 години

Другаря Путин като видя, че се вдигат самолети от България, Румъния, Турция и Гърция едновременно в Черно море и сви перките бързо :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

70

Анонимен

преди 3 години

А къде е пияндето Джамбазки,който най-много критикува гей парадите,които са право на хората във всяка демократична страна,а забранени в Русия примерно. Къде е Джамбазки,за който има съмнения,че се движи в насрещната лента.

69

Анонимен

преди 3 години

Ами факт е,че Каракачанов изглежда като безполов кит. Не може да клекне заради шкембето си,камо ли да си види патката!

68

Анонимен

преди 3 години

Ама Зозо ти Каракачанов ли защитаваш, агента на комунистическите тайни служби,доносника на БКП? Който влезе в коалиция с комуниста Бойко Борисов, бивш охранител и шофъор на Тодор Живков?

67

Анонимен

преди 3 години

Е как ще има спиране на бизнес като Боко е най-големия популист. При такъв процент заразени над 20% от тестваните Боко се прави,че нищо няма. От юни месец не е дошъл в министерски съвет заради обичта на хората към него.

66

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Каракачанов ми изглежда точно на безполов. Не си е виждал патката от шкембето от 25 години....Ти от на Бай Тошо времето не си го движил, нали :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

65

Анонимен

преди 3 години

Ами не знам на протеста какви ходят точно, но Каракачанов ми изглежда точно на безполов. Не си е виждал патката от шкембето от 25 години.

64

Зозо

преди 3 години

Интересно?!? Когато Боко спря бизнеса бяха недоволни комунисттите. Ся няма да има спиране, пак недоволни?!? Червена шизомания :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

63

Анонимен

преди 3 години

Какво общо имат *** с дебелака Каракачанов агента на Държавна сигурност? Той за да бъде във властта е готов да влезе в коалиция и с комунистите!

62

Зозо

преди 3 години

Ееееее, руснацииииии. Ще има в БГ 12 нови Ф-16 с електроника на Ф-35, нови 3D радари и ще дуате таратора в Черно море и на Балканите. Анадънму?

61

Анонимен

преди 3 години

Затова не трябваше да хуква като луд да пазарува , да обещава пари . Сега ще се окаже , че може пак да има затворени сектори от икономиката и натам да се налага да се насочват парични средства . Ама откъде ще ги вземе

60

Анонимен

преди 3 години

На Черепа само пари за яйца и домати му останаха и за няколко полуидиота да му ги хвърлят.Повече се дава за камерите да отразяват случката на падението като нещо съществено,но в праймтайма никакво отношение ,губеща кауза.Подобно на следчалгарския период на "7/8 и ще си паднала ",докато падна от ефир.

59

Анонимен

преди 3 години

Разбира се ,автоматично ще прехвърли вината върху някой друг , той никога не знае нищо и не е отговорен за нищо . Примерно ще уволни здравния министър , ама вирусът няма да се спре . Не вземе ли мерки да се намали събирането на хора , особено в затворени пространства , до десет дни ще имаме вече по 5 000 случая . Удивително този път Борисов се е засилил по италианския сценарий от март месец - блокирана здравна система