313

Анонимен

преди 3 години

С тези глупости дето сътворихте през март, сега никой не вярва. И все по-страшно ще става. Хората се подиграват, а нямат никакъв досег до реалността и не разбират, че е опасно. Незабавно затваряне на всичко поне до Нова година, по-добре няколко яйца по фасадата отколкото да няма кой да гласува напролет!

312

Анонимен

преди 3 години

До българинДругата докторица, дето го твърдеше и също искаше диспут с НОЩ я снимаха сама в личния и автомобил да го управлява с МАСКА!!!! Шараниии! Не. Таранки!

311

Анонимен

преди 3 години

До до 323 от славянинСлавянин ли си, ниандерталец ли си? Ти не видя ли новините от Китай в началото на годината? Хората падаха по улиците!!! Не видя ли какво ставаше в Италия и Испания? Обясняват като на толупи, че бързо се разпространява. Причинява трайни увреждания на белите дробове. И не само на тях. И, че ще унищожи здравната система на която и да е държава. Ковид 19 не е като другите грипове и коранавируси!!! Лятото си действаше с пълна сила! Мангъров каза, че юли ще изчезне!!!! Е, не е!

310

българин

преди 3 години

До: номер 315Ама трябва да направим една голяма забележка тук: Това нещо не го разправя само Мангъра! Защото го разпънаха така както Светата Инквизиция е разпънала Галилео Галилей!Не знам защо, умишлено или неволно, насаждат представата, че доцент Мангъров е единственият който ги твърди тези неща, а видите ли, всички останали го опровергават! Имам чувството че е нарочно.Ами не, съвсем не е само той - от чужди медии научавам горе-долу същата цифра - 70%, даже някъде казват, че повече.

309

Анонимен

преди 3 години

Аз си карам 7 ден от ковида в къщи. На 58 г. съм. Вече съм тръгнал към оправяне, но какви са пораженията върху белите дробове, сърцето и бъбреците ще разбера по-късно. А такива със сигурност ще има. Гаден вирус! Не подценявайте ситуацията!

308

до 327 от славянин

преди 3 години

Ами дисциплинирани има и по други части на света - всички ходят с маски, самоизолират се сами, само че вирусът там си продължава разпространението! Има две държави и то в Европа където почти няма ограничителни мерки - Швеция и Беларус, защо те не са в челото на класацията по разпространение на вируса!?

307

да,да ама не

преди 3 години

До АнтТази цикличност не е от вчера! Проблема е в подаването на информацията от провинцията до НСИ! Това са данни и за неделя подадени в понеделник, а за някои населени места и от събота! И става "рекорден скок" всеки вторник! При този начин на работа е и ще е така!Не казвам, че е хубаво, че нищо няма и всичко ни е наред!Това е недостатък в подаването, обработването и публикуването на информация!

306

Анонимен

преди 3 години

Тук някои май искат да правят китайски комунизъм, защото руския се провали, та сега се озъртат за още по-гнусна диктатура!

305

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 318Защото са дисциплинирани. Всички китайци, дето живеят в Бъгария, като се върнаха след техните празници у нас в началото на годината сами си наложиха карантина. Те не са родени професори като нас. Синчето на чалгари ще се сопа на полицай и ще го блъска с колелото си? Елееее!

304

до 323 от славянин

преди 3 години

Стаден имунитет се образува при заразяване на 70% на популацията, както няколко пъти го каза Мангъров и много други негови колеги по цял свят! Ако стаден имунитет при този вирус не се създава, защо тогава по цял толкова трескаво се пънат да създават ваксини, ти не знаеш ли, че целта на ваксинациите е точно създаването на стаден имунитет по изкуствен начин!? Явно не знаеш, но това е нормално за всеки ***!

303

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да направят мангъров санитар в ковид отделение до края на пандемията. Да помага на истинските лекари и мед. сестри.

302

Анонимен

преди 3 години

149 са в интензивни отделения,те са важните случаи.Колко нови са открили няма никакво значение,вероятно са в пъти повече,но не са открити и заразяват.Всички ще се заразим,неизбежно е,въпрос на време е.

301

Чукундур

преди 3 години

Странно, кога *** ще разберат че при к19 стаден имунитет не може да има? И това го разбра всеки учен по земята, с изключение на побърканяка Мангъров?

300

*/*

преди 3 години

При направени PCR- тестове на овца.папая и пилешки крилца ,,,теста е бил положителен.Който иска да гледа д-р Рейнер Фулмич в тубата.

299

до 319 от славянин

преди 3 години

В северна Корея нямат нито един новозаразен според тяхната статистика, въпросът е доколко китайската и севернокорейска статистика са обективни!

298

Гробаря Ричард

преди 3 години

Много сте плюли в Събота в нощните заведения, казах ви по-малко слюнка да отделяте!

297

до 302 от славянин

преди 3 години

Смъртността в болниците зависи изключително от качеството лечение и качеството на компетентността на лекарите и когато нито първото, нито второто е налице съвсем естествено смъртността да е висока! Така че обърни недоволството си към болниците и лекарите, защото явно са нискокачествени!

296

Анонимен

преди 3 години

Добре де как така в Китай имат 20 новозаразени за последните 4 месеца?А са 2 милярда население, имат едни от най-гъсто населените градове с един от най-мръсния въздух.Как го правят, при условие, че от там тръгна заразата.

295

Марвин

преди 3 години

До нЕкой сиВзима се кешовица по клинична пътека - нормално е да приемат повече хора в болница.

294

нЕкой си

преди 3 години

Я пак да питам, дано някой ми отговори - какзв е тоя наш вирус, че с много по/малк опозитивни имаме много повече хора в болница? Щото в Австрия има 32хил. активни и само 1300 в болница, а ние с 20хил.активни имаме 2100 (??) човека в болница? Хем 40% по-малко заразени, хем 40% повече в болница!!? Много по-як вирус имаме или...